Home » » Δείπνο «κορυφής» στις Βρυξέλλες

Δείπνο «κορυφής» στις Βρυξέλλες

Written By Djordje on Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012 | 19:29



ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. Αθανασίου - Σ. Σταθόπουλος 

Λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Τετάρτης  ο Πρωθυπουργός, ο Υπουργός Οικονομικών και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συναντήθηκαν σε εστιατόριο που βρίσκεται σ' ένα από τους κεντρικούς δρόμους των Βρυξελλών. 

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς συμβούλους και συνεργάτες, μόνο οι τρεις τους συζήτησαν επί δύο ώρες όλες τις εξελίξεις. 

Κυρίαρχο θέμα – σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες – ήταν η διεξαγωγή των εκλογών. Έβαλαν κάτω όλα τα δεδομένα, όπως οι εξελίξεις για το PSI οι οποίες πηγαίνουν με «ρυθμούς χελώνας» αλλά και το χρονοδιάγραμμα για την αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ. 

Ο Γιώργος Παπανδρέου φαίνεται να είναι ανοιχτός σε μια χρονική παράταση της θητείας του Λουκά Παπαδήμου κάτι για το οποίο δεν είναι αρνητικός ο Ευ. Βενιζέλος αρκεί να γίνουν άμεσα οι διαδικασίες εκλογής του νέου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ. 

Λίγο μετά την 1 το πρωί ώρα Ελλάδος οι τρεις άντρες αναχώρησαν από το «πανάκριβο» εστιατόριο όπου για να γευτεί κανείς τα gourmet πιάτα του θα πρέπει να καταβάλλει τουλάχιστον 200 ευρώ. Ενδεικτικό είναι ότι για πρώτο ποτήρι προσφέρεται σαμπάνια, ενώ οι τρεις άντρες προτίμησαν να πιουν κόκκινο κρασί. 

Το συγκεκριμένο εστιατόριο μάλιστα εξυπηρετεί όλα τα γούστα και όλες τις γεύσεις καθώς σερβίρει πιάτα με κρεατικά και θαλασσινά. 

ΠΗΓΗ: http://www.real.gr

Share this article :

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Moxabeti - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger