Home » » Λοβέρδος: Η κυβέρνησή μας χάνει κρίσιμο χρόνο

Λοβέρδος: Η κυβέρνησή μας χάνει κρίσιμο χρόνο

Written By Djordje on Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011 | 10:21


«Η κυβέρνηση Παπαδήμου σε σύντομο χρόνο πρέπει να εφαρμόσει την απόφαση της 26ης Οκτωβρίου. Δεν υπάρχει χρόνος. Φοβάμαι πως η κυβέρνησή μας χάνει χρόνο στο κρίσιμο αυτό θέμα», τονίζει χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πρώτο Θέμα», ο κ. Λοβέρδος επισημαίνει το δύσκολο έργο της κυβέρνησης που δεν σταματάει μόνο στην υλοποίηση των μέτρων που αποφασίστηκαν στις 26 Οκτωβρίου αλλά απαιτείται και να «αξιοποιήσει τους λίγους αυτούς μήνες προκειμένου να στρώσει τον δρόμο στην επόμενη κυβέρνηση για τα θέματα της λεγόμενης οικονομικής κυβέρνησης». Συμπληρώνει μάλιστα, ότι «πρέπει να υπάρξει ανάπτυξη το το 2012 και το 2013, προκειμένου να μην κλείσουν βασικές υποδομές στην Υγεία, στην Παιδεία και την Τοπική Αυτοδιοίκηση».
Παράλληλα, επικαλείται τη δήλωση Σαμαρά για να εκφράσει την άποψη πως «η κυβέρνηση είναι ειδικού σκοπού, αλλά δεν κοιμόμαστε αγκαλιά με το ημερολόγιο».
Επιπλέον, ο υπουργός Υγείας, κάνει λόγο για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας πως είναι ανάγκη να πραγματοποιηθούν εκλογές από τη βάση για να βρεθεί ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.

Αναφορικά με την κυβέρνηση Παπανδρέου, καυτηριάζει την τελευταία διετία, διευκρινίζοντας ότι «η φλυαρία χωρίς έργα έφαγε την κυβέρνηση».
Εντωμεταξύ, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την ανάπτυξη, υπογραμμίζοντας την άμεση ανάγκη για ανάκαμψη της οικονομικής πορείας.


Share this article :

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Moxabeti - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger