Home » » Eπίθεση Πάγκαλου στον Αργύρη

Eπίθεση Πάγκαλου στον Αργύρη

Written By Djordje on Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011 | 15:48



Σε «βεντέτα» ανάμεσα στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Θόδωρο Πάγκαλο και τον πρόεδρο της Επιτροπής Ελέγχου Πόθεν Έσχες κ. Ευάγγελο Αργύρη εξελίσσεται η δημοσιοποίηση των πόθεν έσχες και συγκεκριμένα η αναφορά του κ. Αργύρη ότι στις δηλώσεις 11 βουλευτών παρατηρήθηκαν εκροές καταθέσεων που δεν δικαιολογούνται, χωρίς να κατονομάζει τους βουλευτές.

«Πρέπει ο κύριος αυτός να σηκωθεί να φύγει. Δεν μπορώ να έχω καμία σχέση μαζί του. Δημιούργησε ένα τερατώδες ζήτημα εις βάρος μου και εις βάρος άλλων συναδέλφων ενδεχομένως», είπε φανερά ενοχλημένος ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα fm.

Υπενθυμίζεται ότι στη δήλωση πόθεν έσχες του κ. Πάγκαλου δεν γινόταν σαφές που κατέληξαν τα χρήματα από την πώληση δύο ακινήτων. 

Ο κ. Πάγκαλος εξέδωσε για τον λόγο αυτό ανακοίνωση με την οποία εξηγούσε ότι το ποσό κατέληξε στην πληρωμή φορολογικών υποχρεώσεων.

«Σχόλια του παρασκηνίου, μη αναγκαίες δηλώσεις αυτοεξαίρεσης, προσπάθεια αποπροσανατολισμού από την ουσία του προβλεπόμενου ελέγχου και φωνές που το μόνο που κάνουν είναι να ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα είναι προφανές που δεν με αφορούν και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν τους θεσμούς οι οποίοι λειτουργούν στην πράξη και όχι στα λόγια», αναφέρει σε γραπτή ανακοίνωση του ο κ. Αργύρης.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου Πόθεν Έσχες δεσμεύεται να δώσει στην δημοσιότητα όλα τα ονόματα μετά την ολοκλήρωση της έρευνας, αν προκύψει ταυτοποίηση παραβάσεων.


ΠΗΓΗ: http://www.real.gr
Share this article :

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Moxabeti - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger