Home » , » «Όχι» στη συγκυβέρνηση με ΠΑΣΟΚ-Εκλογές στις 6 Μαΐου

«Όχι» στη συγκυβέρνηση με ΠΑΣΟΚ-Εκλογές στις 6 Μαΐου

Written By Djordje on Κυριακή 8 Απριλίου 2012 | 08:11



Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απέκλεισε κάθε σενάριο κυβερνητικής σύμπραξης με το ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι τη συγκυβέρνηση επιθυμούν τριών ειδών συμφέροντα. Το ΠΑΣΟΚ, οι συντεχνίες που θέλουν να μην αλλάξει τίποτα στην Ελλάδα και όλες εκείνες οι δυνάμεις, μέσα και έξω από τη χώρα που θέλουν, όπως είπε, μία αδύναμη κυβέρνηση. 


«6 Μαΐου οι εκλογές έρχονται, θέλουν δεν θέλουν κάποιοι» τόνισε ο Αντ. Σαμαράς και πρόσθεσε «Εμείς δεν φοβόμαστε το λαό, άλλοι κρύβονται» και ο πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε καθαρή εντολή από τον ελληνικό λαό για να αλλάξει τα πάντα όπως είπε χαρακτηριστικά. 

Ο πρόεδρος της ΝΔ δεσμεύτηκε ότι θα αποκατασταθούν οι πολύ χαμηλές συντάξεις και τα επιδόματα των πολυτέκνων, προανήγγειλε μέτρα ανακούφισης για τους δανειολήπτες, όπως για παράδειγμα η δόση του δανείου να μην ξεπερνά το 30% του μηναίου μισθού ενώ ανέφερε πως πρέπει να αποζημιωθούν οι μικροομολογιούχοι και υπάρχει τρόπος, όπως είπε χαρακτηριστικά.


«Αυτοί που γονάτισαν τη χώρα δεν μπορούν να την κάνουν αυτοδύναμη κύριε Βενιζέλο» είπε ο Αντ. Σαμαράς εξαπολύοντας επίθεση στο νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για τον οποίο είπε ότι ήταν από τους βασικούς συντάκτες του Μνημονίου. «Δεν ήταν ο κ.Βενιζέλος μέσα στο κάδρο όλων εκείνων των εγκλημάτων που κατήγγειλαν ακόμη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ;» ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.


Αναφερόμενος στην αριστερά , ο Αντώνης Σαμαράς είπε ότι «τζογάρει στην κρίση» και σημείωσε «Από τη δυστυχία της χώρας περιμένει να δυναμώσει και η ίδια. Κι όταν υπάρχει κρίση και πρόσκαιρα εμφανίζεται άνοδος της αριστεράς τότε πολυδιασπάται. Στο μόνο που είναι ενωμένη είναι στο να διώχνει επιχειρήσεις».


Στο στόχαστρο του Αντώνη Σαμαρά βρέθηκαν και οι «ευκαιριακοί τυχοδιώκτες της Πολιτικής» όπως τους αποκάλεσε και πρόσθεσε «που δεν είναι αριστεροί, αλλά έχουν πάρει τις χειρότερες συνήθειες των αριστερών». Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είπε ότι: «Ψαρεύουν σε θολά νερά, χτυπάνε την Ευρώπη, θέλουν έξοδο από το ευρώ, ή θέλουν εντός κι εκτός του ευρώ, ή δεν ξέρουν τι θέλουν… Μοναδική τους προτεραιότητα να επωφεληθούν από την κρίση για να επιβιώσουν ή για να φτιάξουν το κόμμα τους. Περιμένουν ή εύχονται το χάος για να αποκτήσουν ρόλο μέσα στο χάος. Κάνουν ό,τι μπορούν για να εμποδίσουν την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας. Για να βγει Πρωθυπουργός μαριονέτα. Και ρίχνουν “σωσίβιο” στο ΠΑΣΟΚ που βουλιάζει, κλείνοντας έτσι το μάτι και στη διαπλοκή… Άλλοι εμφανίζονται κατά της δανειακής σύμβασής τώρα, κι ας στήριζαν με κάθε τρόπο το Μνημόνιο και τον κ. Παπανδρέου επί δύο ολόκληρα χρόνια. Κι άλλοι έφτασαν στο σημείο να δηλώνουν έτοιμοι για… γάμο με το ΣΥΡΙΖΑ, παίρνοντας οριστικό διαζύγιο από κάθε σοβαρότητα» 


ΠΗΓΗ: http://www.real.gr
Share this article :

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Moxabeti - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger