Home » » Αρχές της επόμενης εβδομάδας ανοίγει τα χαρτιά του

Αρχές της επόμενης εβδομάδας ανοίγει τα χαρτιά του

Written By Djordje on Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011 | 09:15



Αρχές της ερχόμενης εβδομάδας προγραμματίζει, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Real.gr, να ανοίξει τα χαρτιά του για τη διαδοχή ο Γιώργος Παπανδρέου, ενώ η παρέμβαση Χρυσοχοΐδη επιταχύνει κατά πολύ τις εξελίξεις.

Με την ομιλία του για τον προϋπολογισμό, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα αποφύγει τις εσωκομματικές αιχμές, αν και δεν αποκλείεται να υπερασπιστεί την διετία της πρωθυπουργίας του έπειτα από την επίθεση που δέχθηκε από τον υπουργό Ανάπτυξης. Μετά, όμως, από τη Σύνοδο Κορυφής, στις αρχές της εβδομάδας, προγραμματίζει να ανοίξει τα χαρτιά του, θέτοντας το χρονοδιάγραμμα και τις διαδικασίες της διαδοχής, όχι όμως και το αν ο ίδιος είναι υποψήφιος ή όχι.

Την ίδια στιγμή, όμως, η παρέμβαση Χρυσοχοΐδη άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» και ήδη οι «δελφίνοι» αναπροσαρμόζουν την τακτική τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, βουλευτές που πρόσκεινται στον Ε. Βενιζέλο θα κινηθούν πιο αποφασιστικά το επόμενο διάστημα, ενώ δεν θα πρέπει να περάσει απαρατήρητη (τουναντίον) η κοινή δήλωση 12 βουλευτών υπό τον πρώην υπουργό Χάρη Καστανίδη, που μιλούν για «ανατροπή» εκ των έσω του Γιώργου Παπανδρέου.

Η πρώτη απάντηση

Η παρέμβαση Χρυσοχοΐδη, πάντως, δημιούργησε χθες συσπείρωση στο παπανδρεϊκό μπλοκ, ενώ η Ιπποκράτους έδωσε μια πρώτη απάντηση στον υπουργό Ανάπτυξης μέσω του «Βασικού Σχολιασμού Επικαιρότητας» που εκδίδει ο Τομέας Τύπου και ΜΜΕ του ΠΑΣΟΚ. Τίτλος του κειμένου «Η εθνική προσπάθεια της τελευταίας διετίας κράτησε την Ελλάδα όρθια».


ΠΗΓΗ: real.gr
Share this article :

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Moxabeti - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger