Home » » Συζητήσεις για συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και μετά τις εκλογές

Συζητήσεις για συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και μετά τις εκλογές

Written By Djordje on Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012 | 20:54



Ρεπορτάζ: Σκουρής Βασίλης

Συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ  και μετά τις εκλογές συζητούν κορυφαία στελέχη των δύο μεγάλων κομμάτων.  Το θέμα συζητήθηκε το περασμένο Σάββατο σε διυπουργική σύσκεψη για τα οικονομικά στην οποία συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, ο υπουργός Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης, ο υπουργός Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Γκίκας Χαρδούβελλης και οι γενικοί γραμματείς του υπουργείου Οικονομικών Γιώργος Ζαννιάς και Ηλίας Πλασκοβίτης.

Η συζήτηση ξεκίνησε όταν ετέθη το ερώτημα ποιος υπουργός θα δώσει τα περισσότερα χρήματα στις περικοπές που απαιτούνται. 

- Η νέα κυβέρνηση θα είναι αυτή που θα δώσει τα πιο πολλά, είπε ο κ. Λοβέρδος

- Εσείς θα τη στηρίξετε ή όχι τη νέα κυβέρνηση, ρώτησε ο κ. Αβραμόπουλος, ο οποίος έχει ταχθεί υπέρ της συγκυβέρνησης και μετά τις εκλογές, όπως και ο έτερος αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Δήμας.

- Θα τη στηρίξουμε δεν θα κάνουμε κάτι διαφορετικό απ’ αυτό που λέγαμε ως τώρα, ήταν η απάντηση του κ. Βενιζέλου και του κ. Λοβέρδου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πρόσωπο του πρωθυπουργού, η κατανομή των υπουργείων αλλά και το αν θα υπάρχει συμμετοχή των δύο κομμάτων στη νέα κυβέρνηση, αν θα υπάρξει στήριξη ή ψήφος ανοχής του ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ και ποιο θα είναι το πρόσωπο του πρωθυπουργού – αν θα είναι ο κ. Σαμαράς ή κάποιο άλλο – θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα των εκλογών και την ψαλίδα που θα προκύψει.

ΠΗΓΗ: http://www.real.gr

Share this article :

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Moxabeti - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger