Home » » Το CNN «πέθανε» τη Μαρινέλλα

Το CNN «πέθανε» τη Μαρινέλλα

Written By Djordje on Τετάρτη 18 Απριλίου 2012 | 11:59




Μπορεί να είναι ένας από τους μεγαλύτερους ειδησεογραφικούς οργανισμούς του κόσμου, ωστόσο ούτε το CCN γλίτωσε από τη «μόδα» που «πεθαίνει» διάσημους στα κοινωνικά δίκτυα, με αποτέλεσμα να ανεβάσει σε ιστοσελίδα του είδηση ότι η Μαρινέλλα είναι νεκρή.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του ireport.cnn.com, της διαδραστικής ιστοσελίδας του δικτύου, όπου όλοι μπορούν να ανεβάσουν μια είδηση, η μεγάλη Ελληνίδα τραγουδίστρια έχασε τη ζωή της πριν τρεις μέρες σε τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας.
Ο «θάνατός» της επήλθε όταν το αυτοκίνητο μεθυσμένου οδηγού πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το όχημα στο οποίο επέβαινε η Μαρινέλλα, με αποτέλεσμα και τα δύο να τυλιχθούν στις φλόγες.
Χρειάστηκε να περάσουν ώρες πριν οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας αντιληφθούν ότι η είδηση είναι ψευδής και την κατεβάσουν, ενώ εικάζεται ότι η ανάρτηση προέρχεται από κάποιο spam στο Facebook.
Για την αποκατάσταση της αλήθειας, η Μαρινέλλα την ώρα του «δυστυχήματος» βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη και ολοκλήρωνε τις πρόβες ενόψει των εμφανίσεων της στη συμπρωτεύουσα.
Η ίδια, απάντησε με χιούμορ από την πίστα του νυχτερινού κέντρου της Θεσσαλονίκης, όπου εμφανίζεται με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, λέγοντας: «Όπως βλέπετε είμαι καλά...ΚΑΙ ΖΩ!».
Share this article :

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Moxabeti - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger