Home » » Σε εξέλιξη τα συλλαλητήρια σε Σύνταγμα και Ομόνοια

Σε εξέλιξη τα συλλαλητήρια σε Σύνταγμα και Ομόνοια

Written By Djordje on Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012 | 12:23



11:57 - Κλειστοί οι δρόμοι περιμετρικά της πλατείας Συντάγματος 

11:48 - Ισχυρές Αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί στο κέντρο της Αθήνας. Στο ύψος της Βουλής έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την τοποθέτηση του "φράχτη" από πλεξιγκλάς. 

11:15 - Τόσο στην Ομόνοια, όσο και στο Σύνταγμα βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την ώρα τα συλλαλητήρια που διοργανώνουν το ΠΑΜΕ και ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ αντίστοιχα.  

Συνεχίζονται σήμερα Σάββατο για 2η ημέρα οι απεργιακές κινητοποιήσεις που ξεκίνησαν εχθές σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα.

Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιήσουν σήμερα στις 11 το πρωί συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα και συλλαλητήριο διαμαρτυρίας την Κυριακή το απόγευμα (17:00) έξω από τη Βουλή, την ώρα που θα κατατίθενται τα νέα μέτρα προς ψήφιση. 

Ποιοι απεργούν σήμερα 

• H Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ), με αποτέλεσμα για δεύτερη ημέρα να μείνουν δεμένα τα πλοία.
• Οι νοσοκομειακοί γιατροί που θα συμμετέχουν και στα συλλαλητήρια σε μεγάλες πόλεις της χώρας.
• Οι οδοντίατροι της Θεσσαλονίκης. 
• Οι τραπεζικοί υπάλληλοι.

Αποχή δικηγόρων

Τέλος, τριήμερη πανελλαδική αποχή για τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη, 13, 14 και 15 Φεβρουαρίου, αποφάσισαν οι πρόεδροι των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας.


Επεισόδια στιγμάτισαν τα χθεσινό συλλαλητήριο στην Αθήνα

Ένδεκα προσαγωγές και έξι συλλήψεις έγιναν από τις αστυνομικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας. Κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου, ομάδες κουκουλοφόρων που βρίσκονταν ανάμεσα στους διαδηλωτές, επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις σε διάφορα σημεία στην πλατεία Συντάγματος με πέτρες, βόμβες μολότοφ και άλλα αντικείμενα. 



Παράλληλα, προξένησαν περιορισμένες υλικές ζημιές σε υαλοπίνακες τριών κτιρίων και σε μάρμαρα εισόδου των ξενοδοχείων «Μεγάλη Βρετανία» και «Athens Plaza».



Στις συγκρούσεις τραυματίστηκαν οκτώ αστυνομικοί από πέτρες και άλλα αντικείμενα, καθώς και δύο πολίτες τους οποίους τραυμάτισαν άλλοι διαδηλωτές, προφανώς επειδή τους πέρασαν για αστυνομικούς.



ΠΗΓΗ: http://www.real.gr

Share this article :

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Moxabeti - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger