Home » » Περιοδείες ξεκινά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Περιοδείες ξεκινά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Written By Djordje on Πέμπτη 12 Απριλίου 2012 | 18:18



Να ακούσουν αλήθειες από τον κόσμο και να πουν τις δικές τους αλήθειες-προτάσεις επιθυμούν στο ΠΑΣΟΚ, πράγμα που θα αποτελέσει και τον βασικό κορμό των περιοδειών του Ευ. Βενιζέλου που ξεκινά άμα τη επιστροφή του από τη Θεσσαλονίκη που θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα. 

Την Πέμπτη 19 Απριλίου ο κ. Βενιζέλος μιλά στο στάδιο Μίλωνα στη Σμύρνη, την Παρασκευή στο Ηράκλειο της Κρήτης όπου θα είναι και υποψήφιος, το Σάββατο σε Ρέθυμνο και Χανιά, ενώ την Κυριακή 22 Απριλίου επισκέπτεται την Κοζάνη και τα Γιάννενα. Στις περιοδείες του θα κάνει συγκεντρώσεις σε κλειστά γήπεδα, θα παραχωρήσει συνεντεύξεις Τύπου και θα έχει συναντήσεις με παραγωγικούς και αυτοδιοικητικούς φορείς. 

Ικανοποίηση για τη συνέντευξη στο enikos.gr

Πηγές της Ιπποκράτους εκφράζουν την ικανοποίησή τους για τη διαδικτυακή εκπομπή που παραχώρησε ο Ευ. Βενιζέλος στον Νίκο Χατζηνικολάου και το enikos.gr παρά το «δύσκολο κα θυμωμένο κοινό». 

Εκτιμούν ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατάφερε από ένα σημείο και μετά να κάνει τους παρευρισκόμενους να τον ακούσουν. «Αυτό θέλουμε. Ένα διάλειμμα από την οργή του κόσμου για να μας ακούσει», λένε, εκτιμώντας πως και γις τις άλλες πολιτικές δυνάμεις πρέπει να ισχύει το ίδιο.
Share this article :

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Moxabeti - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger