Home » » Λάθος άντρες ή λάθος επιλογές?

Λάθος άντρες ή λάθος επιλογές?

Written By Djordje on Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012 | 08:00



Την επόμενη φορά θα το καταλάβεις!!!

Στο λένε και οι φίλοι σου, στο λέει και η μαμά σου, το έχεις καταλάβει και εσύ, αλλά και πάλι επιλέγεις να μπεις σε λάθος σχέση.
Για άλλη μια φορά κάνοντας το απολογισμό στο τι δεν πήγε καλά με την προηγούμενη σου σχέση, καταλήγεις στο ίδιο συμπέρασμα: λάθος επιλογή συντρόφου.

Ποιοι άντρες  μας ελκύουν;
Αυτοί με αυτοπεποίθηση, καλή θέση σε εργασία και φυσικά με οικονομική επιφάνια. Άλλες πάλι τις τραβάνε αυτοί που έχουν τον απόλυτο έλεγχο στη σχέση και αυτές παίζουν το ρόλο της γυναίκας (σκύβω το κεφάλι) και ανέχομαι .Αν έχουν μεγαλώσει σε μη ισορροπημένες οικογένειες πχ με  πολύ αυστηρό πατέρα συνήθως βρίσκουν έναν πάλι αυταρχικό σύζυγο.  Υπάρχουν και περιπτώσεις που κάποιες λειτουργούν αντίθετα και βρίσκουν ένα μαλθακό άντρα για να βγάλουν τα απωθημένα τους. Όλες μα όλες όμως θέλουμε τους άντρες που εκπέμπουν κάποιο μυστήριο και να είναι σκοτεινοί.
Αν αναγνωρίζεις ότι ανήκεις σε μια από τις παραπάνω κατηγορίες θα πρέπει να αλλάξεις τρόπου σκέψης και επιλογής. Μέσα  από την εμπειρία σου στις σχέσεις θα πρέπει να έχεις  αναγνωρίσει λάθη και να έχεις διδαχτεί κάποια πράγματα  που θα πρέπει την επόμενη φορά να τα αξιολογήσεις καλύτερα.

Πρέπει να έχετε ,έστω και λίγα , κοινά χαρακτηριστικά
Και δεν μιλώ για το αν βλέπετε τις ίδιες ταινίες, ή αν πίνετε τον καφέ  και οι δύο σας μέτριο, αλλά για πιο ουσιώδη , αν εσύ έχεις σκύλο και αυτός έχει αλλεργία στο τρίχωμα των ζώων, αν γενικώς δεν έχετε μερικές κοινές αγαπημένες δραστηριότητες πάνω στις οποίες να «χτίσετε» την καθημερινότητά σας.

Μην αγνοείς τα σημάδια
Όταν είστε μαζί, μόνιμα  το κινητό στην τσέπη και πάντα στο αθόρυβο, και οι δικαιολογίες του τύπο δεν το βάζω στο τραπέζι μην το ξεχάσω δεν θα πρέπει να σας αγγίζουν.

Όταν λέει ότι δεν θέλει δέσμευση, το εννοεί!
Όχι, δεν είναι σχήμα λόγου, δεν είναι κάτι που θα ξεπεράσει μετά από έξι μήνες διακριτικής παρουσίας σας στη ζωή του. Δεν είναι κάτι που θα ξεπεράσει ούτε μετά από έξι χρόνια διακριτικής παρουσίας σας στη ζωή του. Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα σας ξεστομίσει κάποιος αυτή την ατάκα, καλύτερα να τον πιστέψετε και να οργανώσετε το πλάνο της ζωής σας αναλόγως

 Αυτά είναι μερικά πολύτιμα διδάγματα που την επόμενη φορά, αν τα αναγνωρίσετε  θα πρέπει να τα προσέξετε και να μην τα αφήσετε να επαναληφθούν.



Ντουρμίση Έλενα
Share this article :

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Moxabeti - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger