Home » » Οι εκλογές τους φέρνουν πιο κοντά

Οι εκλογές τους φέρνουν πιο κοντά

Written By Djordje on Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012 | 19:57



Ρεπορτάζ: Σταθόπουλος Σωτήρης

Ο Αντώνης Σαμαράς λίγο πριν αρχίσει η ψηφοφορία στην βουλή για τον εφαρμοστικό νόμο προτίμησε να την παρακολουθήσει από ψηλά και κάθισε δίπλα στον Κώστα Καραμανλή. 

Ήταν η πρώτη φορά που ο Πρόεδρος της ΝΔ έκανε αυτή την κίνηση από την στιγμή που ανέλαβε την ηγεσία του κόμματος. Ο Αντώνης Σαμαράς ήθελε να δείξει και δημόσια ενώπιον και της κοινοβουλευτικής του ομάδας πως οι σχέσεις του με τον πρώην Πρωθυπουργό βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο. 


Είχε προηγηθεί πριν από περίπου 15 ημέρες (όπως είχε αποκαλύψει το Real.gr) η «ξαφνική» επίσκεψη του Προέδρου της ΝΔ στο γραφείο του Κώστα Καραμανλή στην βουλή προκειμένου να τον ευχαριστεί για την στάση που κράτησε απέναντι στο νέο μνημόνιο. 

Οι δύο άντρες τα είπαν για αρκετή ώρα και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες η συνομιλία τους ήταν σε πολύ καλό κλίμα. Αυτήκοοι μάρτυρες μας είπαν ότι συζήτησαν όλες τις τελευταίες εξελίξεις,την στρατηγική που θα ακολουθήσει ο Αντώνης Σαμαράς στην σύνοδο του ΕΛΚ αλλά και τις επαφές που θα έχει με ευρωπαίους ηγέτες. 


Σύμφωνα με βουλευτές της ΝΔ η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά με τον Κώστα Καραμανλή γίνεται και ενόψει εκλογών. «Η πανστρατιά που κήρυξε ο Πρόεδρος της ΝΔ αφορά όλους» σχολίασε με νόημα βουλευτής που βρίσκεται κοντά στον Αντώνη Σαμαρά. 

ΠΗΓΗ: http://www.real.gr

Share this article :

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Moxabeti - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger