Home » » Την Τετάρτη ο Παπαδήμος στις Βρυξέλλες

Την Τετάρτη ο Παπαδήμος στις Βρυξέλλες

Written By Djordje on Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012 | 21:50



ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Όπως ενημέρωσε τον Τύπο η Κομισιόν στις Βρυξέλλες ο πρόεδρος Μπαρόζο σε συνέχεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με τον Έλληνα πρωθυπουργό χθες το μεσημέρι απέστειλε στην Αθήνα επιστολή πρόσκληση προς τον πρωθυπουργό με σκοπό να μεταβεί στις Βρυξέλλες την Τετάρτη και να συμμετάσχει σε ευρεία σύσκεψη Επιτρόπων και Κοινοτικών παραγόντων με αντικείμενο την επιτάχυνση της εκταμίευσης Κοινοτικών κονδυλίων.

Η σύσκεψη θα διεξαχθεί στον χώρο που συνεδριάζει το Κολλέγιο των Επιτρόπων από τις 3 μέχρι τις 5 της Τετάρτης και θα μετάσχουν εκτός από τον πρόεδρο Μπαρόζο, ο επίτροπος Ρεν, ο επίτροπος Γιοχάνες Χαν αρμόδιος για τα Κοινοτικά Κονδύλια, ο επίτροπος Άντορ για τα Εργασιακά και ο επίτροπος Λεβαντόφσκι.

Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος Μπαρόζο στην επιστολή του, η επιτάχυνση των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και η εκταμίευση των Κοινοτικών κονδυλίων είναι η μόνη ευκαιρία που έχει σ’ αυτήν τη φάση η Ελλάδα για να αυξηθεί η οικονομική δραστηριότητα. 

Στη σύσκεψη θα τεθούν και ζητήματα λειτουργίας της task force υπό τον Ράιχενμπαχ και τον νέο ρόλο της τρόικας με βάση το δεύτερο πακέτο.
ΠΗΓΗ: http://www.real.gr
Share this article :

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Moxabeti - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger