Home » » 7 Συμβουλές για Οικολογικό Sex

7 Συμβουλές για Οικολογικό Sex

Written By Djordje on Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012 | 08:00


7 Συμβουλές για Οικολογικό Sex


Υπάρχουν φιλικές προς το περιβάλλον σακούλες, φιλικά προς το περιβάλλον ρούχα και φιλικά προς το περιβάλλον ακόμη και gadgets. Αλλά ξέρετε ότι μπορείτε να συμβάλετε ώστε να γίνει ο πλανήτης ακόμα πιο πράσινος με το φιλικό προς το περιβάλλον σεξ;
7 Συμβουλές για Οικολογικό Sex
Μιάς και έφτασε η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου), θα σας δώσουμε επτά tips για το φιλικό προς το περιβάλλον σεξ. 

Ναι! Έχετε ακούσει γι' αυτό σίγουρα. Υπάρχουν φιλικά προς το περιβάλλον προφυλακτικά, ερωτικά παιχνίδια και έλαια μασάζ.


Σβήστε τα φώτα: Το κλείσιμο των λαμπτήρων πριν από την ερωτική πράξη, όχι μόνο θα σας εξοικονομήσει χρήματα, αλλά θα βοηθήσει επίσης να προστατεύσουμε τη γη από  την υπερθέρμανση του πλανήτη. 
«Η χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας που απελευθερώνει τεράστιες ποσότητες διοξειδίου του άνθρακα, είναι ένας από τους σημαντικότερους ρύπους που προκαλούν την υπερθέρμανση του πλανήτη», λένε οι περιβαλλοντολόγοι.
7 Συμβουλές για Οικολογικό Sex
Χρησιμοποιήστε κεριά: Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αρωματικά κεριά για να σας φτιάξουν τη διάθεση, σιγουρευτείτε ότι είναι κατασκευασμένα από προϊόντα όπως η σόγια. Τα κεριά σόγιας είναι κατασκευασμένα από φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα και δεν εκπέμπουν μονοξείδιο του άνθρακα.
7 Συμβουλές για Οικολογικό Sex
Χρησιμοποιήστε οργανικά έλαια μασάζ: Τα Βιολογικά λάδια μασάζ είναι τόσο φυσικά, που μπορείτε και να τα γευθείτε ακόμη! Είναι το απόσταγμα από οργανικές μονάδες που δεν έχουν φυτοφάρμακα. Έτσι, πάρτε τη μυρωδιά που αναδύουν... ανεβάζουν τη λίμπιντο!
7 Συμβουλές για Οικολογικό Sex
Εξοικονομήστε νερό κάνοντας ντους μαζί: Ξέρετε ότι μπορείτε να μειώσετε τη χρήση του νερού σας κατά το ήμισυ σχεδόν κάθε φορά που κάνετε μπάνιο μαζί; Και υπάρχει τίποτα θερμότερο από ό,τι η δράση κάτω από το ντους; Απλά φορέστε ένα απλό εσώρουχο πριν μπείτε κάτω από το νερό... και παρακολουθήστε τις αντιδράσεις του...
7 Συμβουλές για Οικολογικό Sex
Χρησιμοποιήστε προφυλακτικά λατέξ: "Το λάτεξ δημιουργεί απόβλητα, αλλά είναι βιοδιασπώμενου χαρακτήρα και δεν προκαλεί ιδιαίτερα αρνητικές συνέπειες για το περιβάλλον", λένε οι ειδικοί. Τα προφυλακτικά απο πολυουρεθάνιο, είναι μη βιοδιασπώμενα. Επίσης μην πετάτε τα προφυλακτικά σας στη λεκάνη της τουαλέτας, δεδομένου ότι μπορεί τη βουλώσουν. Είναι καλύτερα να τα τυλίγουμε απλά και να τα ρίχνουμε στα σκουπίδια.
7 Συμβουλές για Οικολογικό Sex
Φορέστε φιλικά προς το περιβάλλον εσώρουχα: Τα οικολογικά εσώρουχα είναι κατασκευασμένα από φυσικά προϊόντα όπως το βαμβάκι που δεν προκαλούν βλάβη στο περιβάλλον.
7 Συμβουλές για Οικολογικό Sex
Χρησιμοποιήστε sex toys που φορτίζουν με ηλιακή ενέργεια: Τα φορτιζόμενα με ηλικαή ενέργεια ερωτικά παιχνίδια δεν απαιτούν ηλεκτρική φόρτιση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τα αφήσετε έξω στον ήλιο για κάποιο χρονικό διάστημα κάθε μέρα...
7 Συμβουλές για Οικολογικό Sex
Share this article :

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Moxabeti - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger