Home » , » Δημαγωγικά λόγια το πρόγραμμα Σαμαρά

Δημαγωγικά λόγια το πρόγραμμα Σαμαρά

Written By Djordje on Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012 | 13:02



Για ασυγχώρητη ελαφρότητα και επιπολαιότητα για την άρνηση σχηματισμού κυβέρνησης κατηγόρησε τους πολιτικούς του αντίπαλους ο Ευ. Βενιζέλος, μιλώντας σε εκδήλωση στο δημαρχείο Γλυφάδας .

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ , χαρακτήρισε το οικονομικό πρόγραμμα της ΝΔ ως προεκλογικές εξαγγελίες και εύκολα, δημαγωγικά λόγια. «Ακούγοντας το πρόγραμμα 18 σημείων του κου Σαμαρά, ένιωσα μια βαθιά απογοήτευση» είπε χαρακτηριστικά ο Ευ. Βενιζέλος «την απογοήτευση του ανθρώπου που ξέρει τα πράγματα, αλλά δυσκολεύεται να βρει συνομιλητές», ώστε, όπως είπε, μέσα από συνεργασία να μπορέσουν να υπάρξουν λύσεις για την κρίση.


Επιπλέον, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επανέλαβε ότι η λύση για έξοδο της χώρας από την κρίση είναι η αναθεώρηση των δυσμενών όρων της δανειακής σύμβασης - γραμμή την οποία υποστηρίζουν οι ευρωπαίοι σοσιαλιστές και ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ– και όχι η μονομερής καταγγελία που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο ελληνικός λαός έδειξε ξεκάθαρα με την ψήφο του ότι επιθυμεί την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ, θέλει η χώρα να έχει ευρωπαϊκό προσανατολισμό» είπε ο Ευ. Βενιζέλος , τονίζοντας για άλλη μια φορά ότι η χώρα δεν μπορεί να κυβερνηθεί χωρίς την υπεύθυνη κεντροαριστερά. 
Share this article :

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Moxabeti - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger