Home » » Υποστηρικτής του Παπαδήμου ο Λούλης

Υποστηρικτής του Παπαδήμου ο Λούλης

Written By Djordje on Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012 | 19:08



«Παπαδήμος κατά λαϊκιστών της Δεξιάς και της Αριστεράς». Ο πρώην επικοινωνιολόγος του Κώστα Καραμανλή βλέπει στο πρόσωπο του Λ. Παπαδήμου τον «αποτελεσματικότερο διαπραγματευτή για τη χώρα». 

Ο γνωστός επικοινωνιολόγος που δραστηριοποιήθηκε έντονα την πενταετία Καραμανλή με τα πηγαινέλα στο Μέγαρο Μαξίμου ξαναχτυπά: Πλέκει το εγκώμιο του Λουκά Παπαδήμου και αφήνει αιχμές για τους δημοσιογράφους που λένε ότι ο Πρωθυπουργός κάνει όλα τα χατίρια της τρόικας. 

«Εντείνεται η μάχη Παπαδήμου και λαϊκιστών» είναι ο τίτλος του άρθρου του στην «Ημερησία» και ο Γιάννης Λούλης βλέπει μία...συμπόρευση των κεντροαριστερών λαϊκιστών με τη «λαϊκή δεξιά» της ΝΔ προκειμένου να χτυπηθεί ο Λουκάς Παπαδήμος. 

Μάλιστα μιλά για τηλεοπτικούς σχολιαστές και αρθρογράφους οι οποίοι «κατηγόρησαν τον Παπαδήμο ότι οδηγεί τη χώρα σε αδιέξοδα, ως δήθεν yes man της τρόικας» αλλά και για «έντυπα που εκφράζουν το ‘παλαιό ΠΑΣΟΚ’ και είναι ιδιαίτερα φιλικά προς την ηγεσία της ΝΔ, στο βαθμό που παραμένει λαϊκιστική.

«Συγκρούονται δυο τάσεις, λέει ο επικοινωνιολόγος, η πρώτη αποτελείται από τον Παπαδήμο, λίγους μεταρρυθμιστές πολιτικούς και ανεξάρτητες προσωπικότητες καταξιωμένες επαγγελματικά. Η δεύτερη αποτελείται από λαϊκιστές όλων των αποχρώσεων – και δεξιούς και σοσιαλιστές». 

Κατά τον κ. Λούλη ο Λουκάς Παπαδήμος είναι ο αποτελεσματικότερος διαπραγματευτής για τη χώρα λόγω του «κύρους που διαθέτει στην Ευρώπη». 

Κοινός στόχος των δυο «τάσεων» που...μάχονται τον κ. Παπαδήμο; «Να αναδιπλωθεί στο πεδίο των μεταρρυθμίσεων διότι βεβαίως κατανοούν πως όσο πιο ευρεία είναι η κοινωνική αποδοχή του Παπαδήμου τόσο πιο αποφασιστικά θα πορευτεί και τόσο πιο αποτελεσματικός θα είναι στην πράξη»
Share this article :

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Moxabeti - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger