Home » » Επενδυτικά σχέδια μένουν στα χαρτιά

Επενδυτικά σχέδια μένουν στα χαρτιά

Written By Djordje on Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012 | 08:00




Οξεία κριτική άσκησε ο βρετανός πρέσβης, Ντέιβιντ Λάντσμαν, κατά των ελληνικών κυβερνήσεων. Στο χαιρετισμό του, κατά τη διάρκεια της κοπής πίτας του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα, ο κ. Λάντσμαν αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο μείζον πρόβλημα της ανεργίας της χώρας.



Ο κ. Λάντσμαν έκανε λόγο για επενδυτικά σχέδια που έχουν υποβάλει τα τελευταία χρόνια βρετανικές επιχειρήσεις και τα οποία «μένουν στα χαρτιά».

Ο εκπρόσωπος της βρετανικής κυβέρνησης στη χώρα μας τόνισε ότι τα συγκεκριμένα projects θα βοηθούσαν στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και κατ’ επέκταση στη μείωση της ανεργίας.

«Είναι καιρός να υλοποιηθούν, καθώς πρόκειται για αξιόλογα έργα. Η Βρετανία μέσω των εταιρειών της είναι πρόθυμη να δουλέψει μαζί με την Ελλάδα και να τη βοηθήσει» είπε, κάνοντας την ευχή το 2012 να είναι έτος υλοποίηση και έναρξης αυτόματων σχεδίων.

Στην κρίση που μαστίζει την ελληνική οικονομία αναφέρθηκε και ο έλληνας πρόεδρος του επιμελητηρίου, Χάρης Οικονομόπουλος δηλώνοντας με νόημα: «Αν και τα τελευταία χρόνια ο ρόλος των επιμελητηρίων είναι μειωμένος, την ώρα που καίγεται το σπίτι μας όλοι μαζί πρέπει να σβήσουμε τη φωτιά».



Share this article :

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Moxabeti - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger