Home » , » Έληξε η ομηρία στην Κομοτηνή

Έληξε η ομηρία στην Κομοτηνή

Written By Djordje on Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012 | 10:57



Έληξε το θρίλερ με την ομηρία στο εργοστάσιο της Κομοτηνής. Μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις με την αστυνομία, ο 52 χρονος πείσθηκε και απελευθέρωσε τους δύο ομήρους, ενώ στη συνέχεια, αφού έδωσε το κυνηγητικό όπλο του παραδόθηκε στους άνδρες των ΕΚΑΜ. 


«Η ανεργία, τα χρέη και η απελπισία για το αύριο με έσπρωξαν σε αυτήν την πράξη», ανέφερε σε κάθε του συνομιλία με τους αστυνομικούς διαπραγματευτές ο 52χρνος, όπως αναφέρουν τα Νέα. 

Η ανακοίνωση της εταιρείας : 


Το θέμα με την ομηρία στην Κομοτηνή φιλοξενήθηκε και στην ηλεκτρονική σελίδα του BBC




Όσο περνούσαν οι ώρες η κούραση τον επηρέαζε ολοένα και περισσότερο. Σε αυτό «πόνταραν» οι αστυνομικές αρχές που έβλεπαν να πέφτουν σταδιακά οι αντιστάσεις του. 


Άνδρες των ΕΚΑΜ είχαν περικυκλώσει το κτίριο του εργοστασίου ενώ οι διαπραγματευστές διατηρούσαν τηλεφωνική επικοινωνία και με τους δύο οδηγούς που κρατούσε ομήρους ο δράστης σε χώρο της εταιρίας. 


Ο 52χρονος πρώην εργαζόμενος της εταιρίας, πατέρας δύο παιδιών και άνεργος επί ένα οκτάμηνο εισέβαλε σε εταιρεία που βρίσκεται στην βιομηχανική περιοχή της Κομοτηνής λίγο μετά τη μία το μεσημέρι της Πέμπτης, τραυματίζοντας με όπλο 3 άτομα. 




ΠΗΓΗ: http://www.real.gr
Share this article :

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Moxabeti - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger