Home » » Conspiracy Theories pt.1

Conspiracy Theories pt.1

Written By Djordje on Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011 | 17:38




Το μόνο σίγουρο που μπορεί να αισθανθεί κανείς τριγύρω του, μέσα σε όλο αυτό το μπάχαλο που επικρατεί εδώ και δύο χρόνια στη χώρα μας, είναι πως σίγουρα κάτι δεν στέκει σωστά. Ξεκινήσαμε με το λεφτά υπάρχουν, μετά πήγαμε στο που πήγαν τα λεφτά, κανείς επίσημα δεν γνωρίζει πόσα επιτέλους χρωστάμε με σιγουριά, ενώ η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο εκρηκτική από τα δυσβάσταχτα μέτρα που επωμίζεται ο απλός κόσμος. Μέσα σε όλη αυτή την ζούγκλα ήρθε να προστεθεί και η καταγγελία της κυρίας Γεωργαντά, καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και μέλους του ΔΣ της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, η οποία δήλωσε: Το έλλειμμα της χώρας για το 2009 σκοπίμως παρουσιάστηκε στο 15,4% από τη Eurostat. Έπρεπε να φανεί μεγαλύτερο από αυτό της Ιρλανδίας, που ήταν 14%, ώστε να παρθούν δυσβάσταχτα μέτρα κατά της Ελλάδας», είπε η καθηγήτρια, την ώρα μάλιστα που μαθευόταν μετά από σχετική δήλωση του υπουργού κ. Ευάγγελου Βενιζέλου στη Βουλή, ότι και άλλα πέντε μέλη της επταμελούς επιτροπής παύονται από τα καθήκοντά τους και παραμένει μόνο (!) ο πρόεδρος Ανδρέας Γεωργίου, μέχρι πρότινος αναπληρωτής προϊστάμενος του Τμήματος Στατιστικής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Βεβαίως κυβερνητικά στελέχη και φερέφωνα αυτών, δημοσιογράφοι, άμεσα έσπευσαν να βγάλουν τρελή την μέχρι πρότινος αγαπημένη του κυρίου Παπακώνσταντινου, πρακτική δοκιμασμένη σε βάθος χρόνου....(Μην του δίνεις σημασία αυτουνού, είναι τρελός και δεν ξέρει τι λέει). Αν δεχτούμε τον ισχυρισμό την κυρίας Γεωργαντά και σε συνδυασμό με τις φήμες που καθημερινά αυξάνονται περί κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου στον Ελλαδικό χώρο, τότε μόνο μπορούν να εξηγηθούν με λογική αυτά που συμβαίνουν στην χώρα μας.
Γιατί είναι αν μη τι άλλο παράλογο να παίρνονται, μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, τέτοια αντιλαϊκά μέτρα χωρίς αντίκρισμα και χωρίς να ξέρουμε καν την χρονική τους ισχύ. Το είδαμε και σε άλλες χώρες να συμβαίνει, μας το μαρτύρησαν πρώην Οικονομικοί
Δολοφόνοι και απορώ πότε επιτέλους θα καταλάβουμε οτι αυτά ΔΕΝ γίνονται μόνο σε παραγωγές του Χόλιγουντ. Βεβαίως ο δικηγόρος του Διαβόλου θα ρωτήσει....και τί συμφέρον είχε ο ΓΑΠ προκειμένου να μπλέξει την ίδια του την χώρα σε μια δίχως γυρισμό παρακμή??? Και απαντώ μέσω του Τζον Πέρκινς (πρώην Οικονομικός Δολοφόνος), διαφθορά ή απειλή της ίδιας του της ζωής.
Εν κατακλείδι πιστεύω πως πρέπει να κοιτάξουμε πιο πέρα από αυτά που μας πασάρουν τα δελτία των 8. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι Μεγάλες Δυνάμεις (ναι αυτές που μας έχ
ουν πουλήσει αμέτρητες φορές κατά το παρελθόν) θέλουν κάτι από μας και δεν θα μας αφήσουν ήσυχους μέχρι να το αποκτήσουν. Μήπως τελικά δεν είναι καθόλου τυχαίο το φουσκωμένο έλλειμμα, μήπως τελικά δεν είναι τυχαία και η διακοπή των έργων του αγωγού Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη που εξυπηρετούσε τους Ρώσους και άφηνε απ' έξω τους Αμερικάνους και Γερμανούς και ακόμα μήπως τελικά δεν είναι τυχαία και η δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου??? Μήπως?


Γιώργος Σταυρίδης  


Share this article :

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Moxabeti - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger