Home » , » Αρχισαν τα όργανα στην κεντροδεξιά

Αρχισαν τα όργανα στην κεντροδεξιά

Written By Djordje on Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012 | 09:57




Υπό την ασφυκτική πίεση των μετρήσεων και με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν έως τις κάλπες, στην κεντροδεξιά...βγαίνουν τα μαχαίρια με τον Σαμαρά να καταγγέλει, εμμέσως, Καρατζαφέρη και Καμμένο ότι δουλεύουν για το ΠΑΣΟΚ. 

Σκληροί χαρακτηρισμοί, προσωπικές ιστορίες και τόνοι που ανεβαίνουν καθημερινά με στόχο τη συσπείρωση του κομματικού ακροατηρίου από τη ΝΔ και τη συμπίεση του Πάνου Καμμένου ο οποίος μπαίνει σφήνα στο κεντροδεξιό τρίγωνο βλέποντας πρωτοφανή ποσοστά στις δημοσκοπήσεις παρά το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να βρει τον έναν βουλευτή που θα του εξασφαλίσει τη συγκρότηση κοινοβουλευτικής ομάδας. 

Ο Πρόεδρος της ΝΔ στην πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΑΝΤ1 επέμεινε ότι οι εκλογές θα γίνουν το αργότερο έως τις 6 Μαίου, έκοψε και πάλι κάθε συζήτηση για συνεργασίες και με μία έμμεση αλλά σαφή αιχμή κατηγόρησε τα εκ δεξιών του κόμματα ότι στοχεύουν να ανακόψουν την πορεία του κόμματός τους προς την αυτοδυναμία προσφέροντας ουσιαστικά υπηρεσίες στο ΠΑΣΟΚ. Μίλησε για «κομματίδια» και επιτέθηκε στην αριστερά την οποία κατηγόρησε ότι «κερδοσκοπεί πάνω στην απελπισία και τα προβλήματα του κόσμου». 



Απο τις απαντήσεις του κ. Σαμαρά, φάνηκε πως η ΝΔ θα πορευτεί προς την προεκλογική περίοδο επενδύοντας ιδιαίτερα στα θέματα της δημόσιας ασφάλειας και της μετανάστευσης. Συγκέντρωση λαθρομεταναστών σε ειδικούς χώρους, ανάκτηση, όπως λέει, του κέντρου της Αθήνας και κατάργηση του νόμου για την Ιθαγένεια είναι το πλαίσιο το οποίο παρουσίασε ο Πρόεδρος της ΝΔ ο οποίος, όπως αναγνωρίζουν οι Παροικούντες την Ιερουσαλήμ, έχει καταφέρει να αφαιρέσει από τον κ. Καρατζαφέρη ένα σημαντικό κομμάτι της συγκεκριμένης ατζέντας με συγκεκριμένες κινήσεις από την περίοδο που βγήκε μπροστά και ζήτησε την πλήρη κατάργηση του ασύλου. 



Λίγη ώρα αργότερα ο Πάνος Καμμένος, ένας άνθρωπος ο οποίος διατηρούσε στενές και φιλικές σχέσεις με τον Αντώνη Σαμαρά απαντούσε με μία σκωπτική ανακοίνωση μέσω της ιστοσελίδας του κόμματός του: 

«Για τους συγκυβερνώντες της νέα τάξης πραγμάτων που πιστεύουν στην κατάργηση του Έθνους - κράτους, τα κινήματα πολιτών η αλαζονία τους τα κάνει κομματίδια, τους Έλληνες ανθρωπάρια και την δημοκρατία εκτέλεση εντολών των τοκογλύφων. Όσοι δεν ακολουθούν "αριστεροί" που μάλλον πρέπει να αντιμετωπιστούν με τσεκούρια... Ευχαριστούμε, Οι Έλληνες σας ακούν και σύντομα απαντούν»

Την ίδια ώρα, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης που πυκνώνει τις καθημερινές του παρεμβάσεις με δυο τουλάχιστον παρουσίες πέραν αυτής στην τηλεοπτική του εκπομπή, μπαίνει στη μέση της αντιπαράθεσης διεκδικώντας μερίδιο από την ίδια δεξαμενή ψηφοφόρων νιώθοντας πλέον ότι απειλείται με συρρίκνωση των ποσοστών του λόγω της συμμετοχής του στην κυβέρνηση Παπαδήμου. 

Το απόγευμα στη βουλή και λίγη ώρα αργότερα στα γραφεία του κόμματός του στην Καλλιρόης, όπου έκανε ειδική εκδήλωση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, ο κ. Καρατζαφέρης επιτέθηκε με δριμύτητα στη Χρυσή Αυγή, μιλώντας για ναζί αλλά και προς την αριστερά κάνοντας λόγο για "κομμουνιστές κάθε εκφάνσεως" ενώ για τους κυρίους Σαμαρά και Βενιζέλο επεφύλαξε τον χαρακτηρισμό "νενέκοι" καλώντας τους όμως και πάλι σε τηλεοπτική αναμέτρηση. Το παρακάτω απόσπασμα είναι χαρακτηριστικό του κλίματος που επικράτησε χθες στα γραφεία του κόμματος όπου και φέτος μοιράστηκαν σημαίες για την εθνική επέτειο. 

"Δεν ξέρω και δεν αμφισβητώ ότι και οι πρόγονοι των υπολοίπων πολιτικών αρχηγών θα είχαν τη συμμετοχή τους στον αγώνα του 1821. Θυμάμαι ότι ο προπάππους μου, ο Θανάσης Καρατζαφέρης, ήταν υπασπιστήςτου Νικηταρά και πολέμησε στα Δερβενάκια.... είναι αυτός στον οποίο απευθύνθηκε ο Νικηταράς όταν έσπασε το σπαθί του, κόβοντας κεφάλια Τούρκων".

Share this article :

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Moxabeti - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger