Home » » H τελευταία τους ευκαιρία

H τελευταία τους ευκαιρία

Written By Djordje on Τρίτη 20 Μαρτίου 2012 | 10:13




Η ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης δεν αποκλείεται να είναι η τελευταία ευκαιρία για ορισμένους ανεξάρτητους «γαλάζιους» βουλευτές να επιστρέψουν στο κομματικό «μαντρί» και οι οποίοι δεν έχουν προσχωρήσει στο κόμμα του Π. Καμμένου. 

Στην ΝΔ τους «κρατάνε ζεστούς» χωρίς να τους διαβεβαιώνουν επίσημα πως θα ενταχθούν και πάλι στη Κ.Ο. αφήνοντας τους «μισάνοιχτη» την πόρτα της Συγγρού και τους δείχνουν με νόημα την πρόσφατη επιστροφή των 5.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν κυρίως οι Κώστας Γκιουλέκας που από την πρώτη στιγμή έχει τονίσει πως δεν συζητάει με κανέναν άλλο πολιτικό σχηματισμό, και ότι το σπίτι του είναι η ΝΔ, η Ελίζα Βόζενμπεργκ η οποία έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα ενταχθεί στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» και ο Γιώργος Βλάχος που δήλωσε και αυτός με την σειρά του πως δεν προσχωρήσει στον Πάνο Καμμένο. 

Ωστόσο ο ανεξάρτητος βουλευτής στην περιφέρεια Αττικής είχε να αντιμετωπίσει και την έντονη αντίδραση του Κώστα Καραμανλή για την στάση που κράτησε το τελευταίο διάστημα και τα σενάρια που τον ήθελαν να «μετακομίζει» στο κόμμα Καμμένου. 

Στην Συγγρού γίνονται αλλεπάλληλες συσκέψεις για τον τρόπο με τον οποίο θα σταματήσουν τις διαρροές ψηφοφόρων προς τα δεξιά, οι οποίες είναι σημαντικές και αποτυπώνονται σε όλες τις δημοσκοπήσεις.

Το γεγονός ότι μέχρι στιγμής οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» δεν έχουν συστήσει Κ.Ο. είναι κάτι που ικανοποιεί την ΝΔ και είναι ένας από τους λόγους που θέλουν να γίνουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα οι εκλογές ώστε να μην προλάβει να οργανωθεί ο Πάνος Καμμένος. 

Παράλληλα ο Πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε και την βοήθεια των πρώην βουλευτών της ΝΔ (εκτός της Μακεδονίας και Θράκης τους οποίους είχε συναντήσει πρόσφατα) προκειμένου η ΝΔ να κερδίσει τις εκλογές. «Το δίλημμα είναι αυτοδυναμία ή ακυβερνησία» είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Σαμαράς. Τόνισε τις μεγάλες διαφορές που έχει το κόμμα του με το ΠΑΣΟΚ. «Εμείς προσπαθούμε να σώσουμε την χώρα και εκείνοι το κόμματος τους». 
Share this article :

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Moxabeti - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger