Home » , » Προτείνει άμεση αλλαγή ηγεσίας

Προτείνει άμεση αλλαγή ηγεσίας

Written By Djordje on Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012 | 17:21



Αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ τις επόμενες ημέρες ζήτησε ο Ανδρέας Λοβέρδος κατά τη διάρκεια παρουσίασης της ιδεολογικής του πλατφόρμας για το μέλλον της χώρας και του ΠΑΣΟΚ. Ζήτησε την ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ και την αλλαγή της φυσιογνωμίας του παράλληλα με όσα γίνονται για τη χώρα.

Χωρίζοντας τους βουλευτές που ψήφισαν ή καταψήφισαν σε δυνάμεις δημοκρατικού εξορθολογισμού με πρόταγμα τη χώρα και δυνάμεις λαϊκισμού και δημαγωγίας ή παρασυρθέντες από πιέσεις σε τοπικό ή πανελλήνιο επίπεδο προέταξε την ανάγκη εξάλειψης της πόλωσης μεταξύ των κομμάτων στο μέλλον. Ο κ. Λοβέρδος ζήτησε γενναία αυτοκριτική για την κυβερνητική πορεία του ΠΑΣΟΚ 

Αλλαγή της παράταξης σε ένα κόμμα ευρωπαϊκό, μεταρρυθμιστικό, σύγχρονο, σοσιαλδημοκρατικό και ανανεωμένο ριζικά με πρόσωπα που ήδη έχουν διανύσει δημόσια διαδρομή. Ζήτησε δηλαδή την κατοχύρωση των τάσεων στο εσωτερικό του κόμματος αλλά και αλλαγή στο πολιτικό σύστημα όπως στον εκλογικό τόπο και τη μέθοδο χρηματοδότησης των πολιτικών κομμάτων.

Ο κ. Λοβέρδος ζήτησε ακόμη πενταετές πρόγραμμα σταθερότητας και ανάπτυξης ακόμη και από αυτήν την κυβέρνηση κοινωνικό δίχτυ ασφαλείας και ενοποίηση του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Ασφάλισης κάτι που πέρασε στο τελευταίο πρόγραμμα.

«Να επαναθεμελιώσουμε τα αυτονόητα» ζήτησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος που συμφώνησε στην ανάγκη ανασύστασης και ανάστασης της παράταξης τονίζοντας όμως πως «δεν υπάρχει σπουδαιότερη ιδεολογία από τη σωτηρία της πατρίδας». Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν κορυφαία στελέχη του κόμματος, όπως οι κκ. Σκανδαλίδης, Ραγκούσης, Μπόλαρης Κουκουλοπουλος, Πεταλωτής, Πρωτόπαπας, Σαχινίδης, Σπηλιόπουλος, Αηδόνης, Κρεμαστινός κ.ά.


ΠΗΓΗ: http://www.real.gr


Share this article :

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Moxabeti - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger