Home » » Η νέα τεχνολογία HzO καθιστά αδιάβροχο κάθε smartphone

Η νέα τεχνολογία HzO καθιστά αδιάβροχο κάθε smartphone

Written By Djordje on Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011 | 13:16



Μπορεί να θέλουμε περίπου 50 ημέρες μέχρι την έναρξη της μεγαλύτερης τεχνολογικής έκθεσης στον κόσμο, τη CES 2012, ωστόσο έχουν ξεκινήσει ήδη μερικές εκδηλώσεις για την παρουσίαση αυτών που θα δούμε εκεί.

Ανάμεσα σε αυτές, ξεχωρίζει η τεχνολογία HzO που μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε smartphone για να το καταστήσει αδιάβροχο, με μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση από αυτή που έχουμε συνηθίσει στις “θωρακισμένες” συσκευές.

Έτσι, αντί να αποτρέπει την είσοδο του νερού, η τεχνολογία HzO το αφήνει να κυλά μέσα στη συσκευή χωρίς να προκαλεί καμία ζημιά! Οι πληροφορίες δεν είναι πολλές, αλλά έχει γίνει γνωστό ότι δημιουργεί ένα υδρόφοβο στρώμα πάχους λίγων νανομέτρων, που προστατεύει τα σωθικά της συσκευής από το υγρό στοιχείο.

Για να αποδείξει τους ισχυρισμούς της, η εταιρία βύθισε ένα “περιποιημένο” Samsung Galaxy S II μέσα σε νερό, αυτό λειτουργεί κανονικά χωρίς κανέναν περιορισμό των δυνατοτήτων του.

Δε γνωρίζουμε πότε θα είναι ευρέως διαθέσιμη η τεχνολογία HzO, αλλά μπορεί να βρει εφαρμογή σε οποιαδήποτε συσκευή (smartphone, tablet, TV, θήκες κλπ.), ενώ ήδη η γνωστή κατασκευάστρια θηκών προστασίας Zagg έχει αναλάβει να τη χρησιμοποιήσει σε δικά της προϊόντα.

Ένα μεγάλο βήμα για τη δημιουργία ανθεκτικών συσκευών, χωρίς να χάνεται ο υπέρλεπτος σχεδιασμός.

ΠΗΓΗ: techit.gr
Share this article :

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Moxabeti - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger