Home » » «Έπρεπε να είχαμε κάνει εθνικές εκλογές μαζί με τις περιφερειακές»

«Έπρεπε να είχαμε κάνει εθνικές εκλογές μαζί με τις περιφερειακές»

Written By Djordje on Τετάρτη 11 Απριλίου 2012 | 12:20



«Ο Παπανδρέου έπρεπε να είχε κάνει εκλογές μαζί με τις περιφερειακές τον Οκτώβριο του 2010» λέει στον realfm 97.8 ο Γ. Ραγκούσης που επιμένει πως το ΔΝΤ ήταν μονόδρομος. 

Προσκεκλημένος στο στούντιο του realfm 97.8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας για πρώτη φορά αναγνώρισε πως ο Γ. Παπανδρέου θα έπρεπε να είχε κάνει εθνικές εκλογές μαζί με τις περιφερειακές του 2010

Ο κ. Ραγκούσης επέμεινε πως από τη στιγμή που οι αγορές έκλεισαν για την Ελλάδα δεν υπήρχε άλλη επιλογή εκτός από αυτή του ΔΝΤ από τη στιγμή, που όπως είπε, δεν υπήρχε έτοιμος ευρωπαϊκός μηχανισμός. Αναγνώρισε επίσης ότι ο ίδιος ο Γ. Παπανδρέου δεν περίμενε ποτέ έπειτα από δυο χρόνια η κατάσταση να φτάσει σε αυτό το σημείο ωστόσο επέμεινε για την επιλογή λέγοντας: Δεν είμαστε τίποτε τρελοί που θέλουν να αυτοκτονήσουν.

Πάντως άφησε αιχμές για τα όσα είχε πει ο τότε «τσάρος» Γ. Παπακωνσταντίνου ότι η Ελλάδα θα έβγαινε σε ενάμιση χρόνο στις αγορές. «Κακώς το είχαμε πει, όποιοι το είπαν γιατί δεν το είπαμε όλοι» σημείωσε χαρακτηριστικά. 

Μίλησε για «σκοτεινή πλευρά της μεταπολίτευσης» την οποία διαχώρισε μέχρι το 2009 και εκτίμησε ότι την επομένη των εκλογών σε μία κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να συμμετέχει και η Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη. 

Δήλωσε επίσης ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω στο θέμα της χρηματοδότησης των κομμάτων κάτι που πυροδότησε την ένταση στις σχέσεις του με την Ιπποκράτους. «Ντρέπομαι» είπε χαρακτηριστικά για την εικόνα της βουλής με τις συνεχείς τροπολογίες. 

Το σχόλιο Ραγκούση για τη σύλληψη του Άκη

Αναφερόμενος στη σύλληψη του Άκη Τσοχατζόπουλου απέφυγε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για την προσωπική διάσταση της υπόθεσης σημείωσε ωστόσο ότι «η υπόθεση αυτή πρέπει να φέρει περισυλλογή, αυτοκριτική αλλά και μέτρα σε ένα καθεστώς που είναι γνωστό ότι ήταν αδιαφανές με σκοτεινή διακίνηση μαύρου χρήματος για πολλά χρόνια».
Share this article :

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Moxabeti - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger