Home » » Ανικανότητα ή Πανουργία (?) ''Στο μυαλό του Jefrey Papandreou''

Ανικανότητα ή Πανουργία (?) ''Στο μυαλό του Jefrey Papandreou''

Written By Djordje on Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011 | 09:16



Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή την εβδομάδα, γράφεται η σύγχρονη Ιστορία της Ελλάδος. Παράλληλα παρακολουθούμε τον ΑΠΟΛΥΤΟ εξευτελισμό του πολιτικού μας συστήματος. Βουλευτές, Υπουργοί και Αρχηγοί κομμάτων τα έχουν χαμένα, οι γνώμες τους και οι απόψεις του αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή, δίνοντας την εντύπωση ασόβαρων ανθρώπων, που ουδεμία σχέση έχουν με τα κοινά.
Στην περίπτωση του πρωθυπουργού της χώρας μας τα πράγματα είναι ακόμα πιο απελπιστικά. Το θέατρο της συγκυβέρνησης το ζήσαμε και πριν λίγο καιρό, με τον ΓΑΠ να παραιτείται το πρωί και το βράδυ να λέει συνεχίζω μόνος μου δίχως να με νοιάζει το πολιτικό κόστος.
Μοιραία λοιπόν όλοι διερωτώνται για το πόσο ικανός είναι αυτός ο άνθρωπος, όχι μόνο να κυβερνήσει την χώρα, αλλά και να διαπραγματευτεί τα συμφέροντα της Ελλάδος στην Ε.Ε. Η προσωπική μου άποψη είναι οτι όχι μόνο για ανικανότητα δεν πρόκειται, τουναντίον είμαστε ΌΛΟΙ μάρτυρες ενός καλοστημένοι σχεδίου, που έχει στοχοποιήσει το Ευρώ μέσω της Ελλάδος (του πιο αδύναμου κρίκου).
Την στιγμή που την Δευτέρα πριν τις εξαγγελίες του ΓΑΠ περι δημοψηφίσματος, η ισοτιμία ευρώ/δολαρίου κάλπαζε ανοδικά στα 1.41. Την στιγμή λοιπόν εκείνη, μια ομάδα ανθρώπων, που δυστυχώς ΠΟΤΕ δεν θα μάθουμε ποιοι πραγματικά είναι, έπαιξαν στις αγορές του κόσμου ότι ''κάτι'' θα γίνει και η ανοδική πορεία του ευρώ όχι μόνο θα σταματήσει αλλά και θα αναστραφεί. Όπερ και εγένετο, με το ευρώ να κατρακυλάει, μετά τις εξαγγελίες για δημοψήφισμα μέχρι και στο 1.29 (!!!!!!). 800 ΔΙΣ Ευρώ παίχτηκαν παγκοσμίως γι αυτό το στοίχημα με αποτέλεσμα οι λίγοι ΞΑΝΑ να βγουν κερδισμένοι. Ποιοι ήταν αυτοί που γνώριζαν τι υπήρχε στο μυαλό του ΓΑΠ;;; Ποιοι ήταν αυτοί που βγήκαν κερδισμένοι από όλο αυτό το σκηνικό που μας εξευτέλισε στα μάτια της παγκόσμιας κοινής γνώμης;;;
Βλέποντας χτες την σύσκεψη των G-20, παρακολουθούσα τα χλωμά, κουρασμένα πρόσωπα των Ευρωπαίων ηγετών, όταν ξαφνικά μπήκε στην αίθουσα ο Μπάρακ Ομπάμα με το αστραφτερό του χαμόγελο. Ο λαός λέει...θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει!!! Μην αυταπατάστε οτι ο πρωθυπουργός μας είναι ανόητος και άβουλος....Πρόκειται για έναν Αμερικανό στην ουσία πολιτικό που ενεργεί με βάση τις εντολές που παίρνει από τα Αφεντικά του (made in USA) και υπέρ αυτών. Δεν είναι καθόλου τυχαίο άλλωστε πως λίγο πριν απο τις εξαγγελίες του ΓΑΠ για δημοψήφισμα, που έριξαν στα Ταρταρα αγορές και ΕΕ ο κύριος Λαμπρινίδης, το δεξί χέρι του πρωθυπουργού είχε στενή επικοινωνία με την Χίλαρι Κλίντον (!!!!) και ήταν ο ΠΡΩΤΟΣ Ευρωπαίος επίσημος με τον οποίο ήρθε σε επαφή η αμερικανική κυβέρνηση μετα την συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου.
Κλείνοντας έχω να πω πως επειδή για προφανείς λόγους ο ΓΑΠ δεν μπορεί να συνεχίσει το θεάρεστο έργο του, έχουν κινηθεί ΉΔΗ όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για την διαδοχή του από τον συμφοιτητή, παλιόφιλο και όλως τυχαίως έτοιμο να υπογράψει την νέα δανειακή σύμβαση κ. Αντώνη Σαμαρά.

''Μπήκαν στην Πόλη οι εχθροί....και μεις γελούσαμε με τα Κους Κους τα Μεσημέρια...''

Γιώργος Σταυρίδης
Share this article :

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Moxabeti - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger