Home » » ''Mad Max'' 06/11/2011

''Mad Max'' 06/11/2011

Written By Djordje on Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011 | 16:29




MAD MAX "The Maximum Road of the Future"



MAD MAX "The Road Warrior"



Είδος: Επιστημονικής Φαντασίας
Πρωταγωνιστούν: Mel Gibson Joanne Samuel Hugh Keays-Byrne
Σκηνοθεσία: George Miller
Σενάριο: George Miller Byron Kennedy
Υπόθεση: Στο απώτερο μέλλον, αστυνομικοί και συμμορίες μοτοσικλετιστών συγκρούονται σε απέραντους αυτοκινητόδρομους. Ανάμεσα τους και ο Max Rockatansky ( Mel Gibson ) ο οποίος παραιτείται για να ζήσει με την οικογένεια του. Επιστρέφει όμως στους δρόμους ως τιμωρός…….
Μια χαμηλού μπατζετ παραγωγή ( 400.000 δολάρια ) έγινε παγκόσμια επιτυχία χάρις στην ασταμάτητη δράση τις, αλλά και στη διεισδυτικής τις ματιά, ενός πολιτισμένου κόσμου ο οποίος οδεύει προς τη παρακμή. Στο μέλλον η Αυστραλία δείχνεται σαν μια άναρχη – αχανής έρημη χώρα ( μόνο στο μέλλον? ). Η αστυνομία και οι συμμορίες είναι σχεδόν το ίδιο και αυτό, ζουν για τη βία και τη συγκίνηση των δρόμων. Οι μηχανές τους είναι τα μέσα πολέμου και επιβίωσης για αυτούς αλλά και για τους αντιπάλους τους. Είναι μόνο, απλά μεταλλικά τέρατα που διψάνε μόνο για πετρέλαιο.
Το σενάριο είναι αφελής αλλά είναι ο σκληρός τόνος τις ταινίας που την κάνει τόσο αξιοσημείωτη. Ο ρυθμός τις η δράση τις η βία τις σε κτυπάνε ως τη μεδούλι. Η νότα του σύγχρονου πρωτογονισμού, που σου προσφέρει σε αφήνει με ανοιχτό το στόμα.
Ο σκηνοθέτης George Miller παρά το χαμηλό προϋπολογισμό κατάφερε να δημιουργήσει ένα σκληρό, νευρικό μετά - αποκαλυπτικό έπος που σου αφήνει μια πικρή γεύση στο στόμα.


MAD MAX "Beyond Thunderdome"



Είδος: Επιστημονικής Φαντασίας
Πρωταγωνιστούν: Mel Gibson, Bruce Spence, Adam Cockburn, Tina Turner
Σκηνοθεσία: George Miller
Σενάριο: George Miller Byron Kennedy
Υπόθεση: Η Aunty Entity (Tina Turner) είναι μια δυναμική γυναίκα που είναι αποφασισμένη να κατακτήσει τη Θάντερντομ, μια κατεστραμμένη πόλη. Ο Mad Max (Mel Gibson) αναζητώντας καταφύγιο πηγαίνει στη Θάντερντομ και έρχεται αντιμέτωπος με τους βαρβάρους.

Κατεβάζετε την τριλογία από εδώ και τους υπότιτλους με τίτλο Mad Max Trilogy[2007]DvDrip-aXXo από εδώ.
Share this article :

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Moxabeti - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger