Home » » Χτύπα κι άλλο, θα τ' αντέξω…

Χτύπα κι άλλο, θα τ' αντέξω…

Written By Djordje on Τετάρτη 23 Μαΐου 2012 | 14:46


thumb
Να τον κατασπαράξουν έπεσαν χθες τον Τσίπρα όλα τα ελληνικά και ξένα ΜΜΕ, πλήν των γαλλικών (!), για το "Ολαντ - ρεου"  που ξεστόμισε ταυτίζοντας τον Ολάντ με τον Παπανδρέου… Τι γκάφα λέγανε ότι έκανε, τι για το χαμηλό του επίπεδο μιλάγανε, τι αφελή τον ανεβάζανε, τι μικρομέγαλο τον κατεβάζανε, γλώσσα δεν έβαλαν μέσα τους!!! 
Και για να μπορεί ο καθείς να βγάλει τα συμπεράσματά του, ολόκληρη η δήλωση του Τσίπρα, αν και έχει χιλιοπαιχθεί, έχει ως εξής: «Ο Πρόεδρος Ολάντ πρέπει να γνωρίζει ότι δεν μπορεί με ευκολία να αθετήσει τις υποσχέσεις του και να γίνει ένας Ολαντ-ρέου, διότι θα έχει το αποτέλεσμα και την εξέλιξη που είχαμε και στην Ελλάδα».
Εντωμεταξύ την ώρα που έλεγε αυτά ο Αλέξης στην καρδιά του Παρισιού, ο Ολάντ, προσπερνώντας το πρωτόκολλο που τον θέλει να βλέπει μόνο αρχηγό κράτους -γι αυτό και δε δέχθηκε να συναντηθεί με τον Τσίπρα- συζητούσε με τον Μπένι, συνάντηση την οποία ο ίδιος  χαρακτήρισε ιδιωτική,  ενώ ο Βενιζέλος  από την  άλλη υποστήριξε ότι «βρέθηκε στο Παρίσι όχι ως πρόεδρος κόμματος, αλλά εκπροσωπώντας τον ελληνικό λαό»!!!
Την ίδια ώρα το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Boomberg έριχνε κατά μέτωπο τα βέλη του στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι  «λίγο πριν την εκλογή του στην Προεδρία, ο Φρανσουά Ολάντ είχε επισκεφθεί το Λονδίνο για να διαβεβαιώσει την χρηματοοικονομική κοινότητα πως δεν είναι «επικίνδυνος». Παρόμοια περιοδεία κάνει τώρα ο Αλέξης Τσίπρας, το φαινόμενο-έκπληξη των πρόσφατων βουλευτικών εκλογών στην Ελλάδα. Αυτός όμως είναι πραγματικά επικίνδυνος»
Φαίνεται όμως ότι όσο τον χτυπάνε… Τόσο αντέχει ο εφτάψυχος…Σύμφωνα με την πρώτη κυλιόμενη μέτρηση που κυκλοφόρησε, η στάση του Τσίπρα έχει θετική απήχηση στην κοινωνία κι ως εκ τούτου εκείνοι που του επιτίθενται ή τρέχουν να φωτογραφηθούν με τον Ολάντ, μόνο καλό του κάνουν. 
Share this article :

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Moxabeti - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger