Home » » «Η αλλαγή ηγεσίας δεν πρέπει να γίνει με όρους ανθρωποφαγίας»

«Η αλλαγή ηγεσίας δεν πρέπει να γίνει με όρους ανθρωποφαγίας»

Written By Djordje on Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011 | 13:23



«Όχι στο οριζόντιο μαχαίρι των επικουρικών συντάξεων αλλά ναι στις διαρθρωτικές αλλαγές που θα επιτρέψουν την επιβίωση των ταμείων», είπε, μιλώντας στον Real fm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πρωτόπαπας.

«Είμαι έτοιμος να συζητήσω τις προτάσεις σε μια κατεύθυνση που λέει ότι “θέλω να κάνω διαρθρωτικές αλλαγές για να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα του συστήματος”», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Πρωτόπαπας τάχθηκε υπέρ των εκλογών εντός του 2012 και αφού ολοκληρωθεί το έργο της κυβέρνησης Παπαδήμου. «Η ώρα για εκλογές είναι όταν κλείσει το PSΙ», σημείωσε, προσθέτοντας ότι «δεν νομίζω ότι θα προλάβουμε έως τις 19 Φλεβάρη».

Παράλληλα, αναφερόμενος στα εσωκομματικά θέματα του ΠΑΣΟΚ, εκτίμησε ότι οι διαδικασίες θα ξεκινήσουν μετά τις γιορτές, ενώ η εκλογή για νέα ηγεσία μπορεί να γίνει μόνο από τη βάση.

Στο ερώτημα αν ο Γιώργος Παπανδρέου δικαιούται πολιτικά να είναι υποψήφιος απάντησε: «Ξέρει πολύ καλά ο ίδιος τι πρέπει να κάνει», πρόσθεσε, όμως, ότι «η αλλαγή ηγεσίας δεν πρέπει να γίνει με όρους ανθρωποφαγίας, αλλά αξιοπρέπειας».




ΠΗΓΗ: 
Share this article :

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Moxabeti - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger