Home » » Το «CRASH» Νοεμβρίου κυκλοφορεί στα περίπτερα και… δεν μασάει τα λόγια του

Το «CRASH» Νοεμβρίου κυκλοφορεί στα περίπτερα και… δεν μασάει τα λόγια του

Written By Djordje on Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011 | 10:17



Κυκλοφορεί στα περίπτερα το περιοδικό Crash, με αποκαλύψεις-βόμβες, άρθρο παρέμβαση του Αντώνη Σαμαρά και συνεντεύξεις που θα συζητηθούν. Μαζί με το περιοδικό δωρεάν το αντι-κατοχικό cd με τη σφραγίδα εκπομπές του Γιώργου Τράγκα και την υπογραφή του Καραϊσκάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ CRASH NOEMΒΡΙΟΥ:

ΕΝΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ:
«Η Μαύρη Βίβλος των Δωσιλόγων».
Τα «νήματα» που συνδέουν το χθες με το σήμερα
…γιατί η ιστορία επαναλαμβάνεται

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ-ΒΟΜΒΕΣ:
Wikileaks: Οι εντιμότατοι φίλοι της αμερικανικής πρεσβείας…
«Πώς ανέτρεψαν τον «Βούδα»-Καραμανλή και τι πρόσφερε ο…αγχωμένος για να τους υπηρετήσει Jeffry (Παπανδρέου)…»
Χιλιάδες τα απόρρητα τηλεγραφήματα που ξεκλείδωσε το Wikileaks 30 χρόνια πριν το επίσημο άνοιγμά τους. Κανένα από τα ΜΜΕ της βαρονίας δεν τα μεταδίδει ή σχολιάζει. Πώς περιγράφουν οι πρέσβεις Σπέκχαρντ και Ρις τους πρωταγωνιστές της ελληνικής πολιτικής «τραγωδίας».
Το «Crash» φέρνει στο φως την πρώτη παρτίδα. Κι έπεται συνέχεια…


ΑΡΘΡΟ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ:

● ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ
● ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ
● ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΟΒΟΛΑΣ
● ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΑΡΑΔΙΑΣ
● ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ
● ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ
● ΜΑΝΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ
● ΓΙΑΝΝΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
● ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΚΑΤΟΣ


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ: «Εκτός νόμου η κυβέρνηση», καταγγέλλει ο κορυφαίος συνταγματολόγος που επισημαίνει: «Η αντιπολίτευση προσπαθεί απλώς να αυξήσει τα ποσοστά της στις επόμενες εκλογές και δεν έχει αντιδράσει ριζοσπαστικότερα, για να προασπίσει την κανονική λειτουργία του πολιτεύματος».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «Ζήτημα επιβίωσης η ανατροπή αυτής της ηγετικής ομάδας», δηλώνει ο συγκεντρωσιάρχης του Ανδρέα Παπανδρέου και καταγγέλλει : «…η ηγετική ομάδα στην κυβέρνηση και το κόμμα, ενισχυμένη από νεόκοπους πολιτικούς με ακραίες νεοφιλελεύθερες απόψεις, στοχοποιεί τα μέλη και τα στελέχη του Κινήματος, προσπαθώντας να φιμώσει τις ενοχλητικές φωνές τους».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ: «Το κράτος λειτουργεί ως πλυντήριο (…) η Proton είναι μόνο η αρχή», λέει το ηγετικό στέλεχος του ΣΥΝ. «Έχουμε καπιταλισμό επιδοτούμενο από το Δημόσιο», συμπληρώνει. «Αντιμετωπίζουν την Ελλάδα σαν επιχείρηση. Και το ιδιωτικό χρέος ως δημόσιο. Είμαστε, και σε αυτό, πειραματόζωα».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΝΗΣ: «Τα κόμματα είναι η κατάρα της δημοκρατίας…Έχουμε μετατρέψει το Σύνταγμα σε κουρέλι. Κατά τα άλλα, η τήρησή του επαφίεται στη φιλοπατρία των Ελλήνων. Ε, ως πού θα φτάσει η φιλοπατρία; Και η δικιά μου μέχρι εδώ έφτασε».

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: «Δεν θα περάσουν οι νόμοι εις βάρος του λαού», δηλώνει ο Αρεοπαγίτης πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων. «Αν οι αποφάσεις υπουργών που καταργούν αποφάσεις δικαστηρίων δεν είναι αντισυνταγματική πράξη, τότε αντισυνταγματικό τι είναι;» συμπληρώνει. «Η Δικαιοσύνη θα είναι πάντοτε καταφύγιο της κοινωνίας».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ: «Το Μνημόνιο το υπέγραψαν χωρίς να το διαβάσουν», λέει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ. Και προτρέπει: «Κανείς να μην παίξει το παιχνίδι της κυβέρνησης, που στρέφει τη μια κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης».

ΝΙΚΟΣ ΣΟΦΙΑΝΟΣ: «Το ΠΑΣΟΚ είναι επιλογή της ολιγαρχίας». Και ακόμα: «Με τον Καραμανλή δεν θα μπορούσαν να περάσουν αυτά τα μέτρα». «Παπανδρέου και Σαμαράς τσακώνονται για τη… συνταγή. Αλλά θα φτιάξουν ένα “φαγητό” που “δεν τρώγεται” από τον ελληνικό λαό».
Share this article :

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Moxabeti - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger