Home » » Στείλτε λεφτά μέσω Facebook

Στείλτε λεφτά μέσω Facebook

Written By Djordje on Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011 | 08:20


Φτάσαμε στην εποχή που από το Facebook μπορούμε πλέον να στείλουμε και λεφτά! Η PayPal ξεκίνησε μία νέα εφαρμογή για το Facebook που επιτρέπει να στείλετε χρήματα σε οποιονδήποτε στη λίστα φίλων σας, με τη συνηθισμένη λίστα όρων και προϋποθέσεων, που απαιτεί η Paypal.

Μετά την είσοδο στο Facebook και την εξουσιοδότηση της εφαρμογής, θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε το PayPal και να μεταφέρετε χρηματικά ποσά σε άτομα με τα οποία είστε συνδεδεμένοι -πρέπει να έχουν και αυτοί λογαριασμό στο Paypal-, προσθέτοντας έτσι ένα επιπλέον στρώμα ασφάλειας για την διαβόητη αδιάβλητη υπηρεσία ηλεκτρονικών πληρωμών.

Οι πληρωμές -τόσο αποστολής χρημάτων όσο και λήψης- είναι δωρεάν, αρκεί και οι δύο χρήστες να χρησιμοποιούν τραπεζικούς λογαριασμούς από πιστωτικά ιδρύματα των ΗΠΑ. Σε περίπτωση τώρα που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, τότε η PayPal θα συλλέγει το 2,9% (είτε από τον αποστολέα ή τον παραλήπτη), με ένα 30-σεντ τέλος επεξεργασίας εκκίνησης. Αν επιθυμείτε να αποστείλετε χρήματα στο εξωτερικό, η προμήθεια κυμαίνεται από 0,5-3,9%, ανάλογα με διάφορους παράγοντες.

Λέτε στο μέλλον το χαρτζιλίκι οι παππούδες να το στέλνουν μέσω Facebook;
Share this article :

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Moxabeti - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger