Home » » Κυβέρνηση Ροκφέλερ στην Ελλάδα!

Κυβέρνηση Ροκφέλερ στην Ελλάδα!

Written By Djordje on Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011 | 09:31



του Ξαγοράρη Αντώνη

Επιτέλους η Ελλάδα περνάει στα χέρια των μετόχων της! Τι ακριβώς εννοούμε με αυτό. Όπως όλοι μας ξέρουμε πια, τα ομόλογα που τόσα χρόνια έκδιδε το Ελληνικό κράτος πήγαιναν στις «αγορές» και στις τράπεζες. Οι οποίες αγορές και τράπεζες δάνειζαν με τοκογλυφικά επιτόκια τον Ελληνικό λαό. Γιατί όπως διαπιστώσατε οι κυβερνόντες έκαναν την μεγάλη ζωή και το λογαριασμό τον έστελναν στα κορόιδα. Αυτή λοιπόν η κυβερνητική πολιτική με τα μνημόνια και όλα όσα έχουν συμβεί στην πατρίδα μας κινούνται σε δύο βασικούς άξονες.

Ο πρώτος άξονας είναι να διασφαλιστούν τα κέρδη αυτών που μας δάνειζαν τόσα χρόνια. Αυτό για να συμβεί υπήρχαν δύο τρόποι.
Ο πρώτος τρόπος είναι με αναχρηματοδότηση του κεφαλαίου που χρωστάμε. Δηλαδή λίγο πριν λήξουν τα υπάρχοντα ομόλογα, η κυβέρνηση εκδίδει νέα με σκοπό να καλύψει το κεφάλαιο που απαιτείτε. Αυτά τα νέα ομόλογα θα έπρεπε όμως να πάνε όπως και τα προηγούμενα στις «αγορές» και τις τράπεζες. Στην περίπτωση αυτή όμως θα έπρεπε οι ίδιοι οι έως τώρα χρηματοδότες μας να αναχρηματοδοτήσουν τον εαυτό τους και αυτό είναι κάτι που δεν ήθελαν γιατί δεν υπάρχει χρόνος!
Ο δεύτερος τρόπος θα ήταν να πληρώσουμε με δικά μας κεφάλαια το ποσό που απαιτείτε. Αυτά τα χρήματα όμως δεν τα έχει ο Ελληνικός λαός. Εδώ είναι που ξεκινάει το μεγάλο κόλπο. Η χρεοκοπημένη Ελλάδα δεν έχει τα κεφάλαια, οπότε για να πληρωθούν οι δύο μεγάλες οικογένειες Ροκφέλερ και Ροθτσάιλντ δανειζόμαστε από την Ευρώπη. Οι λαοί ουσιαστικά χωρίς να το ξέρουν και οι ίδιοι πληρώνουν εν ονόματι της Ελλάδος τους «δυνάστες» δανειστές μας. Τα χρήματα αυτά που μας δανείζουν ουσιαστικά δεν πρόκειται να αποπληρωθούν γιατί η οικονομία μας έχει καταρρεύσει. Η κυβέρνηση μας ουσιαστικά κλέβει τα χρήματα των λαών της Ευρώπης για να πληρωθούν οι νταβατζήδες μας.
Ο δεύτερος άξονας είναι η εξαθλίωση του λαού που έχει οφειλές στους νταβατζήδες. Με απώτερο σκοπό το μέγιστο κέρδος από αυτόν. Συν ότι ένας υποταγμένος λαός λέει το ναι πολύ πιο εύκολα από έναν ανεξάρτητο και περήφανο λαό. Αυτόν τώρα τον υποταγμένο λαό τι μπορεί να τον θέλουν;
Να μας θέλουν για πελάτη τους στα προϊόντα τους;
Πολύ δύσκολα γιατί αυτός ο λαός δεν έχει την οικονομική δύναμη για να είναι καταναλωτής! Εκτός και αν αυτή που μας θέλουν πελάτες πουλάνε στραγάλια και πασατέμπο.
Να μας θέλουν για φτηνό εργατικό δυναμικό;
Να συμφωνήσω ότι σύμφωνα με όλα τα δεδομένα και την αριστερά (ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ) εκεί οδηγούμαστε! Σε πια όμως βιομηχανία θα πάμε για φτηνή εργάτες; Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι απώτερος σκοπός τους είναι να μας κλέψουν τον ορυκτό μας πλούτο έναντι πινακίου φακής. Δηλαδή για παράδειγμα θα έρθει μία από τις 7 αδελφές των πετρελαϊκών εταιρειών και θα κάνει εξόρυξης νότια της Κρήτης. Καταρχάς η εξέδρες εξόρυξης ως επί το πλείστον βρίσκονται σε διεθνή ύδατα και ουσιαστικά δεν υπάρχει κανένα νομικό καθεστώς που μπορεί να επιβληθεί ως προς της αμοιβές των εργαζομένων! Δεύτερον σε εξέδρες τέτοιου τύπου δεν υπάρχουν παραπάνω από 150 με 200 εργαζόμενους οι οποίοι είναι υψηλής εξειδίκευσης. Δηλαδή δεν χρειάζονται
εργάτες να γυαλίζουν τα μπρούτζα ή να κάνουν φασίνα. Μιλάμε για αμελητέες ποσότητες. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να τονίσουμε ότι δεν χρειαζόντουσαν να συμβούν όλα αυτά. Έτσι και αλλιώς τόσα χρόνια μας είχαν γραμμένους, για παράδειγμα. Η κυβέρνηση Ααρών Αβούρη ή Κ. Σημίτη αν θέλετε πούλησε τα μεταλλεία χρυσού στην Χαλκιδική έναντι 10 εκ. €υρώ
Άρα τι μπορεί να θέλουν από εμάς;
Θα μπορούσε να θέλουν να μας πάρουν τα σπίτια μας τα κτήματα μας. Για να δούμε αυτήν την περίπτωση. Τα περισσότερα σπίτια αυτήν την στιγμή είναι αγορασμένα με δάνεια από τράπεζες. Ένας εξίσου μεγάλος αριθμός σπιτιών καταστημάτων είναι υποθηκευμένα, και υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι έγιναν ένοικοι της περιουσίας τους με την μέθοδο του leasing. Ρίχνοντας λοιπόν το βιοτικό μας επίπεδο το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν χιλιάδες οικογένειες που θα δηλώσουν ανικανότητα αποπληρωμής των δανείων!
Με πιο τρόπο τώρα θα μπορούσαν να μας πάρουν τις περιουσίες μας;
Θα μπορούσαν να ιδρύσουν κτηματομεσιτικές εταιρείες και να κάνουν τις αγορές τους. Αυτό όμως θα ανέβαζε κατακόρυφα τις τιμές των ακινήτων. Θέλοντας και μη αυτό θα είχε σαν αποτέλεσμα να πέσει χρήμα στις αγορές και να αρχίσουν να ανεβαίνουν πάλι οι μισθοί και να πέφτει η ανεργία. Αυτό όμως δεν τους συμφέρει σε καμία περίπτωση. Επίσης γνωρίζουν ότι για να πάρεις κάτι σε καλή τιμή θα πρέπει η αγορά σου να είναι μαζική. Άλλη η τιμή λιανικής και άλλη η τιμή χονδρικής. Οπότε πως θα μπορούσαν να πετύχουν αυτό το σκοπό χωρίς να ρίξουν χρήμα ζεστό στην αγορά! Υπάρχει τρόπος να συμβεί κάτι τέτοιο; Αλλά για να το κάνουμε πιο δύσκολο το πρόβλημα. Ας υποθέσουμε ότι για την εξαγορά του 90% των κτισμάτων που αγοράστηκαν με δάνεια ή είναι υποθηκευμένα, δεν θέλουν να ξοδέψουν πάνω από ένα δις! Υπάρχει τρόπος να το κάνουν αυτό; Λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι για να πάρεις ένα διαμέρισμα σε μια πολυκατοικία στην Καλλιθέα αυτήν την στιγμή, θέλεις πάνω από 150.000€. Αν τώρα αυτή η πολυκατοικία έχει 10 διαμερίσματα με τον ίδιο μέσο όρο τιμής θέλουμε 1,5 εκ. €υρώ. Δηλαδή το χρηματικό ποσό που έχουν διαθέσιμο δεν φτάνει για να πάρουν ούτε για 700 πολυκατοικίες. Ούτε δηλαδή το 1/3 της Καλλιθέας. Τι κάνουν λοιπόν; Είναι πολύ απλό. Τα χρέη των Ελλήνων βρίσκονται στις τράπεζες. Οι «αγορές» ρίχνουν την τιμή των μετοχών και σαν επακόλουθο έχει να πέφτει και η αξία που απαιτείται για να αγοράσουν την τράπεζα. Ο πίνακας που ακολουθεί είναι από την περασμένη Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011 και μας δείχνει ότι το σύνολο της αξίας όλων των τραπεζών μας δεν ξεπερνάει τα 4,040 διςόσο είναι περίπου η αξία των κατοικιών της Καλλιθέας μαζί με το Μοσχάτο πάνω κάτω. Βέβαια ακόμα και αυτή η τιμή είναι ακόμα πολύ μακριά από την τιμή που έχουν υπολογίσει! Εδώ μπορεί κανείς να πει ότι αν ο λαός δεν έχει να πληρώσει τις τράπεζες.



αυτομάτως αυτές πάνε για φούντο! Εδώ τα λαμόγια βάζουν το χεράκι τους! 28 δις €υρώ έδωσε η κυβέρνηση Καραμανλή! Και συνολικά μαζί με αυτά που έδωσε το Jeffry ξεπερνάνε τα 150 δις €υρώ! Δώσαμε δηλαδή 150 για να πάρουμε κάτι που σήμερα κάνει 4 και σε δύο χρόνια θα κάνει 1. Είναι το ίδιο πράγμα δηλαδή σαν να πάρω εγώ ένα Zastava 1100GT (το μοντέλο δηλαδή με το τασάκι) της δεκαετίας του 80 και να πάω σε ένα ενεχυροδανειστήριο για να πάρω ένα δάνειο. Και ο υπάλληλος να μου δίνει έγκριση για δάνειο ύψους 200.000 €υρώ! Είναι ποτέ δυνατόν να συμβεί κάτι τέτοιο; ΟΧΙ θα πείτε! Και όμως αυτό ακριβώς είναι που συμβαίνει με τις τράπεζες. Μην ξεχνάτε ότι στο νέο μνημόνιο προβλέπονται ακόμα 30 δις €υρώ για ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών! Γιατί να δώσουν 30 για κεφάλαια όταν με 4 αγοράζουν το σύνολο αυτών 100%! Τα επιπλέον 26 δις €υρώ που θα πάνε; Και για ποιο σκοπό; Χρησιμοποιούν το όνομα της Ελλάδος και την οικονομική δυναμική του τόπου για να σκοτώσουν τον ίδιο τον τόπο και τους κατοίκους του! Γιατί άλλο είναι να πάρεις δάνειο το 2% του τωρινού σου ΑΕΠ και άλλο το 15% του ΑΕΠ. Το οποίο με μαθηματική ακρίβεια σε δύο χρόνια θα είναι το 30% του ΑΕΠ! Οι απατεώνες που μας κυβερνάνε δηλαδή κρατάνε ζωντανές της τράπεζες μέχρι τα κόκκινα δάνεια να φτάσουν τουλάχιστον στο 90% του συνόλου. Αυτός είναι και ο λόγος που έχουν παγώσει τους πλειστηριασμούς! Προς το παρόν! Προς αυτήν την πορεία είναι και όλα τα μέτρα που έχουν λάβει τόσο καιρό. Δεν τους ενδιαφέρει να μαζέψουν την φοροδιαφυγή, τα χρήματα από τα τέλη ακινήτων, τα χαράτσια της ΔΕΗ. Τα χρήματα που φεύγουν λαθραία έξω από την χώρα! Ούτε και τους ενδιαφέρει αν οι λαθροέποικοι που μας φόρτωσαν τα παίρνουν μαύρα, δεν πληρώνουν εισφορές, δεν πληρώνουν φόρους! Αυτό που τους απασχολεί είναι εσύ να μην έχεις να πληρώσεις τους λογαριασμούς σου! Για τον λόγο αυτό υποστηρίζουμε ότι έχουμε να κάνουμε με εγκληματίες-απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου. Που πάνω από όλα βάζουν τον εαυτό τους και την τσέπη τους.
Τα παραπάνω σενάρια είναι καλά και χρειάζονται μια πολιτική σταθερότητα για να εκτελεστούν. Την πολιτική σταθερότητα αυτή την προσέφερε απλόχερα η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ η σιωπηλή αντιπολίτευση της ΝΔ και οι δυνάμεις καταστολής και κατάπνιξης του ΚΚΕ εναντίον του όποιου αντιδραστικού «επαναστατικού» κινήματος. Αλλά δυστυχώς για αυτούς και ευτυχώς για τους υπόλοιπους 10.999.700 Έλληνες το σχέδιο στράβωσε! Πως έγινε αυτό; Τα πράγματα καμιά φορά ή που θα είναι πολύ απλά ή που θα είναι τόσο μπερδεμένα που δεν θα μπορεί κανένας να βρει άκρη. Όλα ξεκίνησαν από την πορεία των εφέδρων στο Σύνταγμα. Αμέσως μετά ακολούθησαν δημοσιεύματα για πραξικόπημα είτε από Ελλάδα είτε από Ευρωπαϊκά κράτη. Είναι και αυτή η φοβία του Γιωργάκη που κυκλοφορεί με την συνοδεία 300 μοτοσικλετιστών!



Ούτε ο χουντικός Γιώργος Παπαδόπουλος δεν κυκλοφορούσε με τέτοια συνοδεία! Για την ακρίβεια είχε δύο μηχανές μπροστά δύο πίσω και ένα περιπολικό για συνοδεία. Την ίδια ακριβώς συνοδεία είχαν και οι υπόλοιποι πρωθυπουργοί της Ελλάδος και μάλιστα ήταν υπεραρκετή. Ο δε τέως πρόεδρος της δημοκρατίας μας Κωστής Στεφανόπουλος κυκλοφορούσε ουσιαστικά χωρίς συνοδεία. Για πιο λόγο ένας δημοκρατικά εκλεγμένος πρωθυπουργός να έχει ένα στρατό να τον φυλάει; Δεν ξέρετε; Μα γιατί ο Γιωργάκης Παπανδρέου είναι ένας από τους 144.000 εκλεκτούς! Και πρέπει να επιζήσει πάση θυσία!
Το πλάνο λοιπόν έλεγε ότι το Γιώργο θα βγάλει την τετραετία σαν πρωθυπουργός. Οπότε οι υπόλοιποι εκλεκτοί δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα. Όμως μας προέκυψε επανάσταση στην Ελλάδα! Πότε; θα με ρωτήσετε τώρα. Μα την μεγάλη μέρα του ΟΧΙ στις 28 Οκτωβρίου. Όταν δεν ξεσηκώθηκαν απλός μια χούφτα Έλληνες αλλά όλοι οι Έλληνες και τους πήραν με τα γιαούρτια! Ακόμα και αυτοί που δεν συμμετείχαν πραγματικά το χάρηκαν! Οι βουλευτές άρχισαν να τρέμουν, το ίδιο και οι υπουργοί. Έρχεται και η 17η Νοεμβρίου μια ημέρα με παράδοση στα επεισόδια μια μέρα που δεν μπορούν να ξέρουν τι θα τους ξημερώσει. Από το φόβο λοιπόν μιας επανάστασης και την ανάγκη για αυτοσυντήρηση και επιβίωση φτάσαμε στο σήμερα. Θεωρητικά η απόφαση για δημοψήφισμα έφερε τα πάνω κάτω! Είναι όμως έτσι; Εντελώς, αυθαίρετα, ξαφνικά την έδωσε στο Γιωργάκη και αποφάσισε να κάνει ένα δημοψήφισμα; Δεν το ήξερε κανείς αυτό; Στο τέλος του άρθρου σας έχω τον νόμο που μερικές μέρες πριν είχαν ψηφίσει στην βουλή! Μας δουλεύουν όλους ψηλό γαζί! Ή τουλάχιστον έτσι νομίζουν!
Οπότε πάμε στο σήμερα. Ο Γιώργος υπό την «πίεση» των λοιπόν μασονικών δυνάμεων του ΠΑΣΟΚ αναγκάστηκε, να παραιτηθεί. Οι €υρωπαίοι ηγέτες «τους οποίους λίγες μέρες πριν τους μιλούσε για πραξικόπημα» τα έκαναν επάνω τους! Αν κάνετε δημοψήφισμα είπαν να βάλετε ερώτημα αν θέλετε €υρώ ή δραχμή! Εκείνη την στιγμή ο Αντωνάκης «όχι εγώ» βγήκε να τους ηρεμίσει! Εγώ είπε θα το υπογράψω το μνημόνιο! Με αγωνία μην στραβώσει ο γιαλός. Προκειμένου να λάβει το χρίσμα. Πάνω στον πανικό τους μην γίνει καμιά στραβή και πέσει η κυβέρνηση και βγουν τίποτα Γκοΐμ στην εξουσία τρέχουν να διασφαλίσουν τα συμφέροντα τους. Αποπλανούν τον λαό με δήθεν παραιτήσεις, με κυβερνήσεις €θνικής σωτηρίας! Δηλαδή θεωρούν €θνική σωτηρία την υπογραφή του μνημονίου και του εφαρμοστικού νόμου; Την περίπτωση να μας ρωτήσουν για το τι θέλουμε δεν την σκέφτονται καθόλου; Αφού έχουν δίκιο και είναι μονόδρομος η σωτηρία μας γιατί δεν πάνε σε εκλογές; Για να μπορεί και η νέα κυβέρνηση αν το κρίνει σκόπιμο να απορρίψει τα μνημόνια τους και να κρίνει αν το χρέος μας είναι επαχθές ή όχι! Αλλά όχι αυτό είναι που δεν θέλουν! €θνική ενότητα λοιπόν, μεταξύ των μασόνων προκειμένου ο λαός μας να βρεθεί σιδηροδέσμιος. Και γονατιστός! Κυβέρνηση Ροκφέλερ προετοιμάζουν! Μια κυβέρνηση που θα προεδρεύει τραπεζίτης! Με βασικό πρόβλημα το αν θα είναι από την €υρωπαϊκή κεντρική τράπεζα ή από το ΔΝΤ! Βρε άντε πηδηχτείτε όλοι σας! Ακολουθεί η είδηση για τον μέλλοντα πρωθυπουργό μας:

Τραγωδία: Μεταξύ τραπεζιτών (Λ.Παπαδήμος) & ΔΝΤ (Π.Ρουμελιώτης)!


Βραχύβια και χωρίς καμία προοπτική, ότι και να συμφωνηθεί τώρα, δείχνει η νέα κυβέρνηση που θα σχηματισθεί, ανεξάρτητα με το αν θα αναλάβει πρωθυπουργός ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης, είτε ο Λ.Παπαδήμος με τον οποίο συναντήθηκε πριν λίγο ο Γ.Παπανδρέου. Οι διαφορές και αντίθετη προσέγγιση των πραγμάτων μεταξύ κυβέρνησης και Ν.Δ. είναι τόσο μεγάλες και σε τόσο βαθμό έντονες που είναι πρακτικά αδύνατον να επιβιώσει αυτή η κυβέρνηση, ίσως ούτε και μέχρι τον Φεβρουάριο. Πρακτικά μόλις ψηφιστεί η δανειακή σύμβαση, ανά πάσα στιγμή θα είναι έτοιμη να παραιτηθεί. Ήδη είναι απίστευτο, αλλά συζητάνε επί δύο ημέρες και δεν έχουν καταλήξει σε όνομα πρωθυπουργού, ενώ τα δύο επικρατέστερα ονόματα αντιπροσωπεύουν για τους Έλληνες πολίτες την Σκύλα και την Χάρυβδη: Ο ένας εκπρόσωπος των τραπεζιτών και ο άλλος εκπρόσωπος του ΔΝΤ! Και μάλιστα ο πρώτος θέλει κυβέρνηση μέχρι το … καλοκαίρι!

Λένε ότι ο Α.Σαμαράς έχει υποχωρήσει και στο θέμα των πολιτικών προσώπων και θα τοποθετήσει στα τέσσερα υπουργεία (Εθνικής Άμυνας, Δικαιοσύνης, Προστασίας Πολίτη, Εσωτερικών), πολιτικά πρόσωπα ως υπουργούς. Αν συμβεί αυτό και αποδεχθεί και τον Λ.Παπαδήμο, τότε θα έχει υποχωρήσει σε όλα τα μείζονα ζητήματα που έθετε ως όρους, πλην της παραίτησης του Γ.Παπανδρέου, αλλά με τι κόστος! Θα γίνει συνεταίρος σε μία κυβέρνηση που θα χρεωθεί πράγματα που δεν της ανήκουν εξαλείφοντας την οποιαδήποτε πιθανότητα σχηματισμού αυτοδύναμης κυβέρνησης εν συνεχεία αι δίνοντας στο ΠΑΣΟΚ την ευκαιρία να ανακάμψει. Κατά τα λοιπά, το υπουργείο Άμυνας θα το αναλάβει άνθρωπος της Ν.Δ. είτε πολιτικό πρόσωπο, είτε εξωκοινοβουλευτικό ια αυτό είναι ίσως το μοναδικό θετικό, μετά τον βαρύ τραυματισμό που υπέστη την περασμένη εβδομάδα η ασφάλεια της χώρας λόγω του πολιτικού πραξικοπήματος.

Σε ότι αφορά τον Γ.Παπανδρέου υποστηρίζει ότι «Δεν παραδίδει σε κυβέρνηση που οι αντισυμβαλλόμενοι να τη θεωρούν υπηρεσιακή, ούτε σε ότι αφορά στη σύνθεσή της, ούτε σε ότι φορά στη διάρκεια της ζωής της". Οι οπαδοί της λύσης Παπαδήμου μεταφέρουν ότι «Ο Α.Σαμαράς τελικά τον δέχθηκε». Ο πρωθυπουργός, ο οποίος ήδη αναχώρησε από την οικία του στο Καστρί για τη Βουλή προκειμένου να προεδρεύσει στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, επιχειρεί να κλείσει την συμφωνία με τον Αντώνη Σαμαρά και τον διάδοχό του μεταξύ του «στυφού» και με εμμονές, όπως ο ίδιος παραδέχεται, Λουκά Παπαδήμου, ο οποίος είναι «σάρκα από την σάρκα» των τραπεζιτών και του Π.Ρουμελιώτη, παλαιού υπουργού του ΠΑΣΟΚ και παραπεμφθέντα στο Ειδικό Δικαστήριο, λόγω σκανδάλου Κοσκώτά (δεν είχε άρει την ασυλία του η Ευρωβουλή)

Λ.Παπαδήμος: Θέτει όρους χωρίς κανένας να τον ρωτήσει! Έχει και θράσος το τσογλάνι!


Ένα θέατρο παραλόγου με συγκεκριμένους κύκλους εγχώριων - και όχι μόνο - τραπεζιτών να προσπαθούν να επιβάλουν τον Λουκά Παπαδήμο ως πρωθυπουργό, ο οποίος εμφανίζεται χωρίς καν να έχει ερωτηθεί να θέτει και ... όρους για την ανάληψη της πρωθυπουργίας. To defencenet.gr από χθες έχει τονίσει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να είναι ο Λ.Παπαδήμος ο νέος πρωθυπουργός και αυτό είναι κοινή απόφαση Γ.Παπανδρέου και Α.Σαμαρά. Από εκεί και πέρα οι δήθεν "όροι" που θέτει, μάλλον τους θέτουν οι συνομιλητές του προς τος δημοσιογράφους, χωρίς να έχουν καμία εμπλοκή οι Γ.Παπανδρέου και Α.Σαμαράς που αναζητούν ένα πρόσωπο το οποίο κατ'αρχήν να μπορεί να συνομιλήσει και με τα τρία μέλη της τρόϊκας. Προϋπόθεση που δεν υπάρχει για τον Λ.Παπαδήμο. Το ΔΝΤ δεν τον θέλει.

Αυτά τα περί "μακρόπνοης" κυβέρνησης και νέας αναβολής των εκλογών πέραν της 19ης Φεβρουαρίου κλπ, είναι μόνο στο μυαλό αυτών που τα βγάζουν. Ας σημειωθεί ότι η ΝΔ από νωρίς σήμερα το πρωί επιμένει δια των στελεχών της να δηλώνει ότι δεν πρόκειται για κυβέρνηση συνεργασίας ΠΑΣΟΚ -ΝΔ αλλά για "μεταβατική κυβέρνηση υπηρεσιακού τύπου».

Νέα εμπλοκή φαίνεται να υπάρχει για το σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες έχει ζητηθεί ήδη -πιθανότατα μέσω Βενιζέλου στο Eurogroup- από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ να συνυπογράψουν κοινό κείμενο δέσμευσης τήρησης των όρων της δανειακής σύμβασης. Στα πλαίσιο αυτό επιμένουν στην συμμετοχή πολιτικών προσώπων και από τα δύο κόμματα ώστε να διασφαλιστεί η συμφωνία. Η Ν.Δ. μέχρι τώρα δεν δέχεται
.
Να πούμε ότι ο Α.Σαμαράς αντιμετωπίζει μεγάλη αντίδραση στην βάση του κόμματός του για την συμφωνία με το ΠΑΣΟΚ. Δικαιολογημένη αντίδραση και θα πρέπει να εξηγήσει πειστικά το πως και γιατί θεωρούμε βέβαιο ότι (αν η κυβέρνηση αυτή τελικά ορκιστεί...) θα έχει και μέλη τουλάχιστον από το ΛΑΟΣ και από την Δημοκρατική Συμμαχία, αν όχι από την Δημοκρατική Αριστερά.

ΟΧΙ κύριοι τα πλάνα σας δεν θα περάσουν!
ΟΧΙ δεν θα δεχθούμε κανένα χρέος σας!
ΟΧΙ δεν θα πληρώσουμε εμείς για εσάς! Ας πάρουν οι €υρωπαίοι τις περιουσίες Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, και Βενιζέλου που υπογράφουν τις δανειακές συμβάσεις!
Και μετά ας λογοδοτήσουν στον λαό τους!


Εδώ θα βρήτε το φεκ 220 όπου ψηφίσαν για το δημοψήφισμα με ημερομηνία έκδοσης.
Share this article :

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Moxabeti - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger