Home » » Κυβέρνηση Παπαδήμου- Σημίτη- Ψυχάρη!

Κυβέρνηση Παπαδήμου- Σημίτη- Ψυχάρη!

Written By Djordje on Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011 | 10:13



Είναι γνωστό ότι ο κ. Παπαδήμος είναι ένας εξ’ εκείνων που είχε συνεργαστεί πολύ στενά με το πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη. Επίσης είναι αυτός που συνέβαλλε στην είσοδο της χώρας στην ζώνη του ευρώ, έχοντας προφανώς κοινό όραμα με το τότε πρωθυπουργό.


Η σχέση- όπως ομολογείται από το περιβάλλον τόσο του κ. Σημίτη όσο και του κ. Παπαδήμου- των δυο ανδρών παραμένει στενή. Ακόμα και σήμερα και μάλιστα σε τακτική βάση συνομιλούν- αλλά όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές- και συνεργάζονται.

Μάλιστα στενός συνεργάτης του κ. Σημίτη τόνισε μιλώντας σε παρέα δημοσιογράφων ότι «και σήμερα υπάρχει επικοινωνία μεταξύ των δυο ανδρών για ζητήματα που αφορούν την διαχείριση της κρίσης».

Αλλά και η τοποθέτηση του κ. Γιανίτση σε μια από τις πλέον ευαίσθητες και κρίσιμες υπουργικές θέσεις έρχεται ναι επιβεβαιώσει τις πληροφορίες.

Από την άλλη είχαμε χθες την τοποθέτηση στην θέση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου τον κ. Παντελή Καψή, μέχρι πρότινος διευθυντή του «ΒΗΜΑΤΟΣ» αλλά και επί χρόνια διευθυντή των «ΝΕΩΝ», εφημερίδων οι οποίες έχουν επιτεθεί σκληρά στην Νέα Δημοκρατία. Το γεγονός αυτό έχει αναμφισβήτητα προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στο εσωτερικό του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης το οποίο και δέχεται σφοδρές επιθέσεις γιατί δεν εμπόδισε την εν λόγω επιλογή.

Τόσο ο κ. Σημίτης όσο και ο κ. Ψυχάρης φαίνεται εν τέλει να επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την «Κυβέρνηση συνεργασίας» με αποτέλεσμα να … αιμορραγεί από τα «δεξιά» η Νέα Δημοκρατία αρκετές με απροσδιόριστες, προς το παρόν, συνέπειες ενόψει των προσεχών εκλογών.


ΠΗΓΗ: anti-ntp.blogspot.com
Share this article :

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Moxabeti - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger