Home » , » To Χρονικό της ''Αποκαθήλωσης'' (Τετάρτη 9/11/11)

To Χρονικό της ''Αποκαθήλωσης'' (Τετάρτη 9/11/11)

Written By Djordje on Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011 | 08:46



Τετάρτη 9/11/11


21:00 Όπως όλα δείχνουν ούτε και σήμερα θα έχουμε νέα κυβέρνηση ή έστω την παλιά με διαφορετική μάσκα. Η συνεχής ενημέρωση τελειώνει εδώ για σήμερα. Καλό βράδυ σε όλους.

20:29 "Την πρωτοβουλία την έχει η κυβερνητική πλειοψηφία. Το πρόβλημά μου δεν είναι τα πρόσωπα. Το πρόβλημά μου είναι να αποκτήσει η χώρα κυβέρνηση και να πάρει την 6η δόση, ώστε να φτάσουμε στις εκλογές και να μιλήσει αυτός που δικαιούται, ο ελληνικός λαός" δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς

20:18 Η οργισμένη δήλωση του γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής ΝΔ Α. Λυκουρέντζου για τα όσα μετέδιδε η ΝΕΤ σχετικά με τις διαπραγματεύσεις για τη νέα κυβέρνηση.


Δηλώσεις Λυκουρέντζου by fon1972

20:06 Αποχώρησε και ο Γιώργος Παπανδρέου από το Προεδρικό Μέγαρο.

19:59 Βίντεο από αιχμηρό το σχόλιο της Αλέκας Παπαρήγα για την αποχώρηση Καρατζαφέρη


Παπαρήγα για Καρατζαφέρη by fon1972

19:56 Για παρεξήγηση κάνει λόγο η Προεδρία της Δημοκρατίας σχετικά με τα όσα συνέβησαν και την αποχώρηση Καρατζαφέρη. Θα γίνει προσπάθεια να συμμετέχει και ο ίδιος στη νέα σύσκεψη της Πέμπτης.

19:52 Αποχώρησε ο Σαμαράς από το Προεδρικό Μέγαρο.

19:50 Εϊναι λυπηρό ότι μεταδίδει η δημόσια τηλεόραση ρεπορτάζ τα οποία αποσκοπούν να πλήξουν τη Νέα Δημοκρατία και γνωρίζουμε και είναι προφανές ότι εξυπηρετούν ανάγκες του κυβερνώντος κόμματος. Είναι λυπηρό, δήλωσε ο Α. Λυκουρέντζος, σχολιάζοντας τα όσα μεταδόθηκαν περί απόρριψης του Παπαδήμου από τον Αντώνη Σαμαρά.

19:49 Μεγάλη ανατροπή, αναβάλλεται η σύσκεψη των αρχηγών για τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης. Νέο ραντεβού την Πέμπτη στις 10:00 το πρωί.

19:45 "Καλά να πάθουν, τον έχουν συγκολλητική ουσία. Ενδεχομένως δεν του έδωσαν κανένα υπουργείο" σχολίασε η Αλέκα Παπαρήγα για την αποχώρηση καρατζαφέρη από το Συμβούλιο Αρχηγών.

19:41 Οργιάζουν οι διαρροές σχετικά με το πρόσωπο του νέου πρωθυπουργού και το ποιος απέρριψε ποιον. Σε εξέλιξη η συνάντηση Παπούλια-Παπανδρέου-Σαμαρά.

19:37 Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Παπανδρέου πρότεινε στον κ. Παπαδήμο να αναλάβει θέση αντιπροέδρου και υπουργού εξωτερικών, ωστόσο την απέρριψε.

19:34 "Δεν έχω πρόβλημα να στηρίξω ούτε τον κ. Πετσάλνικο, ούτε τον κ. Παπαδήμο, ούτε οποιαδήποτε άλλη λύση μου προτείνετε" φέρεται να δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο.

19:32 Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δημήτρης Αβραμόπουλος αναμένεται να αναλάβει το κρίσιμο πόστο του υπουργού Άμυνας.

19:20 Αντιδράσεις για το πρόσωπο του Φ. Πετσάλνικου δεν έχουμε μόνο στο ΠΑΣΟΚ, αλλά και στο εσωτερικό της ΝΔ. Επισήμως ο κ. Σαμαράς αποδέχεται τον κ. Πετσάλνικο για πρωθυπουργό της "μεταβατικής κυβέρνησης" και θα ορίσει και δικά της εξωκοινοβουλευτικά στελέχη.

19:11 Καταιγιστικές οι εξελίξεις, μετά την αποχώρηση Καρατζαφέρη από το Προεδρικό. Όταν μπήκε ο κ. Καρατζαφέρης, οι Παπούλιας, Παπανδρέου και Σαμαράς ήταν σε άλλη αίθουσα και είχαν αρχίσει να συζητούν. Όταν ο κ. Καρατζαφέρης κατάλαβε ότι απλώς θα του ανακοίνωναν τη συμφωνία τους για Πετσάλνικο, αποχώρησε οργισμένος. Σύμφωνα με πληροφορίες είχε αποφασίσει να ξαναβάλει στο τραπέζι το όνομα του Λουκά Παπαδήμου.

19:07 Ο Γιώργος Καρατζαφέρης σε δηλώσεις του κατήγγειλε παιχνίδια τακτικής Παπανδρέου-Σαμαρά, στα οποία παρασύρεται και ο Πρόεδρος της Δημοκρατιας.

19:06 Αποχώρησε από τη σύσκεψη ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης

19:01 "Δεν μας έγινε ποτέ πρόταση για τον Λουκα Παπαδήμο" δήλωσε ο Γιάννης Μιχελάκη.

18:57 Στο Προεδρικό Μέγαρο και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης. Όλα έτοιμα για να αρχίσει η μίνι σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών (απουσιάζουν ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ)

18:53 Έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς.

18:50 "Δεν μπορώ να στήσω στο σαθρό επίπεδο Παπανδρέου - Σαμαρά τον πύργο των δικών σας προσδοκιών. Η Ελλάδα χαροπαλεύει. Τα παιδιά της Βοστώνης κάνουν ότι δεν το έχουν αντιληφθεί, αναφέρει σε μαγνητοσκοπημένο μήνυμά του ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

18:45 Ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, αναχώρησε από τα γραφεία του κόμματος στη Συγγρού για το Προεδρικό Μέγαρο.

18:42 "Εμείς από την πρώτη στιγμή, πριν σχηματιστεί κυβέρνηση είπαμε κάτω η κυβέρνηση, κάτω τα κόμματα της πλουτοκρατίας. Σήμερα δεν μπορούμε να μιλάμε απλώς για τον αγώνα για μια σειρά προβλήματα. Η απάντηση πρέπει να είναι η γραμμή πάλης.

18:40 Δηλώσεις της γγ του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα για το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών.

18:37 Δείτε εδώ το τελευταίο διάγγελμα Παπανδρέου προς τον ελληνικό λαό.

18:17 Βίντεο από το διάγγελμα του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.


Παπανδρέου μήνυμα 01 by amaliak

18:12 Ο Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, έκανε λόγο για "ιστορικές στιγμές". Έκανε αναφορά στην εδραίωση των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου.
Ο Κάρολος Παπούλιας απάντησε ότι υπάρχει πλέον ανακούφιση και πρόσθεσε ότι όλοι έχουμε μεγάλες προσδοκίες από τη νέα κυβέρνηση.

18:07 Ο Γιώργος Παπανδρέου έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα υποβάλλει και επισήμως την παραίτησή του.

18:04 Τελείωσε το διάγγελμα του ο πρωθυπουργός με την είδηση οτι η επιλογή θα είναι θεσμική, φωτογραφίζοντας ως διάδοχο του τον κ. Πετσάλνικο.

17:51 Άρχισε το διάγγελμα Παπανδρέου

17:51 Η Νέα Δημοκρατία διαμηνύει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον κ. Πετσάλνικο, όπως και με κανένα άλλο όνομα από τα όσα προτάθηκαν.

17:36 Στο Μαξίμου ο Γιώργος Παπανδρέου. Αναμένονται δηλώσεις.

17:30 Το θρίλερ συνεχίζεται. Το Reuters επικαλούμενο πηγές από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, σημειώνει ότι νέος πρωθυπουργός θα είναι ο Φίλιππος Πετσάλνικος.

17:26 Μόλις ακούστηκε το όνομα του Φίλιππου Πετσάλνικου, πολλοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ επισκέφθηκαν τον πρωθυπουργό στο γραφείο του και διαμαρτυρήθηκαν έντονα. Όλα ανοιχτά για άλλη μια φορά.

17:23 Τελευταίες δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν και νέα εμπλοκή στην υποψηφιότητα Πετσάλνικου, λόγω αντιδράσεων, κυρίως από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η επανεξέταση ονόματος, που έπαιξε τις προηγούμενες μέρες, ως ακλόνητο φαβορί, αρκεί να μην έχει αντίρρηση ο ίδιος.

17:12 Αναχώρησε από το γραφείο του στη Βουλή ο πρωθυπουργός.

17:09 Στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί τελικά η συνάντηση Παπανδρέου-Παπούλια στο Προεδρικό Μέγαρο

16:58 Από στιγμή σε στιγμή στο Προεδρικό Μέγαρο ο Γιώργος Παπανδρέου. Απόλυτο φαβορί για να αναλάβει πρωθυπουργός ο Φίλιππος Πετσάλνικος.

16:42 Στο Προεδρικό Μέγαρο έφτασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας. Αναμένεται και ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

16:40 "Πουλιόμαστε! Ξεπουλιόμαστε!" δήλωσε οργισμένος ο Μίκης Θεοδωράκης και χαρακτήρισε "κωμωδία" και "μπλόφα" όσα παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες, αφού όπως είπε κάθε κίνηση είναι προσχεδιασμένη.

16:33 Μετά τη σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο, ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς θα κάνει δηλώσεις για το νέο κυβερνητικό σχήμα.

16:20 Έντονη ενόχληση στις Βρυξέλλες, από την καθυστέρηση της Ελλάδας στο ζήτημα της νέου πρωθυπουργού και της νέας σύνθεσης της κυβέρνησης.

16:10 Σύμφωνα με το BBC, o Γιώργος Παπανδρέου θα απευθύνει διάγγελμα στον ελληνικό λαό στις 16:30, πριν πάει στον Κάρολο Παπούλια.

16:04 "Η κατάσταση θυμίζει το τραγούδι των Κατσιμιχαίων συγκάτοικοι είμαστε όλοι στην τρέλα" δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΛΑΟΣ Κ. Αϊβαλιώτης.

15:50 Ο Κάρολος Παπούλιας φέρεται να επικοινώνησε τόσο με τον Γιώργο Παπανδρέου όσο και με τον Αντώνη Σαμαρά και να τους ζήτησε να τελειώσουν οι διαπραγματεύσεις καθώς η χώρα χρειάζεται νέα κυβέρνηση.

15:35 Για "ωμή παρέμβαση και κατάλυση της Δημοκρατίας" κάνει λόγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος διαμηνύει ότι δεν θα πάει στη σύσκεψη των αρχηγών.

15:21 Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο επικρατέστερος πρωθυπουργός είναι ο Φίλιππος Πετσάλνικος μέχρι στιγμής.

14:58 Επιβεβαιώνει ο Απόστολος Κακλαμάνης ότι είχε συναντήσεις με Παπανδρέου - Σαμαρά. Είχαν καταλήξει σε συμφωνία να είναι ο ίδιος πρωθυπουργός.


Α. Κακλαμάνης Παραλίγο να είμαι εγώ..... by fon1972

14:52 Ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος επισκέφτηκε το γραφείο του πρωθυπουργού. Πλέον η φημολογία στην πολιτική λύση επικεντρώνεται στο πρόσωπό του.

14:37 Οι δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη, με έκδηλη τη δυσαρέσκεια για τον αποκλεισμό του Λουκά Παπαδήμου.


Δήλωση Ντόρας Μπακογιάννη 091111 by amaliak

14:27 Στις 17.00 το ραντεβού Παπανδρέου - Παπούλια.

14:09 Οι δηλώσεις του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργου Καρατζαφέρη.


Καρατζαφέρης δηλώσεις 091111 by amaliak

13:49 Ανοιχτή επιστολή υπουργού Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου.

13:40 "Πριν μερικές ημέρες είπα ότι τα κόμματα κινούνται στον αστερισμό της παράνοιας. Κινούνται και τώρα στο ίδιο δρομολόγιο. Δυστυχώς, λυπάμαι για την Ελλάδα", ήταν οι λακωνικές δηλώσεις του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργου Καρατζαφέρη, κατά την άφιξή του στη Βουλή.

13:35 Αν τελικά πάμε σε πολιτική λύση και καταλήξουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στο πρόσωπο του Ευάγγελου Βενιζέλου, λέγεται ότι υπάρχει συμφωνία να δοθεί υπουργείο (ακούγεται για το Άμυνας), στο ΛΑ.Ο.Σ.

13:28 Με αρνητικά σχόλια, η Ελλάδα πρώτο θέμα στα διεθνή ΜΜΕ και σήμερα, τέταρτη μέρα αναζήτησης του νέου πρωθυπουργού.

13:26 "Με ενδιαφέρει ότι παίζεται το μέλλον της χώρας", δήλωσε στη ΝΕΤ εμφανώς εκνευρισμένος ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Γείτονας.

13:22 Και ενώ πλησιάζει η στιγμή που ο Γιώργος Παπανδρέου θα επισκεφτεί το Προεδρικό Μέγαρο, ας ανακεφαλαιώσουμε: Μέχρι στιγμής, ακούστηκαν τα ονόματα του Λουκά Παπαδήμου, του Νικηφόρου Διαμαντούρου, του Παναγιώτη Ρουμελιώτη, του Βασίλη Σκουρή και του Γιάννη Κουκιάδη.

12:17 Από τα γραφεία της ΝΔ ξεκαθαρίζεται ότι η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών έχει κλειδώσει για τις 19 Φεβρουαρίου.

12:13 Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Συγγρού, η ΝΔ θα εκπροσωπηθεί στη μεταβατική κυβέρνηση μόνο με εξωνκοινοβουλευτικά στελέχη.

12:10 Στο τραπέζι της "ονοματολογίας" και ο πρόεδρος της Επιτροπής Αποκρατικοποιήσεων Γιάννης Κουκιάδης.

12:08 "Θα πληρώσει το κόστος των αποφάσεών της η ΝΔ", επιμένει το ΛΑΟΣ.

12:04 "Για να συμμετάσχει ο ΛΑΟΣ στο νέο κυβερνητικό σχήμα θα πρέπει να πειστεί ότι η κυβέρνηση θα είναι πραγματική και όχι υπηρεσιακή" ξεκαθάρισε ο βουλευτής του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο ραδιόφωνο του Βήματος, ενώ τόνισε ότι η ΝΔ πρέπει να συμμετέχει με πολιτικά πρόσωπα. "Εμείς θέλουμε κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας. Εάν γίνει υπηρεσιακή δεν υπάρχει λόγος να μετάσχουμε".

12:01 Παρατείνεται η αγωνία. Στις 14.00 η ανακοίνωση του νέου πρωθυπουργού και η συνάντηση Παπανδρέου-Παπούλια.


11:53 "Επειδή παρακολουθώ μία δημοσιογραφική φούσκα των τελευταίων ημερών και ωρών να εξελίσσεται σε προκλητική διαστρέβλωση της πραγματικότητας και μέγιστη απρέπεια, θέλω να τονίσω τα εξής: Είναι γνωστό ότι, όταν τον Ιούνιο πιεζόμουν να αναλάβω τα καθήκοντα του υπουργού Οικονομικών, είχα αντιπροτείνει να αναλάβει ο κ. Λουκάς Παπαδήμος, που αρνήθηκε. Στη θέση του υπουργού Οικονομικών δεν βρίσκομαι επειδή το επεδίωξα, αλλά ως πράξη εθνικού καθήκοντος", δήλωσε.

11:50 Σε δήλωσή του ο Ευάγγελος Βενιζέλος διαψεύδει τα δημοσιεύματα στα οποία αναφέρεται ότι εκείνος άσκησε βέτο στην υποψηφιότητα του Λουκά Παπαδήμου για την πρωθυπουργία.

11:38 "Ένα πολύ επικίνδυνο κουτί της Πανδώρας άνοιξε η Ελλάδα σε σχέση με τα κρατικά ομόλογα", δηλώνει ο επικεφαλής της Deutsche Bank Γιόζεφ Ακερμαν σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Financial Times.

11:37 Δεν θα υπάρχει αντιπρόεδρος από τη Νέα Δημοκρατία στη νέα κυβέρνηση, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες.

11:22 Κορυφώνεται η αγωνία και οι πολιτικές διαβουλεύσεις για το νέο πρωθυπουργό. Σύμφωνα με αποκαλυτπικές δηλώσεις του αναπληρωτή κυβερνητικού εκπροσώπου Άγγελου Τόλκα, στις 12 το μεσημέρι θα ανακοινωθεί ο πρωθυπουργός της νέας εθνικής κυβέρνησης συνεργασίας.

10:49 Πληροφορίες αναφέρουν ότι απαίτηση της ΝΔ είναι "να μην υπάρχουν κοινοβουλευτικά στελέχη στο νέο κυβερνητικό σχήμα".

10:45 Επιμένει στη στάση του ο Αντώνης Σαμαράς για μη υπογραφή της κοινής επιστολής προς τους Ευρωπαίους εταίρους, σχετικά με με την τήρηση της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου.

10:32 "Τρελό" και "καταθλιπτικό" χαρακτήρισε ο Νικολά Σαρκοζί το Γιώργο Παπανδρέου κατά τη διάρκεια συνομιλίας του με τον Μπαράκ Ομπάμα στην πρόσφατη σύνοδο της G20 στις Κάννες, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα Le Parisien.

10:27 "Παιχνίδι" με τα νεύρα εταίρων και Ελλήνων πολιτών. Στενεύουν τα χρονικά περιθώρια και η αξιοπιστία της χώρας μας κλυδωνίζεται.

10:22 "Δεν έπαιξε ποτέ το όνομα του Λουκά Παπαδήμου", δήλωσε νωρίτερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε τηλεφωνική επικοινωνία του με δημοσιογράφους.

10:14 Διαψεύδει ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, τα σενάρια που τον ήθελαν κατηγορηματικά αντίθετο με την επιλογή του Λουκά Παπαδήμου για την πρωθυπουργία. Συνεχίζεται η "ονοματολογία" για το πρόσωπο που θα αναλάβει το τιμόνι της χώρας.

10:09 Στο πρόσωπο του Βασίλη Σκουρή "βλέπει" το Reuters το νέο πρωθυπουργό, μετά την εμπλοκή του Λουκά Παπαδήμου. Ο ίδιος σε επικοινωνία του ωστόσο με δημοσιογράφο του Mega διέψευσε κατηγορηματικά την οποιαδήποτε επικοινωνία με την κυβέρνηση.

9:55 "Ο Παπανδρέου τους τρέλανε όλους. Κανείς δεν το περίμενε το δημοψήφισμα. Εμείς βάλαμε πλάτη για να σωθεί ο τόπος, όχι να βρεθούμε τώρα να απολογούμαστε", σημείωσε ο Ν. Δένδιας.

9:54 Ως άκαιρη και απρεπή χαρακτήρισε την παρέμβαση του επιτρόπου Όλι Ρεν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Δένδιας, μιλώντας σε πρωϊνή τηλεοτπική εκπομπή.

09:15 Νέα τηλεγραφήματα του πρακτορείου Reuters κάνουν εκτενή αναφορά στην εμπλοκή του Λουκά Παπαδήμου και το ναυάγιο της ανάληψης πρωθυπουργίας. Σε άλλες επιλογές στρέφεται πλεόν το ενδιαφέρον.

09:03 "Δεν ήταν λάθος η επιλογή δημοψηφίσματος", δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Χάρης Καστανίδης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

09:02 Συνεχίζονται οι πυρετώδεις διαβουλεύσεις για την ανεύρεση πρωθυπουργού.

8:48 Δύο φορές έχει διατελέσει υπουργός Εσωτερικών ο Βασίλης Σκουρής, επί πρωθυπουργιών Γρίβα και Σημίτη. Διαβάστε εδώ ποιός είναι ο Βασίλης Σκουρής.

08:44 'Αγνοια δηλώνει για το πρόσωπο στο οποίο έχει επέλθει οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων για την ανάληψη της πρωθυπουργίας, ο υπουργός Εσωτερικών Χάρης Καστανίδης, σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Κορυφώνεται η αγωνία. Τέσσερα 24ωρα αναζητούν πρωθυπουργό. "Είμαστε σε κατάσταση πολέμου", δήλωσε ο ίδιος.

08:25 Ο Βασίλης Σκουρής είναι πρόεδρος του Δικαστηρίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων και μέχρι στιγμής φέρεται ότι θα είναι το όνομα το οποίο θα προτείνει ως νέο πρωθυπουργό στον πρόεδρο της Δημοκρατίας σήμερα το μεσημέρι ο απερχόμενος πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

08.23 Ο Βασίλης Σκουρής φημολογείται ότι ενδέχεται να αναλάβει τα ηνία της χώρας, σύμφωνα με ρεπορτάζ της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.

07.56 Για τον κίνδυνο μιας "αλυσιδωτής παγκόσμιας δημοσιονομικής αστάθειας", αν οι οικονομίες του πλανήτη δεν αντιδράσουν από κοινού απέναντι στην κρίση χρέους στην ευρωζώνη και στις απειλές ύφεσης προειδοποίησε από το Πεκίνο η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ.

07:30 Σήμερα, λίγο μετά το μεσημέρι, αναμένεται να ανακοινωθεί το όνομα του νέου πρωθυπουργού και η σύνθεση της νέας κυβέρνησης. Ο Γιώργος Παπανδρέου αναμένεται μέχρι το μεσημέρι να γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον οποίο θα υποβάλλει την παραίτησή του και την παραίτηση της κυβέρνησής του.

Διαβάστε τις εξελίξεις των προηγούμενων ημερών. Για την Τρίτη(08/11) την Δευτέρα(07/11), την Κυριακή (06/11), το Σάββατο(05/11), για την Παρασκευή(04/11) και για την Πέμπτη(03/11).
Share this article :

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Moxabeti - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger