Home » » Βγαίνει μπροστά ο Σαμαράς

Βγαίνει μπροστά ο Σαμαράς

Written By Djordje on Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012 | 08:30




Ανεβάζει τους προεκλογικούς της τόνους η ΝΔ. Ο Αντώνης Σαμαράς αυξάνει την συχνότητα των εμφανίσεων του με στοχευμένες επισκέψεις. Παράλληλα έχει δώσει εντολή στους συνεργάτες να μην αφήνουν τίποτα αναπάντητο. Η εφαρμογή του πρώτου μέρους της στρατηγικής ενόψει των εκλογών άρχισε ήδη να ξεδιπλώνεται. 

Ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε δύο δηλώσεις μέσα σε μία ημέρα - κάτι που δεν συνηθίζει - τόσο μετά την συνάντηση του με τους κτηνοτρόφους όσο και κατά την επίσκεψη του στα γραφεία της επιτροπής ανταγωνισμού. «Αυτό που ενδιαφέρει τον Αντώνη Σαμαρά είναι να περάσουν προς την κοινή γνώμη οι προτάσεις της ΝΔ. Να μάθει ο κόσμος το πρόγραμμα μας» είπε στο Real.gr συνεργάτης του Α. Σαμαρά.

Γι αυτό τον λόγο οι επισκέψεις που θα συνεχιστούν ακόμα πιο συχνά το επόμενο διάστημα, θα είναι τέτοιες οι οποίες θα συνδυάζουν και την παρουσίαση των θέσεων της ΝΔ. Τις επόμενες ημέρες θα αρχίσουν και οι περιοδείες του Αντώνη Σαμαρά στην περιφέρεια. 

Την ίδια ώρα ο Γιάννης Μιχελάκης με συνεχείς του ανακοινώσεις δεν άφηνε τίποτα αναπάντητο. Τέσσερις ανακοινώσεις μέσα λίγες ώρες εξέδωσε ο εκπρόσωπος τύπο του κόμματος εναντίον του υποψήφιου Προέδρου και των κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ. 

Η δήλωση του εκπροσώπου του κόμματος για τον Ευ. Βενιζέλο, μετά τα όσα είχε πει στην πολιτική γραμματεία ο Πρόεδρος της ΝΔ, επιβεβαίωσαν την τακτική που θα ακολουθήσει η Συγγρού απέναντι στον νέο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Θα βάλουν στο ίδιο «κάδρο» τους κυρίους Βενιζέλο και Παπανδρέου. «Δεν διαφέρουν σε τίποτα» ανέφερε μεταξύ άλλων η δήλωση του Γ. Μιχελάκη. 

Σε αλλεπάλληλες συσκέψεις που έγιναν στα γραφεία της ΝΔ τις προηγούμενες ημέρες αποφασίστηκε περισσότεροι από 30 βουλευτές να επισκεφθούν την περιφέρεια, με στόχο την συσπείρωση των «γαλάζιων» ψηφοφόρων μετά τον πολυκερματισμό της κεντροδεξιάς. 

Στα τέλη του μήνα τα ψηφοδέλτια

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη το βράδυ η διορία που είχε δώσει ο γραμματέας του κόμματος για αιτήσεις υποψηφιότητας στις βουλευτικές εκλογές. Στην Συγγρού είναι ιδιαιτέρως ικανοποιημένοι από τον αριθμό των αιτήσεων που συγκεντρώθηκαν και υποστηρίζουν πως τα ψηφοδέλτια θα είναι ανανεωμένα κατά 50%. 

Στα τέλη του μήνα σε ειδική εκδήλωση θα δημοσιοποιηθούν τα ονόματα των υποψήφιων βουλευτών ενώ τελευταίο και λίγες μέρες πριν από τις εκλογές θα ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο επικρατείας. 
Share this article :

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Moxabeti - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger