Home » » Τρίβοντας έρχεται η όρεξη: Κάνε ερωτικό μασάζ

Τρίβοντας έρχεται η όρεξη: Κάνε ερωτικό μασάζ

Written By Djordje on Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 | 11:23



Οι πιθανότητες να πει μια γυναίκα "όχι" σε πρόταση να της κάνουν ένα καλό μασάζ, εκτιμούμε στο Menslounge.gr πως κυμαίνονται γύρω στο 1/10000000. Με άλλα λόγια, μηδέν. Καμιά δε λέει όχι. Πόσες φορές δεν έχεις επιχειρήσει να τρίψεις το λαιμό ή την ωμοπλάτη μιας συναδέλφου ή φίλης σου σε εντελώς φιλικό στιλ, εισπράττοντας την ίδια πάντα αντίδραση «αχ ναι ναι ναιιιιιι, τι ωραία, λίγο πιο κάτω, αχ μη σταματάς…». Ακόμα κι από τη στιχομυθία καταλαβαίνεις ότι ένα καλό μασάζ είναι ό,τι πιο κοντά στο σεξ. Πόσο μάλλον ένα αισθησιακό μασάζ που έχει ακριβώς αυτό το σκοπό: Να προχωρήσει άμεσα στο σεξ. 

Κάτι ξέρουν οι μαιτρ του είδους Ταϋλανδοί, που πρεσβεύουν πως ένα καλό μασάζ είναι καλύτερη κι από ερωτική πράξη. Εμείς βέβαια δεν ικανοποιούμαστε με υποκατάστατα. Γι αυτό παραθέτουμε για πρώτη φορά έναν πλήρη οδηγό για το πώς θα ξεκινήσεις και πού θα καταλήξεις, έτσι ώστε μια βραδιά που θα ξεκινήσει με χειρωνακτική εργασία να τελειώσει με πλήρες σετ ασκήσεων σε …οριζόντια θέση. 

Γιατί όμως είναι τόσο αποτελεσματικό το μασάζ; 

Πρώτον, γιατί είναι ο πιο εύκολος και απενοχοποιημένος τρόπος να αγγίξεις εκεί που θέλεις την υποψήφια ερωτική σου παρτενέρ. Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός πως το θέλει κι εκείνη. Αρα ο δρόμος είναι ανοιχτός.
Δεύτερον, η σωματική χαλάρωση και ο ερωτικός ερεθισμός (αν υπάρχει «συμβατότητα» μεταξύ σας) είναι «γείτονες» στον εγκέφαλό μας. Για να ερεθιστείς, πρέπει να χαλαρώσεις.
Τρίτον, έχεις τη δυνατότητα να τη δεις σχεδόν (ή εντελώς) γυμνή. Αυτό από μόνο του είναι μια ξεκάθαρη νίκη!

Θα μου πεις: Μα πού ξέρω εγώ από μασάζ; Κι όμως μπορείς. Απλές τεχνικές αν εφαρμόσεις, το αποτέλεσμα θα είναι το επιθυμητό – και η νύχτα αξέχαστη. Ξεκινάμε:

Menslounge.gr: Τα 6 βήματα ενός αισθησιακού μασάζ

Βήμα πρώτο: Αγόρασε καλής ποιότητας έλαια
Πολύ σημαντικό βήμα: Τι εννοούμε όμως όταν λέμε «καλής ποιότητας»; Εννοούμε εκείνα που δεν απορροφούνται αμέσως – έτσι διαρκούν περισσότερο και μπορείς να κάνεις μαλάξεις ευκολότερα και για περισσότερο χρόνο. Προσοχή στα αρώματα. Πολλά λάδια έχουν τόσο έντονα αρώματα που σε πιάνει ναυτία. Άλλα πάλι διαθέτουν αρώματα με συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Παράδειγμα η λεβάντα, που έχει καταπραϋντικές ιδιότητες. Δεν είπαμε να γλαρώσουμε… 
Καλά αποτελέσματα πάντως έχουν και κάποια λιπαντικά έλαια που πωλούνται στα supermarket, χρήσιμα για ευαίσθητες περιοχές αλλά και για μασάζ (π.χ της Durex). Για να μην έχουμε λεκέδες, προτίμησε έλαια που είναι υδατοδιαλυτά κι όχι ελαιώδη (όπως π.χ baby oil). 
Πόσο λάδι να χρησιμοποιήσεις; Ποτέ δεν είναι αρκετό. Όσο μπορείς περισσότερο!

Βήμα δεύτερο: Φτιάξε ατμόσφαιρα.br /> Ζεστό άνετο δωμάτιο, χαμηλός φωτισμός και πολλά κεριά, ει δυνατόν αρωματικά. Το ζεστό φως των κεριών είναι ιδανικό για το mood. Για τα αρώματα των κεριών ισχύει κι εδώ ό,τι είπαμε παραπάνω. Αποφασίσετε ότι θα αφιερώσετε τουλάχιστον μια ώρα για το μασάζ, χωρίς να σας ενοχλούν. Με τα κινητά κλειστά εννοείται. Μην το δεις σαν χάσιμο χρόνου. Δες το καλύτερα σαν «προκαταρκτικά»…

Βήμα τρίτο: Προετοίμασέ την
Ένα ζεστό μπάνιο λίγο πριν (αν υπάρχει η δυνατότητα) χαλαρώνει τα νεύρα και το μυϊκό σύστημα. Είναι ό,τι πρέπει για εκείνη. 
Η θέση που ενδείκνυται για μασάζ: Είναι η μπρούμυτα στάση. Γιατί; Έχεις έτοιμη την απάντηση: Γιατί είναι η πιο κατάλληλη για μασάζ. Εν μέρει έχεις δίκιο. Να το δούμε όμως πιο σωστά:
Η στάση μπρούμυτα είναι η λιγότερο άβολη για μια γυναίκα. Εκτίθεται όσο το δυνατόν λιγότερο, ειδικά αν έχει μαζέψει τα χέρια της στα πλευρά, καλύπτοντας το στήθος και με μια πετσέτα στη μέση. Έτσι είναι πιο εύκολο να χαλαρώσει ψυχολογικά. 
Η πλάτη καταπονείται κι έχει συνήθως τη μεγαλύτερη ανάγκη για μασάζ. Για κάτσε όλη μέρα σε μια καρέκλα στο γραφείο…
Σε όλο το ζωϊκό βασίλειο η πλάτη είναι η ενδεδειγμένη στάση για σεξ! Κι όμως έτσι είναι. Η πατέντα της φύσης υποδεικνύει στο αρσενικό να προσεγγίζει για την αναπαραγωγή το θηλυκό από πίσω. Τα γυναικεία γεννητικά όργανα είναι σχεδιασμένα για αναπαραγωγή σε αυτή τη στάση και θεωρείται πως είναι πιο «ευερέθιστα» έτσι. Επίσης το εσωτερικό των μηρών είναι πιο ευαίσθητο στο άγγιγμα από το πίσω μέρος. 

Βήμα τέταρτο: Προετοιμάσου
Ρίξε άφθονο λάδι στα χέρια σου και τρίψτα μεταξύ τους δυνατά, για να ζεσταθούν (αν κάνει κρύο) και να ζεστάνουν και το λάδι. Οι Ταϋλανδοί προτείνουν ένα άλλο είδος προθέρμανσης: Να κάνεις πρώτα μασάζ στον εαυτό σου. Κάνε μαλάξεις στο πίσω μέρος του λαιμού (σβέρκο) με τα ακροδάχτυλα, κατόπιν απαλές μαλάξεις σε ώμο και χέρια. Τρίψε τα μηνίγγια σου με ελαφρές κυκλικές κινήσεις και τους μυς του σαγονιού, που μαζεύουν πολλή ένταση, άσχετα αν δεν το νιώθεις. 

Βήμα πέμπτο: Ξεκινάμε
Ζήτησε από την παρτενέρ σου να ξαπλώσει στη στάση που προαναφέραμε. Το πώς, άφησε να το ορίσει εκείνη, για να νιώθει όσο πιο χαλαρά γίνεται. Ξεκίνησε το μασάζ από το λαιμό με απαλές κινήσεις. Με τα ακροδάχτυλα, από κάτω προς τα πάνω. Μην πιέζεις πολύ, γιατί μπορεί και να νιώσει ότι πνίγεται. Συνέχισε με τους ώμους. Προσοχή, μην πιέζεις ιδιαίτερα τα σημεία στα κόκαλα, γιατί πονούν. 

Προχώρησε στην ωμοπλάτη, πηγαίνοντας προς την πλάτη. Ξεκίνησε να τρίβεις με την επίπεδη πλευρά της παλάμης, με μεγάλες ομαλές κινήσεις. Μη βάζεις πολύ δύναμη για να μη γίνει δυσάρεστο το συναίσθημα, αλλά και μη «χαϊδεύεις», γιατί απλά θα γαργαλιέται. Το μασάζ, έστω και αισθησιακό, πρέπει να είναι μασάζ. 
Δούλεψε αρκετή ώρα δεξιά κι αριστερά της σπονδυλικής στήλης (προσοχή: Δεν πιέζουμε τη σπονδυλική στήλη). Συνέχισε με μαλάξεις από κάτω προς τα πάνω κατά μήκος της, φτάνοντας προς τα κάτω στο ύψος του κόκκυγα. Εκεί δούλεψε αρκετή ώρα, πιέζοντας ελαφρά και χαϊδεύοντας την ευαίσθητη αυτή περιοχή, στην οποία καταλήγουν πολλά νεύρα. 

Μη βιάζεσαι. Τρίψε την πλάτη της αργά, δίνοντας χρόνο. Έτσι θα χαλαρώσει. Σειρά θα έχουν τα χέρια, η πλάτη, οι γλουτοί και τα πόδια. Φέρε τα χέρια της στην ευθεία και συνέχισε το μασάζ στους δικέφαλούς της με τα ακροδάχτυλά σου. 

Αφού ασχοληθείς με την πλάτη και τους ώμους, συνέχισε στα πόδια της, ιδιαίτερα δε στο εσωτερικό των μηρών, ένα σημείο ιδιαίτερα ευαίσθητο στο άγγιγμα. Τα πόδια απαιτούν «ειδική μεταχείριση» , αν και δε χρειάζονται τόσο προσοχή στις κινήσεις όπως με την πλάτη. 

Τρίψε τα πόδια της, ένα κάθε φορά, ξεκινώντας από τους μηρούς, συνεχίζοντας προς τις γάμπες και καταλήγοντας στις πατούσες. (Μην παραμείνεις ωστόσο αρκετή ώρα εκεί, γιατί μπορεί και να την ακούσεις να ροχαλίζει). 

Βήμα έκτο: «Προχωρημένες» Τεχνικές 
Βλέποντας πως υπάρχει ανταπόδοση και έχετε έρθει πιο κοντά, καθώς συνεχίζεις τις μαλάξεις, σκύψε επάνω της και άγγιξε ελαφρά το στήθος σου στην πλάτη της. Κάποιες φορές φύσηξε την αναπνοή σου ελαφρά πάνω στην πλάτη της. Συνέχισε με κινήσεις πιο γλυκές. 

Αν βρίσκεσαι ένα βήμα πριν το καθοριστικό «γκολ» τότε μπαίνουμε στο κυρίως μασάζ: Για τους γλουτούς (έτσι πέφτει και η πετσέτα) χρειάζονται κυκλικές κινήσεις, ακολουθούμενες από μεγάλες κάθετες μαλάξεις από τη μέση έως το μέσο του μηρού. Κάθε μάλαξη πηγαίνει σταδιακά όλο και πιο κοντά στο εσωτερικό των μηρών, στα γεννητικά όργανα. Ανοίγοντας ελαφρά τα πόδια, μπορείς να ξεκινήσεις να μαλάζεις ελαφρά με τα δάχτυλα τα εξωτερικά χείλη, φτάνοντας χαμηλά μέχρι την κλειτορίδα. Στο σημείο αυτό, λογικά θα νιώσεις ότι δεν χρειάζεσαι πλέον λιπαντικό. Εκεί μπορείς πλέον να ασχοληθείς περαιτέρω με τον ερεθισμό της στο συγκεκριμένο σημείο, πιέζοντας και μαλάζοντας με τις «ψίχες» από τα δυο σου δάχτυλα (πρόσεχε τα νύχια σου!). Αν όλα πάνε καλά, ο πρώτος της οργασμός μπορεί να έρθει εκείνη ακριβώς τη στιγμή. 

Τυχερέ… 


Share this article :

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Moxabeti - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger