Home » » ΝΔ: Δεν δώσαμε λευκή επιταγή σε κανένα

ΝΔ: Δεν δώσαμε λευκή επιταγή σε κανένα

Written By Djordje on Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012 | 18:54



Συνέχεια στην αντιπαράθεση που ξέσπασε με την αποχώρηση των βουλευτών της ΝΔ που διαμαρτυρήθηκαν για το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, δίνει σήμερα η Συγγρού.

Ο Γιάννης Μιχελάκης υπογράμμισε σήμερα ότι η ΝΔ στηρίζει την κυβέρνηση και παραμένει σταθερή στη συμφωνία των τριών κομμάτων αλλά δεν έδωσε λευκή επιταγή σε κανένα.
 
«Η ΝΔ παραμένει σταθερή στη συμφωνία αυτή. Δεν έδωσε, όμως, λευκή επιταγή σε κανένα και δεν στηρίζει επιλογές που αφενός βρίσκονται έξω από τον ειδικό σκοπό της κυβέρνησης και αφετέρου συγκρούονται με τις αρχές και τις θέσεις του κόμματος» ανέφερε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

Παράλληλα χαρακτήρισε «μονομερείς» τις αποφάσεις και τις επιλογές του υπουργού Δικαιοσύνης στο νομοσχέδιο για την αποσυμφόρηση των φυλακών. «Μονομερείς επιλογές και αποφάσεις, όπως προσπάθησε να επιβάλει χθες ο κ. Παπαϊωάννου, δεν γίνονται δεκτές. Και αυτό ισχύει για όλα τα ζητήματα που τίθενται από αρμόδιους υπουργούς, όπως για παράδειγμα, η λαθρομετανάστευση, τα ναρκωτικά, η δόμηση κατοικίας εκτός σχεδίου, οι κρίσεις στα Σώματα Ασφαλείας, οι διορισμοί γενικών διευθυντών σε υπουργεία» σημείωσε ο Γιάννης Μιχελάκης. 

Επιπλέον, ανέφερε ότι οι υπουργοί σε μία μεταβατική κυβέρνηση δεν μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν και προειδοποίησε:«Την αρχή αυτή ας μην δοκιμάζει κανένας να την παραβιάζει». 


ΠΗΓΗ: http://www.real.gr

Share this article :

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Moxabeti - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger