Home » » Α.Νταλάρα: «Να ξεχάσουμε τα μικροκομματικά παιχνιδάκια»

Α.Νταλάρα: «Να ξεχάσουμε τα μικροκομματικά παιχνιδάκια»

Written By Djordje on Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012 | 08:35




Σε αποκλειστική της συνέντευξη στο real.gr η Άννα Νταλάρα δηλώνει ότι σκοπεύει να είναι ξανά υποψήφια στις εκλογές, αφού όπως λέει «δεν συνηθίζει να εγκαταλείπει μια προσπάθεια». Παράλληλα, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τάσσεται υπέρ των μετεκλογικών συνεργασιών σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας, σημειώνοντας όμως ότι για εκείνη το επιθυμητό είναι «να υπάρχει μια προοδευτική συνεργασία», ενώ αναφερόμενη στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργο Παπανδρέου η κυρία Νταλάρα τον χαρακτηρίζει εγγυητή της συντεταγμένης πορείας του ΠΑΣΟΚ.

Σχετικά με τις επιθέσεις που δέχτηκε ο σύζυγός της κ. Γιώργος Νταλάρας η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σημειώνει ότι «το μήνυμα της τέχνης σκεπάστηκε από τη φασαρία», ενώ τονίζει ότι τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγος της έχουν τις δικές τους ξεχωριστές πορείες και για αυτές θα πρέπει να κριθούν ξεχωριστά. Στην ερώτηση αν πιστεύει ότι ο σύζυγος της θα την ψηφίσει στις ερχόμενες εκλογές η Άννα Νταλάρα απαντά ότι : «Ο Γιώργος όπως και όλοι οι πολίτες θα με κρίνουν όταν έρθει η ώρα. Στην κάλπη».

Σχετικά με τα κέντρα κράτησης των παράνομων μεταναστών η κυρία Νταλάρα υποστηρίζει ότι είναι απαραίτητο να γίνουν, με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, και μάλιστα άμεσα.


Share this article :

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Moxabeti - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger