Home » » Γ. Καρατζαφέρης: Αποχωρώ από την κυβέρνηση, αν πάμε χύμα στην τρόικα

Γ. Καρατζαφέρης: Αποχωρώ από την κυβέρνηση, αν πάμε χύμα στην τρόικα

Written By Djordje on Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012 | 14:08



Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. λίγες ώρες πριν από τη συνάντησή του με τον Λουκά Παπαδήμο ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να παραμείνει στην κυβέρνηση, εάν πρώτα δεν καθίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί γύρω από ένα τραπέζι και να αποφασίσουν μία «εθνική πολιτική απέναντι στην επέλαση της τρόικας». 

«Πηγαίνω να ακούσω τι έχει να μου πει ο Πρωθυπουργός για τις δυο επιστολές που έχω στείλει» είπε ο κ. Καρατζαφέρης στον Νίκο Χατζηνικολάου και πρόσθεσε: «Δεν θα οδηγήσω εγώ τη χώρα σε χρεοκοπία. Δεν δέχομαι κάποιοι να παίζουν κρυφτούλι σε βάρος της χώρας». 

Ο κ. Καρατζαφέρης κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ ότι «κρύβονται πίσω από τον Παπαδήμο» και επανέλαβε ότι υπάρχουν σοβαρές αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν πριν την άφιξη της τρόικας. 

Μάλιστα, σημείωσε ότι αυτή η συνάντηση πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι την Πέμπτη, ώστε τη Δευτέρα ο κ. Παπαδήμος -τον οποίο χαρακτήρισε ως τον «καλύτερο διαπραγματευτή»- να πάει στις διαπραγματεύσεις έχοντας μία «οικουμενική απόφαση για όλα τα σοβαρά θέματα, όπως είναι το θέμα του βρετανικού δικαίου». 

Για τις εκλογές σημείωσε ότι εάν κάποιος πιστεύει ότι η Ευρώπη «μπλοφάρει» και πως θα μάς δώσει τα λεφτά ούτως ή αλλιώς, τότε η χώρα θα πρέπει να οδηγηθεί τώρα στις κάλπες. 



ΠΗΓΗ: http://www.real.gr

Share this article :

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Moxabeti - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger