Home » » Με ψεύτικο και παραποιημένο τίτλο έκανε τον καθηγητή ιατρικής ο νέος υφυπουργός υγείας Μάριος Σαλμάς!

Με ψεύτικο και παραποιημένο τίτλο έκανε τον καθηγητή ιατρικής ο νέος υφυπουργός υγείας Μάριος Σαλμάς!

Written By Djordje on Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012 | 11:45


Ο 44χρονος "επίκουρος καθηγητής" της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, (όπως αναφέρει ο ίδιος στο βιογραφικό του) και νέος υφυπουργός Υγείας της νέας κυβέρνησης Σαμαρά, "δόκτωρας" Μάριος Σαλμάς, έχει υποπέσει σε πολλά πολιτικά, ηθικά αλλά και εν πολλοίς ποινικά αδικήματα,διαπράττοντας αντιποίηση καθηγητικού τίτλου που ΔΕΝ τον δικαιούται.

Άρα εαν δεν το γνωρίζει η δικαιοσύνη και εαν δεν έχουν παραγραφεί τυχόν ποινικά αδικήματα, καλό είναι να επιληφθεί.

Στις 27-8-2008 και ενώ κυβερνούσε το μπάχαλο της κυβέρνησης του Κουρασμένου και ο ίδιος ήταν υφυπουργός, ο Σαλμάς πετυχαίνει με την 332/27-8-2008 πράξη του πρύτανη του Πανεπιστημίου της Αθήνας, τον διορισμό του σε κενή θέση ΔΕΠ στη βαθμίδα του επίκουρου καθηγητή της Ιατρικής Σχολής.

Στο ιατρικό συνάφι(που όλοι γνωρίζουμε πόσο ισχυρό είναι και μαθαίνει τα πάντα)επικρατεί αναβρασμός και τίθενται ερωτήματα για την ενέργεια αυτή.

Στις 2-6-2011 όμως όταν όλα έχουν μαθευτεί, ο τότε υφυπουργός Παιδείας Ιωάννης Πανάρετος, με την 122938/2-6-2011 απόφαση του, ακυρώνει τον ψεύτικο, νόθο και κάλπκικο τίτλο του Σαλμά(κατά την απόφαση) με το αιτιολογικό ότι "διαπιστώθηκαν πλημμέλειες στη διαδικασία εκλογής αυτού οι οποίες καθιστούν παράνομη την εκλογή και την πράξη διορισμού του".

Δηλαδή με απλά λόγια ο κύριος υφυπουργός κορόιδεψε ένα ολόκληρο σύστημα(κάτι που βέβαια δεν πιστεύουμε γιατί σίγουρα είχε συνενόχους) ότι παραπλάνησε ή εξαπάτησε τα ανώτατα πανεπιστημιακά όργανα ότι εκμεταλλεύτηκε την υπουργική του ιδιότητα και αντιποιώντας καθηγητικό τιτλο, πήρε δημόσιο αξίωμα.


Ξέρει κύριος "καθηγητής" πως λέγεται αυτό στη δημοσιογραφική γλώσσα και στην γλώσσα του πολίτη που τον ψήφισε; Λαμογιά λέγεται, απατεωνιά, ψευτιά, αντιποίηση και όλα τα συμπαρομαρτούντα.

Μετά από αυτό ρωτάμε τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, τον Υπουργό Υγείας που τον έχει δίπλα του αλλά και τον πρωθυπουργό της χώρας. Ο κ.Μάριος Σαλμάς, πρέπει ακόμα να είναι υφυπουργός της κυβέρνησης των αδιάφθορων που θα σώσουν τον τόπο;

Εσεις είπατε κύριε Σαμαρά ότι αφεντικό σας είναι ο λαός. Ο κ.Σαλμάς, κορόιδεψε το αφεντικό σας. Πρέπει να παραμείνει στη θέση του;

Ποιος έδωσε αρχικά την πέτσινη έδρα στον Σαλμά;

SALMASFEK2
Ο πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών δεν ήταν άλλος απο τον μέχρι πριν απο λίγες ημέρες υπηρεσιακό υπουργό υγείας Χρήστο Κίττα, ο οποίος έβαλε στις 8 Αυγούστου του 2008 φαρδιά πλατιά την υπογραφή του για την έδρα του Σαλμά...


Εχει αξία τώρα να δούμε ποιός του ξαναέδωσε την Έδρα που ανακάλεσε ο κ. Πανάρετος...;

Λίγους μήνες αργότερα για την ακρίβεια 6 απο την απόφαση του Γιάννη Πανάρετου να ανακαλέσει την έδρα του "καθηγητή" Σαλμά υπάρχει νέα απόφαση που του την ξαναδίνει πίσω...

Και απο ποιόν λέτε;  απο την τότε υπουργό παιδείας,προϊσταμένη αλλά και στα μαχαίρια με τον υφυπουργό της γνωστή μέχρι πριν απο λίγο καιρό και ώς υπουργός της φωτοτυπίας...

Ναι  για την Άννα Διαμαντοπούλου μιλάμε η οποία με δική της απόφαση "αδειάζει" τον καθηγητή Πανάρετο και επιστρέφει την πολυπόθητη έδρα στον Μάριο Σαλμά...
ANNOYLASALMAS
ANNOYLASALMAS1
Πείτε μας τώρα εσείς ποιός έιναι ο άνθρωπος που θα μπορούσε να αποφανθεί για τον "καθηγητή" Σαλμά, ο Πανάρετος.... 

Βιογραφικό [Επεξεργασία]

Δίδαξε στο Πανεπιστήμιο Πατρών (1984-1991), στο Πανεπιστήμιο Κρήτης (1983-1985), στο Πανεπιστήμιο Iowa (1982-1983), στο Πανεπιστήμιο Missouri-Columbia (1980-1982), στο Πανεπιστήμιο Dublin (1978-1980), ενώ έχει διδάξει ως επισκέπτης καθηγητής και στα Πανεπιστήμια Berkeley και Stanford της Καλιφόρνια. Στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας διετέλεσε Αντιπρύτανης, Πρόεδρος της Επιτροπής Ερευνών, Aναπληρωτής Kοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής και Πρόεδρος του Γενικού Τμήματος. Από το 1991 είναι Καθηγητής Πιθανοτήτων και Στατιστικής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Άλλες θέσεις που κατέχει/κατείχε είναι:
  • Μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής (από το 1987)
  • Διευθυντής του Ινστιτούτου Στατιστικής Τεκμηρίωσης Ανάλυσης και Ερευνας (ΙΣΤΑΕΡ) (από το 1996)
  • Πρόεδρος του Τμήματος Στατιστικής, Διευθυντής μεταπτυχιακών σπουδών και αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Αθηνών
  • Γ.Γ. του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων (1988-1989)
  • Υπεύθυνος για τις Γενικές Εξετάσεις (1995-1996)
  • Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας (1995-2000)
  • Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Εθνικών Συμβουλίων Παιδείας (EUNEC) (1997-2000)

ή η Διαμαντοπούλου;....

Βιογραφικό 

[...] Η αποκατάσταση της Δημοκρατίας το 1974 με βρήκε μαθήτρια στο Λύκειο, και ήταν τότε που οργανώσαμε τη μαθητική κίνηση «ΑΕΜ Κομνηνός» θέλοντας και εμείς να συμβάλλουμε σε όλες εκείνες τις συναρπαστικές αλλαγές που συνέβαιναν γύρω μας.

Στα φοιτητικά μου χρόνια με συνάρπασε ο λόγος του Ανδρέα Παπανδρέου και η διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη, ενώ ταυτόχρονα εξελίσσομαι σε μαχόμενη φεμινίστρια θέλοντας να….. αλλάξω τα πάντα γύρω μου.

Ενεργό και οργανωμένο μέλος στη Νεολαία ΠΑΣΟΚ και συγχρόνως Πρόεδρος των Φοιτητών της Σχολής μου και μέλος της σημαντικής τότε κίνησης γυναικών είχα την τύχη να ζήσω όλες τις εκφάνσεις του ελεύθερου πλέον φοιτητικού κινήματος.

Τις ατέλειωτες συζητήσεις στο αμφιθέατρο, τις συγκρούσεις με έντονα ιδεολογικά χαρακτηριστικά, τους αγώνες για δημοκρατικές ελευθερίες και μια καλύτερη ζωή, για ένα άλλο επίπεδο σπουδών, για την ισότητα των δύο φύλων.

Με αυτές τις εμπειρίες και με βαθιά ευγνωμοσύνη στους γονείς μου, στους δασκάλους μου και στους συντρόφους μου παίρνοντας το πτυχίο μου, άνοιξε το 1981, ένας νέος κύκλος ζωής.

Η επαγγελματική μου αποκατάσταση και μια πολιτική διαδρομή 25 χρόνων στην οποία θα αναφερθώ ειδικότερα.[...]

Ετσι για να καταλαβαίνουμε όλοι μας πως λειτουργεί το σύστημα, ποιοι το απαρτίζουν και ποιοι κινούν τα νήματα...

Αξιότιμοι Έλληνες να χαιρόμαστε τους πολιτικόυς μας...
Πληροφορίες απο makeleio.gr
Share this article :

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Moxabeti - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger