Home » » 8 Android Applications you DON'T wanna miss!!

8 Android Applications you DON'T wanna miss!!

Written By Djordje on Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011 | 22:26



1. Barcode Scanner

Η χρήση των barcodes για εύκολη πρόσβαση των smartphones σε διάφορα urls, αρχίζει να γίνεται όλο και εντονότερη. Πλέον, την βλέπουμε ακόμα και στον ελληνικό έντυπο τύπο. Έτσι μια τέτοια εφαρμογή ανάγνωσης, δεν θα μπορούσε να λείπει από το κινητό μας.

2. Handcent SMS
Είναι μια απίστευτη ολοκληρωμένη εφαρμογή για την αποστολή SMS/MMS, με πλήρη υποστήριξη για ελληνικά, όπως και για το ελληνικό σύστημα SMS (160). Αντικαθιστάτε την default εφαρμογή χωρίς 2η σκέψη.

3. ZDbox (All in one toolbox)
Μια εφαρμογή που μπορεί να αντικαταστήσει πολλές μικρότερες. Περιέχει : Widgets (παραμετροποίησημα, για το σύνολο των λειτουργιών του τηλεφώνου), Battery monitor, Traffic Counter, Κλείδωμα εφαρμογών, Task Killer, Απεγκαταστάτη εφαρμογών και τέλος λειτουργία Move to SD. Σίγουρα, ρίξτε μια ματιά!

4. EboBirthday
Είστε και εσείς από αυτούς που δεν θυμάστε πότε έχουν γενέθλια τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Αυτή η εφαρμογή θα σας λύσει τα χέρια! Ένα reminder γενεθλίων ο οποίος μπορεί να διαβάσει τα γενέθλια από τις επαφές σας ή ακόμα και από τις επαφές του facebook. Πολύ βολικό…

5. Mac Shortcuts
To ότι έχουμε ένα Smartphone με Android, δεν πάει να πει ότι εγκαταλείπουμε και τα Mac. Σε δύσκολες στιγμές, όταν το μηχάνημα μας δεν ανοίγει, κάποιοι συνδυασμοί πλήκτρων μπορεί να φανούν σωτήριοι. Τους θυμάστε; Αυτή η εφαρμογή, μακάρι να την χρησιμοποιείται σπάνια, αλλά μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμη.

6. QuickPic
Μικρότερο, ελαφρύτερο, ταχύτερο! Αυτό που αναγράφεται στην περιγραφή της εφαρμογής, είναι πραγματικότητα. Ο καλύτερος photo viewer που υπάρχει αυτή τη στιγμή.

7. Y5 – Battery Saver
Μια εφαρμογή-ειδοποίηση η οποία κάνει κάτι πολύ απλό. Πως πάει το concept: Φεύγουμε από το σπίτι, όπου έχουμε ανοιχτό το WiFi μας και απλά το ξεχνάμε. Το smartphone φυσικά θα συνεχίζει να κάνει έρευνα για νέα δίκτυα, καταναλώνοντας πολύτιμη μπαταρία. Η εφαρμογή αυτή πρόκειται να κλείσει αυτόματα το WiFi όταν βρίσκεστε εκτός ορίων γνωστού WiFi δικτύου και να το ενεργοποιήσει κοντά σε κάποιο γνωστό. Πολύ βολικό πραγματικά!

8. Astro File Manager
Είτε έχετε κάνει Root τη συσκευή σας, είτε όχι, ένας file manager είναι πάντα απαραίτητος. Ο Astro File Manager, είναι απλά ίσως ο καλύτερος στο είδος του.
Share this article :

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Moxabeti - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger