Home » » Ο Αλ.Τσίπρας στο Real.gr: Εκλογές η μόνη λύση για την αποτροπή της καταστροφής

Ο Αλ.Τσίπρας στο Real.gr: Εκλογές η μόνη λύση για την αποτροπή της καταστροφής

Written By Djordje on Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012 | 10:12



Ρεπορτάζ: Σκουρής Βασίλης

«Η κυβέρνηση αυτή πρέπει να φύγει πριν ολοκληρώσει το καταστροφικό της έργο. Οι εκλογές είναι η μόνη διέξοδος. Η μόνη απάντηση σε αληθινούς και ψεύτικους εκβιασμούς» τονίζει σε αποκλειστική του δήλωση στο Real.gr ο Πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. 

Ο κ. Τσίπρας, μάλιστα, χαρακτηρίζει τον κ. Παπαδήμο «εκβιαστή του ελληνικού λαού» που «υπερακοντίζει τους τροϊκανούς, διακηρύσσοντας στη Βουλή ότι η κατάργηση των δώρων και η μείωση των μισθών θα κάνει καλό στους ανέργους». 

Η δήλωση του Προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στον Real.gr έχει ως εξής:

«Η εμπιστοσύνη του κόσμου στην κυβέρνηση του κύριου Παπαδήμου και στον ίδιο προσωπικά μηδενίζεται με ραγδαίους ρυθμούς για τρείς λόγους.

Όχι μόνο διότι ως διοικητής της ΤτΕ και υποδιοικητής της ΕΚΤ υπήρξε αρχιερέας των πολιτικών που βύθισαν τις κοινωνίες στην κρίση.

Όχι μόνο γιατί ήταν από τους συντάκτες του πρώτου μνημονίου και στην απέναντι μεριά του τραπεζιού στην διαπραγμάτευση.

Αλλά κυρίως γιατί στο όνομα της νέας δανειακής σύμβασης τοποθετείται στο δημόσιο διάλογο και αυτός ως εκβιαστής του ελληνικού λαού. 

Υπερακοντίζει τους τροικανούς διακηρύσσοντας στη βουλή ότι η κατάργηση των δώρων και η μείωση των μισθών θα κάνει καλό στους ανέργους.

Η τρικομματική μνημονιακή κυβέρνηση δε σκέφτεται τους ανέργους. Ασχολείται επιμελώς και επιτυχώς με το να τους διπλασιάσει. 

Τα παιδιά που υποσιτίζονται, οι πολυκατοικίες που δεν έχουν πετρέλαιο, τα εκκαθαριστικά μερικών δεκάδων ευρώ ονομάζονται πλέον σωτηρία της χώρας. Αυτό είναι το μέλλον της χώρας μας;

Η κυβέρνηση αυτή πρέπει να φύγει πριν ολοκληρώσει το καταστροφικό της έργο. Οι εκλογές είναι η μόνη διέξοδος. Η μόνη απάντηση σε αληθινούς και ψεύτικους εκβιασμούς».


ΠΗΓΗ: http://www.real.gr

Share this article :

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Moxabeti - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger