Home » » Οι 255 του Χότζα!

Οι 255 του Χότζα!

Written By Djordje on Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011 | 09:12



Μιλάμε για πολύ μπλέξιμο. Ανακατωσούρα ολκής. Το ‘χουν στο αίμα τους να ενώνονται για να σώσουν το τομάρι τους, αλλά τέτοιο ξεβράκωμα δε ματάγινε! Αγνός οπαδός αν είσαι, το Μίτο της Αριάδνης χρειάζεσαι να βγεις απ’ τον κομματικό λαβύρινθο… Μπήκες χωρίς να το καταλάβεις με τα δάνεια του κράτους τόσα χρόνια, ακόμη και με τα δικά σου δάνεια που σου εξασφάλισαν διακοπές και πλάσμα τηλεόραση. Σπίτι και αυτοκίνητο. Και το ‘λεγαν ότι η εθνική κυριαρχία θα περιοριστεί και μάλιστα «χάριν της ειρήνης και της ευημερίας». Μιλάμε για πεφωτισμένους ηγέτες. Ένας εξ αυτών, ο εκ δεξιών του πατρός Καρατζαφέρης, το φώναζε από το 2009 το όνομα. Έβλεπε ότι οι ελληνικές τράπεζες δανείζονται με 1% απ’ έξω και δανείζουν την Ελλάδα με 5,5%! Κάποιος έπρεπε να σταματήσει τους ευεργέτες από την ευεργεσία αυτή… Ήταν τότε που οι νεολαίοι του έδιναν τη μάχη έναντι του συρφετού της Μπίλντερμπεργκ στας Αθήνας. Κανείς όμως δεν τον άκουγε…

Ήρθε έπειτα το παιδί του ρόδου κι έσπασε τη γκαντεμιά με το μπάσιμο του ΔΝΤ στην Ευρώπη μέσω Ελλάδας. Σοσιαλιστικά πάντα. Αυτό του συνέστησαν τα σοσιαλιστικά του αντανακλαστικά (μη γελάτε). Το ‘χει πει άλλωστε. Κουρνιαχτός μνημονίων σηκώθηκε έκτοτε στο νοτιοανατολικό άκρο της Ευρώπης. Παντιέρες να δείτε… Αντιμνημονιακά ουρλιαχτά και μίξερ για παντός είδους μείγματα βγήκαν στην επιφάνεια. Και αλλαγές πολλές… Κομματοϊστορικές! Η Ντόρα Μπακογιάννη όντας βουλευτής της ΝΔ ψήφισε το μνημόνιο του 2010. Για την πράξη της αυτή τιμωρήθηκε από τον αντίπαλό της για την αρχηγία και πρόεδρο του κόμματος, Αντώνη Σαμαρά, με διαγραφή. Ένα μνημόνιο με φορολογικά μέτρα. Μέτρα με τα οποία ήταν αντίθετος ο Αντουάν. Μνημόνιο το οποίο αποτελούσε μέρος μιας δανειακής σύμβασης με ΕΚΤ, ΔΝΤ και ΕΕ, για την οποία παρά πάρα πολλοί έχουν αποδείξει ότι είναι αντισυνταγματική.

Σύμφωνα με αυτή τη σύμβαση η Ελλάδα παραιτείται από κάθε ασυλία που έχει η ίδια ή τα περιουσιακά της στοιχεία λόγω εθνικής κυριαρχίας. Εφαρμοστέο δίκαιο επιβλήθηκε το αγγλικό, το οποίο πάντα είναι εις βάρος του οφειλέτη. Οι δανειστές φιλέλληνες μπορούν σύμφωνα με αυτή να μεταβιβάσουν το χρέος σε άλλον, η Ελλάδα όμως δεν μπορεί να δανειστεί από άλλους -εκτός απ’ τους εταίρους της- για να ξεχρεώσει. Η Καμόρα μπροστά τους μοιάζει νηπιαγωγείο! Μαφιόζοι που χωρίς όπλα σε εκβιάζουν για να σωθείς στήνοντας κώλο! Έκτοτε είχαμε ανάγκη αυτού του είδους τις σωτηρίες. Μία για τις συντάξεις, μία για τους μισθούς, την άλλη για τα ακίνητα, ακόμη μία για τους άνεργους, ενώ κι οι παραπληγικοί δεν έμειναν στην απ’ έξω απ’ αυτές τις σωτηρίες. Τα χρήματα που κλάπηκαν απ’ το ελληνικό έθνος πήγαν στους μαφιόζους τραπεζίτες και τζογαδόρους. Δυο μήνες τώρα έχουν κατεβάσει τα παντελόνια κι η 6η δόση ακόμη σέρνεται…

Στις 28 Οκτωβρίου το παλλαϊκό ελληνικό ποτάμι σάρωσε στο διάβα του τα πολιτικά υποχείρια. Έστειλε σαφέστατο το μήνυμα ότι ξένο ζυγό δεν σηκώνει. Το σύστημα της βαρονίας και διαπλοκής στην Ελλάδα λάθος το εξέλαβε. Νόμισε ότι πρέπει να αντιδράσει όπως συνήθως. Αυτό που έχει μάθει είναι να ενώνεται στα δύσκολα απέναντι στο λαό. Έναν λαό που θέλει να ουρλιάξει και οι φασίστες τον φίμωσαν. Δεν τολμούν ούτε γιαλατζί δημοψήφισμα αλά Παπαδόπουλου να κάνουν. Ούτε λόγος για εκλογές. Οι κατοχικές δυνάμεις διέταξαν τους κομματάρχες να ενωθούν κι αυτοί υπάκουσαν αμέσως. Επαγγελματίες γιεσεράκηδες! Ξέχασαν τις όποιες διαφορές μέχρι σήμερα υπήρχαν και την είδαν νέος πολιτικός πολιτισμός. Τέτοια αφερεγγυότητα λόγου δεν ξαναγνώρισε ο τόπος. Ακατάσχετη αμετροέπεια από ανθρώπους αγνώριστους πλέον, οι οποίοι με τη βοήθεια των ΜΜΕ παίζουν περίεργα (;)παιχνίδια.

Μέχρι σήμερα έλεγαν ότι ο Τζέφρι ακολουθεί λάθος μείγμα οικονομικής πολιτικής. Ήταν αντίθετοι στα μνημόνια και γι’ αυτό εξάλλου διεγράφη η Μπακογιάννη. Ο Γιωργάκης ήταν γι’ αυτούς αναξιόπιστος συνομιλητής για την Ευρώπη και τον καλούσαν να πει και ένα «όχι». Ο …Ορθόδοξος δε έκανε λόγο για υποτελή πρωθυπουργό στα ξένα συμφέροντα. Η μόνη του έλεγε ικανότητα πλέον ήταν να κάνει μεταθέσεις στο στρατό αφού διοικούσε τη χώρα ο Ράιχενμπαχ. Με αυτόν λοιπόν τον Παπανδρέου κάθισαν στο ίδιο τραπέζι. Με τον Παπανδρέου που υπέγραψε τη δανειακή σύμβαση της υποτέλειας. Τη σύμβαση που λόγω εθνικής κυριαρχίας, άρα εθνικής ασφάλειας, έπρεπε να έρθει στη βουλή για κύρωση με 180 ψήφους, αλλά δεν ήρθε ποτέ. Ήρθε μόνο ένα μέρος της, το μνημόνιο, το οποίο πέρασε με 172 ψήφους. Καραμπινάτες συνταγματικές παρανομίες… Αντί να τρέμει ο ΓΑΠ τα ειδικά δικαστήρια για απιστία και δωσιλογισμό, σώθηκε από τους κομματάρχες. Τέσσερα άτομα υπάκουσαν για δοτή κυβέρνηση, μη εκλεγμένη απ’ το λαό. Ο «μάγειρας» των στατιστικών πήρε το πηδάλιο. Ο συνομιλητής των «αγορών» προσελήφθη να κρατάει ταμείο απέναντί τους.

Κι όλα αυτά για να περάσει η δεύτερη δανειακή σύμβαση της ολοκληρωτικής υποτέλειας. Η σύμβαση που θα νομιμοποιεί τα πεπραγμένα Παπανδρέου. Η σύμβαση που θα μετατρέψει την Ελλάδα σε Κίνα με ειδικές οικονομικές ζώνες όπου αντί για μισθός θα δίνεται επίδομα. Η σύμβαση που ξεπουλάει την περιουσία του ελληνικού λαού έναντι πινακίου φακής. Μιλάμε για ξεπούλημα το οποίο θεωρείται τελείως φυσιολογικό από όλους όσους υποστηρίζουν αυτούς που έφεραν τη χώρα σ’ αυτό το σημείο. Είναι εξοργιστικό! Δανειακή σύμβαση φιλελλήνων συμμάχων που θα δίνει τα έσοδα από τον ήλιο μας στους μούχλες Βόρειους. Στους Γερμανούς που έχουν το φασισμό στο αίμα τους και διατάζουν την Ελλάδα στην οποία χρωστάνε τρεις φορές το χρέος της. Που θα έπρεπε να λένε Ελλάδα και να σκύβουν το κεφάλι γιατί έκαιγαν τα σπίτια με τα γυναικόπαιδα μέσα.

Και τι δεν είπαν στις ομιλίες τους τρεις μέρες τώρα για να στηρίξουν έναν διορισμένο πρωθυπουργό. Έναν ακόμη εκβιαστή για μισθούς και συντάξεις και για ευρωπαϊκή σώνει και καλά πορεία. Έναν ακόμη Γιωργάκη που του λείπει απλά το σαρδάμ και το «α…α…α…» στα λόγια. Που δεν κουνάει τα χέρια αλλά τα λέει αδίστακτα και τεχνοκρατικά. Έναν πρωθυπουργό που δεν άλλαξε στελέχη από την αποτυχημένη προηγούμενη κυβέρνηση. Μέσα ο Παπακωνσταντίνου, ο Πάγκαλος, ο Βενιζέλος, ο Λοβέρδος κι η Διαμαντοπούλου με τις φωτοτυπίες… Αυτούς στήριξε η ΝΔ! Οι του ΠΑΣΟΚ συνεχίζουν το τροπάρι της σωτηρίας. Οι πατριώτες της συμφοράς της πατρίδας! Μίλησαν για δικαιοσύνη, για ανομία, για λογοδοσία, όταν κανείς τους δεν έχει δικαστεί, οι πολιτικοί προστατεύονται από επαίσχυντους νόμους και κρύβονται απ’ τους ψηφοφόρους τους. Ένας χαρακτήρισε την κυβέρνηση Παπαδήμου «κοινοβουλευτική χούντα» και της έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης! Ο δε Γιωργάκης από τσαμπουκάς των διαγραφών, κο-κο-κο στο ότι δυο βουλευτές του δεν έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης.

Στη Νέα Δημοκρατία διέγραψαν τον Καμμένο από την Κ.Ο. γιατί δεν ψήφισε στην ουσία το νέο μνημόνιο, ενώ είχαν –όπως προανέφερα- διαγράψει τη Ντόρα για τον αντίθετο λόγο. Μάλλον τον διέγραψαν γιατί μιλάει πολύ για τα CDS αυτού που θέλουν να σώσουν, ποιος ξέρει… Ψήφισαν τη νέα κυβέρνηση με τους παλιούς υπουργούς. Παραμυθιάζουν τον κόσμο και μιλούν για αναδιαπραγμάτευση τη στιγμή που αποδέχονται τη δανειακή σύμβαση. Βάζουν την υπογραφή τους στην υποτέλεια ακόμη και των αγέννητων Ελληνόπουλων και το παίζουν τσαμπουκάδες για κάτι υπογραφούλες περί εγγυήσεων. Δεν αποδέχονται λένε τα μέτρα, αλλά ψήφισαν τον τραπεζίτη που θα εφαρμόσει ό,τι προβλέπει η νέα δανειακή σύμβαση, δηλαδή την πλήρη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού. Μιλάνε για χαράτσια και δε ζητάνε κατάργηση πλέον, αλλά επιείκεια. Έχουν δύο υπουργεία αλλά δεν συγκυβερνούν. Είδαν φως και μπήκαν! Ο κάποτε αντισημίτης Καρατζαφέρης, ο οποίος νόμιζε ότι το περιστέρι ήταν το Άγιο Πνεύμα, δίνει ζήτω και μπράβο στον υπάλληλο του διεθνούς σιωνισμού που φυτεύτηκε απ’ αυτούς ως πρωθυπουργός!

Όλα αυτά δεν είναι τρελά κι ας πουλάνε τρέλα. Δε γίνεται να διαμορφώνουν συνεχώς την κοινή γνώμη οι δημοσκόποι. Οι τύποι που το 2004 έδιναν θρίλερ το οποίο έγινε 5% διαφορά κι αυτό το 5% που έδιναν ως διαφορά το 2009 έγινε 10%. Τους βολεύει να λένε ότι ένας διορισμένος έχει αμέσως αμέσως αποδοχή 75% από το λαό επειδή έτσι νομίζουν ότι γίνεται. Στη δημοκρατία, που έχει τελικά πολλά αδιέξοδα, ένας τραπεζίτης γίνεται Χότζα! Με τέτοια ποσοστά είναι να απορείς γιατί δεν τυπώνονται ήδη μπλουζάκια με τη φάτσα του Παπαδήμου. Με τα σημερινά εξευτελιστικά δεδομένα ο άνθρωπος αυτός θα έπρεπε να απασχολεί ήδη τα μεσημεριανά. Τι έφαγε χτες ο λαοπρόβλητος, πως τον παίρνει τον καφέ ο νέος σωτήρας, τα συγκριτικά στοιχεία των ζυγωματικών του με αυτά του Χριστού, τι χρώμα μπουρνούζι σετάρει τις παντόφλες του Μεσσία…

Λοιπόν η αποδοχή έγινε μόνο από το πολιτικό σύστημα που σήκωσε το χαλί και νομίζει ότι πέταξε από κάτω τις τεράστιες ευθύνες του. Το σύστημα που μπήκε στο στόμα πολλών βουλευτών στις ομιλίες τους γιατί έψαχνε άλλοθι και τρόπους άμυνας. Πολιτικοί που απέδειξαν ότι το μόνο που εξυπηρετούν είναι τα συμφέροντα της οικονομικής εξουσίας. Μιας εξουσίας που έχει βαλθεί να φτωχοποιήσει τους λαούς και να τους κάνει σκλάβους με συγκεκριμένο σχέδιο. Δεν είναι τυχαίο ότι ξεκίνησε από την Ελλάδα το κόλπο. Εδώ μπήκε στην τέταρτη χιλιετία του ο άναρχος λαός που έμαθε να ζει ελεύθερος. Που τιμά την ιστορία του και τον πολιτισμό του. Αλλά και που αλώθηκε από προοδευτικούς της φάπας για να ντρέπεται να λέει ότι έχει πατρίδα του την Ελλάδα και να κουβαλάει τη σημαία του «Ελευθερία ή Θάνατος»… Μα κάθε τι που ονομάζουν συνωμοσία επιβεβαιώνεται. Κάθε σκοτεινό τους σχέδιο ως διά μαγείας γίνεται πραγματικότητα. Επέλεξαν να ψοφολογήσουν σαν τα σκυλιά οι λαοί για να τρων οι τραπεζίτες. Υπάλληλοι και δούλοι αντί ελεύθεροι και με ψηλά το κεφάλι. Γεμάτη τσέπη και άδεια συνείδηση. Εκατομμύρια φτωχοί και χιλιάδες πλούσιοι.

Δεν υπάρχει άλλη ιδεολογία από το χρήμα γι’ αυτούς. Δεν έγιναν φιλελεύθεροι οι σοσιαλιστές, ούτε σοσιαλιστές οι φιλελεύθεροι. Πρόδωσαν και ξεπούλησαν σταδιακά τη χώρα για τα λεφτά. Όταν ο λαός θα πεινά, αυτοί θα έχουν θέσεις εξουσίας και θα ζουν πλουσιοπάροχα. Όταν τα πεντάχρονα θα λιποθυμούν σωρηδόν στα σχολειά ή έξω απ’ τα κλειστά νοσοκομεία, αυτοί δεν θα μπορούν να περπατήσουν από την πολύ μάσα. Ακόμη και μέσα απ’ την πείνα του όμως ο Έλληνας για την προδοσία θα μιλά. Για το πολιτικό τσίρκο που στήθηκε για να τον γονατίσει. Γι’ αυτό και τα 255 ονόματά τους θα γραφτούν με μαύρα γράμματα στην ελληνική ιστορία ανά τους αιώνες. Θα μείνουν για να θυμίζουν το ξεπούλημα και το προσκύνημα. Η αντίδραση σίγουρα δεν θα αργήσει να έρθει. Αυτό έχει δείξει η ελληνική ιστορία. Για να συμβεί όμως αυτό πρέπει πρώτα να γίνει η αλλαγή μέσα μας. Να μη μισούμε τον ξένο, αλλά να αγαπάμε τον δικό μας. Να αγαπήσουμε ξανά την Ελλάδα. Μόνο τότε θα θελήσουμε να την ελευθερώσουμε απ’ τα δεσμά της. Όταν καταλάβουμε ότι η βόλεψή μας αξίζει πολύ περισσότερο από την πατρίδα που μας παρέδωσαν οι πρόγονοί μας. Όταν αναρωτηθούμε τι είδους πατρίδα θέλουμε να παραδώσουμε με τη σειρά μας στους δικούς μας απογόνους… Τότε οι Έλληνες θα θέσουν σε εφαρμογή το άρθρο 120 του Συντάγματος το οποίο αναφέρει: «Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».

Παύλος Γ. Σφέτσας



Οι 255 που στήριξαν τον Χότζα στην ντροπιαστική ψηφοφορία στις 16/11/2001… Που έδωσαν θάρρος να διατάζει το κοκκινομάγουλο φασισταριό Ράιχενμπαχ για ξεπούλημα! Αυτοί θα μείνουν στην ιστορία για το ότι στήριξαν τη δοτή κατοχική κυβέρνηση ενός τραπεζίτη!

Κουτμερίδης Ευστάθιος
Ραγκούσης Ιωάννης
Παναρίτη Έλενα
Μόσιαλος Ηλίας
Τσόκλη Μάγια
Γερουλάνος Παύλος
Σιούφας Δημήτριος
Τσουμάνη – Σπέντζα Ευγενία
Αυγερινοπούλου Διονυσία
Αντώναρος Ευάγγελος
Κοραντής Ιωάννης
Σκανδαλίδης Κωνσταντίνος
Διαμαντοπούλου Άννα
Παπουτσής Χρήστος
Τσούρας Αθανάσιος
Κουβέλης Σπυρίδων
Οικονόμου Παντελής
Ζούνη Πέμυ
Μπακογιάννη Θεοδώρα
Παυλόπουλος Προκόπιος
Βόζενμπεργκ Ελίζα
Πιπιλή Φωτεινή
Κουντουρά Έλενα
Πλεύρης Αθανάσιος
Λοβέρδος Ανδρέας
Χρυσοχοΐδης Μιχαήλ
Κατσέλη Λούκα
Κακλαμάνης Απόστολος
Αποστολάκη Μιλένα
Ανδρουλάκης Μίμης
Ξενογιαννακοπούλου Μαριλίζα
Ευθυμίου Πέτρος
Παπανδρέου Βάσω
Χυτήρης Τηλέμαχος
Κουτρουμάνης Γεώργιος
Νταλάρα Άννα
Γείτονας Κωνσταντίνος
Αλευράς Νάσος
Παπαϊωάννου Μιλτιάδης
Βούρος Ιωάννης
Χαραλαμπόπουλος Γεώργιος
Πρωτόπαπας Χρήστος
Μίχος Λάμπρος
Σπηλιωτόπουλος Άρης
Χατζηδάκης Κωστής
Μεϊμαράκης Ευάγγελος
Μητσοτάκης Κυριάκος
Γιακουμάτος Γεράσιμος
Παπαθανασίου Γιάννης
Πολύδωρας Βύρων
Βαρβιτσιώτης Μιλτιάδης
Ντινόπουλος Αργύρης
Καρατζαφέρης Γεώργιος
Γεωργιάδης Άδωνις
Αϊβαλιώτης Κωνσταντίνος
Μωραΐτης Θάνος
Μακρυπίδης Ανδρέας
Γιαννακά Σοφία
Σιαλμάς Μάριος
Σταμάτης Δημήτριος
Καραγκούνης Κωνσταντίνος
Μανιάτης Ιωάννης
Ανδριανός Ιωάννης
Παπαδημητρίου Έλσα
Ρέππας Δημήτριος
Κωνσταντινόπουλος Οδυσσέας
Λυκουρέντζος Ανδρέας
Τσιρώνης Δημήτρης
Στασινός Παύλος
Παπασιώζος Κωνσταντίνος
Παπανδρέου Γιώργος
Χριστοφιλοπούλου Έβη
Πάγκαλος Θεόδωρος
Ασπραδάκης Παντελής
Βρεττός Ντίνος
Βλάχος Γεώργιος
Μπούρας Αθανάσιος
Καντερές Νικόλαος
Βορίδης Μάκης
Σπηλιόπουλος Κωνσταντίνος
Παπαδόπουλος Αθανάσιος
Τριανταφυλλόπουλος Ανδρέας
Κυριακοπούλου Μαρία
Μπεκίρης Μιχαήλ
Νικολόπουλος Νικόλαος
Χρυσανθακόπουλος Αλέξανδρος
Τόγιας Βασίλειος
Τσόνογλου Βασιλική
Αγάτσα Αριάδνη
Γιαννάκης Μιχαήλ
Χαντάβας Αθανάσιος
Αηδόνης Χρήστος
Κεφαλίδου Χαρά
Τζίμας Μαργαρίτης
Κρεμαστινός Δημήτριος
Νικητιάδης Γεώργιος
Ζωίδης Νικόλαος
Κασσάρας Γεώργιος
Ιατρίδη Τσαμπίκα
Ντόλιος Γεώργιος
Ρενταρή Όλγα
Τσιαούση Ελένη
Δερμεντζόπουλος Αλέξανδρος
Κεδίκογλου Συμεών
Μαρκόπουλος Κωνσταντίνος
Κεδίκογλου Σίμος
Παπανδρέου Ουρανία
Καρανίκας Ηλίας
Βαρβαρίγος Δημήτριος
Κατρίνης Μιχαήλ
Κουτσούκος Γιάννης
Αντωνακόπουλος Τάκης
Δημητρουλόπουλος Τάκης
Κοντογιάννης Γεώργιος
Τζαβάρας Κωνσταντίνος
Γικόνογλου Αθανάσιος
Τόλκας Άγγελος
Χαλκίδης Μιχαήλ
Κεγκέρογλου Βασίλειος
Παρασύρης Φραγκίσκος
Στρατάκης Εμμανουήλ
Σκραφνάκη Μαρία
Μιχαλογιαννάκης Ιωάννης
Αυγενάκης Ελευθέριος
Κεφαλογιάννης Εμμανουήλ
Βενιζέλος Ευάγγελος
Καστανίδης Χαράλαμπος
Αράπογλου Χρυσή
Παναγιωτόπουλος Πάνος
Μαγκριώτης Ιωάννης
Καϊλή Εύα
Βούγιας Σπυρίδων
Τεκτονίδου Κυριακή
Καραμανλής Κωνσταντίνος
Γκιουλέκας Κωνσταντίνος
Καλαφάτης Σταύρος
Ιωαννίδης Ιωάννης
Ράπτη Ελένη
Κολοκοτρώνης Άγγελος
Γερανίδης Βασίλειος
Αρβανιτίδης Γεώργιος
Καράογλου Θεόδωρος
Αναστασιάδης Σάββας
Βελόπουλος Κυριάκος
Παντούλας Μιχαήλ
Αργύρης Ευάγγελος
Οικονόμου Αθανάσιος
Τασούλας Κωνσταντίνος
Καλογιάννης Σταύρος
Τιμοσίδης Μιχαήλ
Πασπουτσής Δημήτριος
Εμινίδης Σάββας
Παναγιωτόπουλος Νικόλαος
Ρόβλιας Κωνσταντίνος
Σαλαγιάννης Νικόλαος
Θεοχάρη Μαρία
Τσιάρας Κωνσταντίνος
Ταλιαδούρος Σπυρίδων
Πετσάλνικος Φίλιππος
Τζηκαλάγιας Ζήσης
Γκερέκου Αγγελική
Δένδιας Νικόλαος
Μοσχόπουλος Σπυρίδων
Παραστατίδης Θεόδωρος
Φραγκίδης Γεώργιος
Κιλτίδης Κωνσταντίνος
Κουκουλόπουλος Παρασκευάς
Αθανασιάδης Αλέξανδρος
Βλαττής Ιωάννης
Κασαπίδης Γεώργιος
Παπαδόπουλος Μιχάλης
Μπεγλίτης Παναγιώτης
Φαρμάκη Αικατερίνη
Μανωλάκης Άγγελος
Κόλλιας Κωνσταντίνος
Ρήγας Παναγιώτης
Παπαμανώλης Γεώργιος
Δρούτσης Ιωάννης
Γρηγοράκος Λεωνίδας
Δαβάκης Αθανάσιος
Αποστολάκος Γρηγόριος
Έξαρχος Βασίλειος
Σαχινίδης Φίλιππος
Αλεξανδρίδου Βασιλική
Χαρακόπουλος Μάξιμος
Ζώης Χρήστος
Ροντούλης Αστέριος
Καρχιμάκης Μιχαήλ
Πλακιωτάκης Ιωάννης
Σηφουνάκης Νικόλαος
Γαληνός Σπυρίδων
Μαργέλης Σπύρος
Καρτάλης Σπύρος
Ζήση Ροδούλα
Νάκος Αθανάσιος
Μαρκάκης Παύλος
Κουσελάς Δημήτριος
Γιαννακοπούλου Νάντια
Βουδούρης Οδυσσέας
Σαμαράς Αντώνιος
Λαμπρόπουλος Ιωάννης
Ξυνίδης Σωκράτης
Κοντός Αλέξανδρος
Καρύδης Δημήτριος
Μπεντενιώτης Εμμανουήλ
Μελάς Παναγιώτης
Αποστολάτος Βαΐτσης
Νιώτης Γρηγόριος
Λιντζέρης Δημήτριος
Διαμαντίδης Ιωάννης
Τραγάκης Ιωάννης
Νεράντζης Αναστάσιος
Ανατολάκης Γεώργιος
Τζάκρη Θεοδώρα
Θεοδωρίδης Ηλίας
Γιουματζίδης Βασίλειος
Καρασμάνης Γεώργιος
Αμοιρίδης Γιάννης
Παπαγεωργίου Αθανάσιος
Μίχου Μαρία
Κουκοδήμος Κωνσταντίνος
Τσουμάνης Δημήτριος
Όθωνας Εμμανουήλ
Κεφαλογιάννη Όλγα
Χατζί Οσμάν Αχμέτ
Πεταλωτής Γεώργιος
Βαρδίκος Πυθαγόρας
Μπόλαρης Μάρκος
Κόλλια Μαρία
Τζελέπης Μιχαήλ
Λεονταρίδης Θεόφιλος
Καριπίδης Αναστάσιος
Πολατίδης Ηλίας
Χάιδος Χρήστος
Μαγκούφης Χρήστος
Μερεντίτη Σούλα
Λέγκας Νικόλαος
Χατζηγάκης Σωτήριος
Τσώνης Νικόλαος
Αντωνίου Τόνια
Μπατζελή Αικατερίνη
Σταϊκούρας Χρήστος
Γιαννόπουλος Αθανάσιος
Λιάνης Γεώργιος
Κωνσταντινίδης Ευστάθιος
Παπαθανάση Αφροδίτη
Δριβελέγκας Ιωάννης
Λαφαζάνης Αργύριος
Βαγιωνάς Γεώργιος
Δαμιανάκης Ευτύχιος
Βαλυράκης Ιωσήφ
Κουρουπάκη Ευαγγελία
Μαρκογιαννάκης Χρήστος
Τσουρή Ελπίδα
Μουσουρούλης Κωνσταντίνος
Share this article :

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Moxabeti - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger