Home » » Εyeliner & Τips

Εyeliner & Τips

Written By Djordje on Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012 | 08:00






Καλησπέρα καλησπέρα!
Αρθράκι νουμεγό τγουά! Με θέμα το eyeliner!
Το είχα προτείνει για το μακιγιάζ του ρεβεγίον! Αν είχα ξεκινήσει τη στήλη νωρίτερα, το λογικό θα ήταν να είχε ανέβει αυτό το άρθρο πρώτα αλλά αυτά έχει η ζωή! Λοιπόν, το θέμα αυτό προβλήματίζει κόσμο!! «Μα πώς την πετυχαίνει τη ριμάδα τη γραμμή???» , σίγουρα το έχουμε πει όλες κάποια στιγμή! Μη φοβού φίλη μου, θα στα πω εγώ όλα! Στην αγορά υπάρχουν πολλών ειδών προϊόντα. Τα παραθέτω και κάνω και ένα σχόλιο σχετικά με τη χρήση τους κλπ.

Σε μορφή στυλό,   Penultimate Eyeliner της MAC.


Αυτό εξυπηρετεί εσένα που σε βολεύει καλύτερα το μολύβι για τη γραμμή του eyeliner, απλά είναι πιο εξελιγμένο.
Έχει λεπτή μύτη, σα μαρκαδοράκι που είχαμε στο δημοτικό, και μπορείς να κάνεις λεπτή γραμμή, χωρίς να σημαίνει ότι δεν μπορείς να την κάνεις όσο πιο παχιά θέλεις. Είναι έντονο σα χρώμα? Θα με ρωτήσεις. Πάει ανάλογα με την εταιρία και τη φόρμουλα του προϊόντος.
Σε βαζάκι, Gel eyeliner της MAYBELLINE.

Η επιλογή αυτή είναι για εσένα που έχεις σταθερό χέρι, και το κατέχεις το θέμα.
Το συγκεκριμένο,έχει μέσα το πινελάκι του, το βουτάς παίρνεις όσο προϊόν χρειάζεσαι κάθε φορά και χτίζεις τη γραμμή σου μέχρι να είσαι ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα.

Υγρό eyeliner με λεπτή μύτη.  L'Oréal Paris Super Liner Eyeliner & Bourjois Volume Clubbing Liquid Eyeliner



Αυτά τα 2 είναι παρεμφερή και είναι για εσένα που βάζεις eyeliner με κλειστά μάτια στις 8 το πρωϊ. Πολύ απλά στη χρήση τους, το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη εξάσκηση και σταθερό χέρι. Πάντα όμως υπάρχουν και οι μπατόνετες, γι`αυτό μη σκάς!

Το απλό , κλασσικό μολυβάκι,  Silky Eye Pencil Erre Due

Αυτό για τις παραδοσιακές. Τέλος. Ένα tip που έχω να δώσω ωστόσο, είναι ότι μπορείς πάνω από το μολύβι, για να το σταθεροποιήσεις, να βάλεις λίγη σκιά στο χρώμα του μολυβιού με ένα λεπτό πινελάκι, σαν αυτό που αναφέρω στο προηγούμενο άρθρο με θέμα τα πινέλα( δεν πιστεύω να σε πιάνω αδιάβαστη???).

Το «μηχανικό», NYX Retractable Eye Liner

Το ίδιο με το κλασσικό μολυβάκι μόνο που αντί να ξύνεις, στρίβεις! Λιτό και απέριττο, εύκολο. Αυτά είναι τα είδη eyeliner που παίζουν γενικά, δοκιμάζετε, διαλέγετε και παίρνετε. Φυσικά, αυτά εδώ είναι απλά παραδείγματα με τόσες μάρκες που υπάρχουν στην αγορά! Όσον αφορά στα χρώματα, κανείς δε μας περιορίζει στο μαύρο. Είναι στην ευχέρειά μας να χρησιμοποιήσουμε ό,τι χρώμα θέλουμε.

Tips:  

1. Αν φοβάσαι ότι θα μουτζουρωθείς , κάνε πρώτα τη γραμμή με το μολυβάκι σου και πάτα μετά με το eyeliner από πάνω για να έχεις πιο έντονο αποτέλεσμα.
2. Κάνε τελίτσες εκεί που θέλεις να είναι η γραμμή νοητά και μετά ένωσέ τις σιγά σιγά.
3.  Μην νομίζεις ότι κανείς το ήξερε από την κούνια αυτό, απλά θέλει εξάσκηση.
4. Αν όταν τελειώσεις τη γραμμή, είναι σα να το έχεις βάλει χοροπηδώντας παράλληλα σε τραμπολίνο, πάρε μια μπατονέτα και διόρθωνε!
5. Επίσης όταν τελειώσεις, διπλοτσεκάρεις ότι και στα 2 μάτια η γραμμή είναι σε ευθεία.

Αυτά και για το eyeliner! Και να κλείσω λέγοντας πως όλα είναι θέμα εξάσκησης!

Stay tuned για το επόμενο άρθρο!
                                                                             


Effie M.

Share this article :

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Moxabeti - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger