Home » » Ξανά στην Αθήνα Νταλάρα και Λεμιέρ για τις διαπραγματεύσεις του PSI

Ξανά στην Αθήνα Νταλάρα και Λεμιέρ για τις διαπραγματεύσεις του PSI

Written By Djordje on Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012 | 12:19



Στην Αθήνα επιστρέφει σήμερα ο επικεφαλής του ΙIF, Τσαρλς Νταλάρα και ο Ζαν Λεμιέρ για να συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις σχετικά με τη συμφωνία για το PSI.  Χθες το Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Ινστιτούτο (IIF) ανακοίνωσε ότι σημαντικές διαφορές παραμένουν άλυτες στις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα για το κούρεμα του 50% στα ομόλογα.
«Υπάρχουν ακόμα πολύ σημαντικά θέματα που θα πρέπει να επιλυθούν», δήλωσε ο Frank Vogl, media adviser για το IIF. Το IIF επανέλαβε πως παραμένει προσηλωμένο στην επιδίωξη μίας συμφωνίας για εθελοντική ανταλλαγή ομολόγων με την Ελλάδα, ενώ κάλεσε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη να εργαστούν καλή τη πίστη προς αυτό τον σκοπό με αίσθηση του κατεπείγοντος.
Ο διευθύνων σύμβουλος της Deutsche Bank AG, Τζόζεφ Άκερμαν, ο οποίος είναι και πρόεδρος του ΙΙF, δήλωσε εξάλλου το βράδυ της Τρίτης ότι η Ελλάδα και οι ιδιώτες πιστωτές θα πρέπει να καταλήξουν σε συμφωνία μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.
«Δεν μπορώ να αποκλείσω το ενδεχόμενοι οι συζητήσεις να αποτύχουν, ωστόσο πιστεύω ότι θα καταλήξουμε σε συμφωνία», δήλωσε στο περιθώριο ενός συνεδρίου στη Φρανκφούρτη.

ΠΗΓΗ: http://www.newscode.gr


Share this article :

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Moxabeti - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger