Home » » Γιατί κύριε;;;

Γιατί κύριε;;;

Written By Djordje on Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012 | 13:27


thumb
Και η προεκλογική προπαγάνδα δίνει και παίρνει … Συνεχίζεται ακάθεκτη με την ίδια λογική και τα ίδια διλλήματα που έθεταν όλο το προηγούμενο διάστημα και μας έφεραν εδώ!  Μάλιστα για να προχωρήσουν σε πολύ καλή πλύση εγκεφάλου και να περάσουν όσο μπορούν καλύτερα στους ψηφοφόρους, τα μηνύματα που θέλουν πλέον επιστράτευσαν και το συγκινησιακό παράγοντα που φθάνει στα όρια του γελοίου… Ο λόγος για την  πολιτική διαφήμιση της ΝΔ «Γιατί κύριε η Ελλάδα δεν είναι στο ευρώ»; Αυτή  τη νέα τρομοκρατική μαύρη διαφήμιση, ωστόσο δεν την έχουν ντύσει σκηνοθετικά με τα κατάλληλα σκηνικά. Κατεστραμμένο σχολικό κτίριο, με τους  μαθητές να φορούν  κουρελιασμένα και άθλια ρούχα και πολλά ακόμα, ώστε να δέσει καλύτερα το γλυκό!!! Κάτι που να παραπέμπει σε Σπιναλόγκα ρε αδελφέ…
Γιατί εδώ που τα λέμε μπορεί τα παιδιά ναι μεν είναι στεναχωρημένα στο σποτ, ωστόσο όμως δείχνουν καλοντυμένα και γεμάτα υγεία… … Και λες από μέσα σου! Τι γίνεται ρε παιδιά; Εγώ άλλα άκουγα επί εποχής συγκυβερνήσεως Ν.Δ με ΠΑΣΟΚ όπως π.χ. λιποθυμίες μαθητών από την αφαγία…
Εντωμεταξύ έτσι όπως δείχνει αποσβολωμένος να μένει ο δάσκαλος σε αφήνει να σκέφτεσαι ότι εκείνο που θέλει ο έρμος να απαντήσει είναι… Από τις μακακίες του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, τα οποία υποθήκευσαν  το μέλλον σας  με τα μνημόνια που έφεραν!!!
Πάλι καλά  που άφησαν το κλασσικό τους  πλέον σλόγκαν «ζητάμε  να σας σώσουμε»,  γιατί θα άρχιζαν και πάλι να πέφτουν γιαούρτια!!!
Η καταστροφολογία φαίνεται ότι να μην  έχει τέλος… εάν δεν τους προτιμήσουμε. Το διαφημιστικό αυτό σποτ αποτελεί την απόδειξη του ευτελισμού της νοημοσύνης μας και της ηθικής, όπως τουλάχιστον την αντιλαμβάνονται οι «κατ’ επάγγελμα σωτήρες» μας.
Share this article :

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Moxabeti - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger